Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Lansinoh numunelerim geldi. Hepsi ayrı ayrı paketlenmiş şekilde 4 adet göğüs pedi 1 paket ikili süt saklama poşeti 2 adet numune paketinde göğüs kremi

Son düzenleme:
loccitane den bende kazanmısım çok şaşırdım.size kampanyayı duyurduktan sonra arkadaşlarımı davet ettim ama hiçbirinin peşine düşmedim kabul edin diye beklemiyodum kazanmayı...ne kazandık kızlar...

Lansinoh numunelerim geldi. Hepsi ayrı ayrı paketlenmiş şekilde 4 adet göğüs pedi 1 paket ikili süt saklama poşeti 2 adet numune paketinde göğüs kremi

iyice pintileşmiş lansinoh
bana ilk geldiğinde 6 tane ikili süt saklama poşeti,6 tane yine ikili gögüs pedi, 6 tanede gögüs kremi gelmişti
ikinci geldiğinde de anıydı üçüncüde süt saklama poşetini 1 tane diğerleri yine altı taneydi şimdi tamamen azaltmışlar demekki
herhalde biz bu kadar bol keseden koyarsak satın almalarına gerek kalmaz diye düşündüler
hakkatende öyle gögüs pedi hep onların gönderdiklerini kullandım satın almama gerek kalmadı hamile olduğumu öğrendiğimden beri her ay bi anneme bi ablama bi kendime istedimde birazcık

ben de kazanmışım da bir duş jelini hatırlıyorum hediyelerden

bugün mek danılts çeklerim gelmiş,komşu almış..oğluşa ve bana..

biraz diyetteydim ama, napalım ,bi kereden bişey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…