Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

herkese merhaba tatilim yeni bitti.eski yorumları okudum pek bi kampanya olmamıs.ama kurallar gelmiş kotu olmus gercekten.kızlar grup varmıs ben yeni gördüm.bana msj olarak grubu atarmısnız.bende katılıyım gruba

Biraz önce kendime kazandıgım omolarım geldi eşiminkiler daha önce gelmişti aa bi baktım huggies bezide kazanımış eşimden durmak yok devam :))

kızlar maillerinize bakın fairy şefler yarışıyor yarışmasından 20 tl indirim kuponu geliyor
kullanmayan varsa bana indirim kodunu mesaj atabilirlermi:2:

Kikiriki a üye olan,Tekstil grubu kategorisinin altında elbise bölümündeki ürünlerden "Kikiriki Yarışma Ürünü. Tebrikler....." ibaresi olan elbisenin ürün kodunu ve fiyatını yarisma@kikiriki.com.tr adresine mail atan 5 şanslı katılımcıya sürpriz hediye kazanma şansı.

ben bulamadım ya

kızlar bunun aslı varmı?heabına 10 tl yüklenenler oldumu?ben baktım yok birşey birde kayıt olurken 24 saat içinde yüklenecek diyordu...

Benefit' te Neler Oluyor?

- BOP Gloss kazanan 10 şanslı Bene-Sever 31 Ağustos Cuma günü açıklanıyor. Katılım gösteren herkese bene-teşekkürler :)

- 2 Eylül Pazar Maçka' da yer alan Küçükçiftlik Park' ta gerçekleştirilecek Garden Sale kapsamında standımızı ziyaret eden Bene-Severler'e ürünlerimizde %15 İNDİRİM, festival alanında çektiği renkli fotoğrafları bizimle paylaşanlara deluxe boy ürün HEDİYELERİ ve gün sonunda ŞANSLI BENE-ÇEKİLİŞ ile 10 kişiye süpriz hediyeler armağan ediyoruz. Kimler bizimle? :)

- Ve yeni tabi ki Bene-Aktivite... Hazır mıyız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…