Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

canlarım aklıma bişi geldi loccitane de diyoduki şehrinde loccitane bulunanlar mağazadan alacak..olmayanlara kargo yapılacak diye..
benim face adres,m eşimle benim adıma soyadım yok verirlermi hediyeyyi

YARIŞMA: Kikiriki a üye olan,Tekstil grubu kategorisinin altında elbise bölümündeki ürünlerden "Kikiriki Yarışma Ürünü. Tebrikler....." ibaresi olan elbisenin ürün kodunu ve fiyatını yarisma@kikiriki.com.tr adresine mail atan 5 şanslı katılımcıya sürpriz hediye kazanma şansı.Yarışmamız 31 Ağustos cuma günü öğle saat 12:00'da sonuçlanacak,sonuçlar random.org'dan yapılan çekilişle belirlenecektir.

kod: 50184 fiyat: 39.90 tl

Bourne'un Mirası özel ödüllü yarışmamız sona erdi. Kazananlar yarın burada açıklanacak. Yeni yarışma ise yarın 22.00'de başlayacak! Takipte kal, özel fırsatlardan ilk senin haberin olsun!

@Pamujama kazanmak için yarın son gün.. 30 ağustos Zafer Bayramına özel 3 @Pamujama sizlerin oluyor.. Bol şans..

Golden Lady Kozmetik ‏@goldenladytr
Yarışma cuma günü geliyoooorrr..... Haber vermedi demeyin.

Kadınlar Ne İster ‏@kadinlarneister
Kraliçeler yarın soracağımız soruya doğru cevap verip sürpriz hediyeler kazanmak için bizi takip etmeyi unutmayın! #kadinlarneister

finish in yarışmasından kazandığım morhipo çekiyle kızıma aldığım çanta elbiseler ve oğlumun kırmaktan bıkmadığı ve benimde satın ala ala heba olduğum tepsilerim yola çıkmış
sabah yurtiçi kargo erkenden getirir
bir an önce sabah olsada kızım cicişlerine kavuşsa bende ciciş tepsilerime

https://www.facebook.com/loccitaneturkiye/app_409657619072159 kazanmışım kızlar ama ben uygulamayı yaparken kazandınız gibi bişeyler dememişti.
banada dememişti,ben de kazanmışım kızım ve kendi adıma oh be ne zamandır bşy kazanamadım açılsın artık şansım
infotr@lansinoh.com.tr adresine mail attım canım. Numune istediğimi ve adres bilgilerimi yazdım 2 gün önce.Bugünde geldi.

geldi canım kupamda tşörtümde geldi
hangi kargo? benm daha gelmedi ilçede oturuyorum belkide ondandır..ne zaman geldi çok oluyor mu geleli?

kod: 50184 fiyat: 39.90 tl

blogumda kampanya yaptıgımda bu firmayla edinmiştim şiş kebap yapanından,ben temizlenmesinde hiç zorlanmıyorum at makinaya miss

blogumda kampanya yaptıgımda bu firmayla edinmiştim şiş kebap yapanından,ben temizlenmesinde hiç zorlanmıyorum at makinaya miss

o üstünde kapağı olmayanlar kolay temizleniyor ama bu kapaklıların teli çıkmadığından zor oluyor
bende seninkinden aldım çok kolay o

o üstünde kapağı olmayanlar kolay temizleniyor ama bu kapaklıların teli çıkmadığından zor oluyor
bende seninkinden aldım çok kolay o

evet üst kapağında tel var sadece
alt haznesi telsiz üst kapağını çıkartıp alt haznesini rahat yıkıyabiliyorsun

eğer doğruysa forumdaki asli kazanmış ıphone vay beeeeeeeeeeeee

Evet canım evet evet:))))))))))))))))))))))
Ben kazanmışım dün öğrendim
Allahım üzerimdeki uğursuzluk gitti galiba, ağlıcam
Hayırlısıyla elime alayım inşallah:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…