Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar ben de çek rica edeceğim kesin kullanmak üzere varsa veya kulanmayacak arkdşlar için ama yine tepkiler yağacak diye çekiniyorum aranıza yeniden döndüm msjlarınızı okuyacğm forumdaki ve 2 çift sözüm oalcak

kızlar ben geldim ne bu şek bana da verebi,lirsniz ama ne yapmam gerektiğini de söler msiniz:44:

valla kazene söyleyin bunu ogün esti gürledi ben bilmezzzzzz:18::18::18::18:

Kazen'in herkesin kendi sorumlulğunun farkında olmasını belirtmesi gerekiyor ki aslnda blrtmştir de. Ve sorumluluk almaması gerekiyor. Bu kadar da korkacak ne var ayrıca? Hepimiz kendi sorumluluğumuzu alabilecek yaştayız ismi yayınlanmak istemeyen yarışmalara zaten katılmaz ve evet link vermek yasak denmemiş isimler yazılmasa iyi olur denmiş

korkacak bişi yok üyelik iptal olunca sıkıntı var sadece ve ben kendi adıma hoşnut olmuorum siteye faydalı olamamaktan o yüzden kuraalara uyucammmmm isimler yazılmasa demiş olabilir her söyledigini aklımda tutamam yarısma sonucu paylasmak yasak dedi bende ceza almasın die uyardım arkadası bu kadar basit ayrıca kzenin haklı oldugu biyer var millet kendini bırakmıs anamı bacımı kocamı ekleyin dio buda en tuhaf olanı

slm

mahpustan çıkan arkadaşlar tekrardan hoşgeldiniz

forumun arka planındaki siteye kayıt olmuştum hem de tc mi de verdim :18: ama mail vs gelmedi.kazen paylaştı diye güvendim ama:18: var mı benim gibi üye olan hatta tc sini bile veren

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…