gönderdikelride 250gr bbek sütü 250 gr ek mama pek bişey yollamıyolar yani :)
Biraz önce kendime kazandıgım omolarım geldi eşiminkiler daha önce gelmişti aa bi baktım huggies bezide kazanımış eşimden durmak yok devam :))
canım huggies bezi nerden kazandın
Dünyada ve Türkiyede grup satın alma platformlarının mucidi Grouponun Kadinlarkulubu.com üyelerine sürprizi var!
Müşteri hizmetlerinde yapılan iyileştirme çalışmalarının ardından yeni yüzüyle daha güçlü olan Groupon Şehir Fırsatı, linkteki formu dolduran ilk 5 bin Kadinlarkulubu.com üyesine 10 TL Groupon Para* hediye ediyor!
Groupon Para Kazanmak için Tıklayın!
Tatilden güzelliğe, yeme/içmeden ürünlere dilediğiniz her şey bir tık uzağınızda!
Kadınların sanal alemdeki buluşma noktası Kadinlarkulubu.com, yeni yüzüyle avantajlı alışveriş sektörünün öncü ismi olmaya devam eden Groupon ile takipçilerine avantaj sunuyor.
Kampanyaya ait ayrıntılar için dilediğiniz zaman Groupon Müşteri hizmetlerine info@sehirfirsati.com adresinden ulaşabilir yada 0850 222 5 477'nolu irtibat numarasından Groupon müşteri hizmetlerinden destek alabilirsiniz.
Hatta Groupon Türkiye ile ilgili soru ve görüşlerinizi www.sehirfirsati.com üzerinden Genel müdüre iletin köşesini kullanarak Groupon Türkiye Genel Müdürü Onur Aydın'a iletebilirsiniz.
* Hediye Groupon paranız 1 hafta içerisinde hesabınızda aktif olup, 30 Eylül 2012 tarihine kadar geçerlidir.
son kullanma tarihi ne canım ? ben de bekliyordum ama gelmedi diye vazgeçmiştim son tarih 28 i demişlerdi kızlarmcdonals çeklerim geldi
son kullanma tarihi ne canım ? ben de bekliyordum ama gelmedi diye vazgeçmiştim son tarih 28 i demişlerdi kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?