beren senin coco-coladan sipariş ettiğint shırt geldi mi canım,benim hala gelmedi??????
YARIŞMA: Kikiriki a üye olan,Tekstil grubu kategorisinin altında elbise bölümündeki ürünlerden "Kikiriki Yarışma Ürünü. Tebrikler....." ibaresi olan elbisenin ürün kodunu ve fiyatını yarisma@kikiriki.com.tr adresine mail atan 5 şanslı katılımcıya sürpriz hediye kazanma şansı.Yarışmamız 31 Ağustos cuma günü öğle saat 12:00'da sonuçlanacak,sonuçlar random.org'dan yapılan çekilişle belirlenecektir.
ben,çilekeş anam ve çilekeş anamın bacısının torunu kazanmışız....
banada dememişti,ben de kazanmışım kızım ve kendi adımahttps://www.facebook.com/loccitaneturkiye/app_409657619072159 kazanmışım kızlar ama ben uygulamayı yaparken kazandınız gibi bişeyler dememişti.
infotr@lansinoh.com.tr adresine mail attım canım. Numune istediğimi ve adres bilgilerimi yazdım 2 gün önce.Bugünde geldi.
hangi kargo? benm daha gelmedi ilçede oturuyorum belkide ondandır..ne zaman geldi çok oluyor mu geleli?geldi canım kupamda tşörtümde geldi
YARIŞMA: Kikiriki a üye olan,Tekstil grubu kategorisinin altında elbise bölümündeki ürünlerden "Kikiriki Yarışma Ürünü. Tebrikler....." ibaresi olan elbisenin ürün kodunu ve fiyatını yarisma@kikiriki.com.tr adresine mail atan 5 şanslı katılımcıya sürpriz hediye kazanma şansı.Yarışmamız 31 Ağustos cuma günü öğle saat 12:00'da sonuçlanacak,sonuçlar random.org'dan yapılan çekilişle belirlenecektir.
kod: 50184 fiyat: 39.90 tl
https://www.facebook.com/photo.php?...23461164.59030.266314106797049&type=1&theater
annemlerde var temizlemesi zor olsada beleş sonuçta
blogumda kampanya yaptıgımda bu firmayla edinmiştim şiş kebap yapanından,ben temizlenmesinde hiç zorlanmıyorum at makinaya miss
o üstünde kapağı olmayanlar kolay temizleniyor ama bu kapaklıların teli çıkmadığından zor oluyor
bende seninkinden aldım çok kolay o
@Pamujama kazanmak için yarın son gün.. 30 ağustos Zafer Bayramına özel 3 @Pamujama sizlerin oluyor.. Bol şans..
eğer doğruysa forumdaki asli kazanmış ıphone vay beeeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?