Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Şişman tavuk
Şişman Tavuk

kızlar böyle bişi buldum ama cebinize bi mesaj atıyo 3,99 TL karşılığında cevap atmanız lazım..
Böyle şyler güvenilir oluyo mu ya, siz biliyosunuzdur belki:26::26::26:

Bu arada maggisi gelmeyen var mı? ben 13 ağustos kazananlarındanım ama hala ses yok(

boşver maggiyi falan iphone nun var senin artık güle güle kullan

Allah ım banada bi kötü mötü bi bilgisayar kazandır yarabbim.bilgisayarım bozuk bu duyguyu ancak bilgisayarı bozulupta başkasının bilgisayarını kullanmak zorunda kalan anlar

Son düzenleme:

aminnnnnnn inşallah:)
bilgisayar kazandıran yarışma görürsem sana atarım canım:))

günaydın,dün hamburgerlerimi afiyetle yedik.duyuran arkadaşımdan ALLAH razı olsun. bu arada emkek yapma makinesine bayıldım.bana özelden modelini yazar mısın canım,almayı düşünüyorum

Günaydınlarrrrrrrr

Eski Philips süpürgenizi bizimle paylaşın, yenisini kazanın!
Philips elektrikli süpürgelerin 40. yılını kutlamak için Philips takipçilerini unutmadık. Evinizde bulunan eski Philips elektrikli süpürgenizin fotoğrafını, modelini ve süpürgeyi satın aldığınız seneyi güncel iletişim bilgilerinizle beraber 5 Eylül 2012 tarihine kadar kampanya@pclubturkiye.com adresine e-posta göndererek bizimle paylaşın siz de yepyeni Philips PowerPro kazanma şansı yakalayın!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…