Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

o zaöan o yazdıgın yazıyı sil yada kopyala mesajda ne yazıo herkes görün psikolojiyi birincilikle bitiren insana bak ettigi laflara bak psikolojide özel hayatı sakız gibi agza pelesenk etmek var heralde bunu ögrettiler sana okulda zavallı

Bak şimdi kendimle gurur duydum,3 çocukla hiç bişeyden geri kalmıyorum,bir omo'm eksikti.Aferini hakkettim sanıyorum

Ceysu hangı kargoyla gelıo ve neler geldııı

2 cam şişe su boncuklu bir süs ve boyama kitabı broşürrr kargo diil kurye ama inan adına dikkat etmedim kocaman bir kutuda geldi dedim heralde baya bişi cıkıcak ama bunlar cıktı

Son düzenleme:
tatlım sen kaç kez oynadın çok oyun oynarsak çokmu çeliliş hakkı kazanıyoruz:26:

canım 1 kere oynadım arkadaş davet ettim serbest çıtırdat bölümünde kendim video hazırladım toplamda en fazla 7 hak veriyo bunları yapınca 7 oluyo

yaa kızlar bısey sorcam yıne ben:26:
su omoda 610 puana ulastım
bugunluk daha fazla puan alınmaz dıye yazmıslar ama ben daha bıcok makaleyı ne okudum ne cevapladım nede konu actım
nasıl aldım o kadar puanı daha yarım saat once burda sıze sordum nasıl yapcam dıye
daha fazla puan almak ıcın ugrsmalımıyım sızce

Son düzenleyen: Moderatör:
vuuuuuuuuuuuuuuuu ne olmuş burda herkez tartışıyor faceden kaçtım ben millet bir birine giriyor tadı yok diye sizlere takılıyordum anlaşılan burayada sıcramış tartışmalar.sakin olun arkadaşlar niye üzüyorsunuz bir birinizi herkezin kısmetinde ne varsa o dur tartışacak bişey yok.hep derim ya allah hayırlı hediyeler kazanmayı nasip etsin başkada bişey demem.

yaa olmuyomus sımdı anladım omoyu vaktınızı aldım pardon:26:

slm kızlar uzun zamandır yoktum memleketteydim neler olmuş neler keşke olmasaymış(
omo ya geçen sefer katılmadım bu seferkine katılıyım dedim ama nerden oluyo bilmiyom face temi

2 cam şişe su boncuklu bir süs ve boyama kitabı broşürrr kargo diil kurye ama inan adına dikkat etmedim kocaman bir kutuda geldi dedim heralde baya bişi cıkıcak ama bunlar cıktı

kesın benm buraya gelmez bıle gelen kargomu gerı gonderıolar su mng ye sınırım zatennnn eger bı kargom daha gerı donsun o zaman gıdıp telefon numaraları neden yazılıo egıtımı verıcem onlara

https://www.facebook.com/AntalyaCeysu

MAGIC DEDE AMA ELLERINDE HEDIYE KALMAMIS SONRA DEVAM EDICEZ YAZMISLAR

Magic Dede gönderimlerimize önümüzdeki hafta içerisinden itibaren kaldığımız yerden devam edeceğiz. Yaşadığımız yoğunluktan ötürü elimizdeki hediye paketlerimiz tükendi. Ancak yeni paketlerimiz ile gönderimlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz. Gecikme için özür dileriz.

evet cgu kişiye gitmemiş bayramdan önce basvuranlara geldi sadece ama gelir biraz sabır
AvonGirl ColorTrend dergini oluştur, 1000'lerce hediyeden birini kazanma ve Atiye'yle 1 gün geçirme fırsatı yakala! Haydi tıkla! Avon Türkiye - AvonGirl ColorTrend | Facebook

kızlar şu avonun yarışmasında kapak fotosuna fotomu koydum ay sanki kendimi ünlü zannetim ya

senin verdiğin kampanyalara neden katılmasınlar kampanyaları sen mi hazırlıyorsun hayır firmalar hazırlıyor sen sadece haber veriyosun sen haber vermesen baska yerden duyarlar:44::44:
şu yazdıkalrın ve diğerlerine bakıyorumda özür dilenecek birşey yaptıysan diğer arkadaşlardan helallik istesin özge. komik ya vallahi komik. psikiyatristmiş. bence tekrar değerlendirilmeli bu unvan onda

canım 610 puanı yaptım. sistemde sorun var herhalde. her makaleyi 2 şer kere paylaştım anca oldu. bundan sonraki günlerde laf aramızda bölümüne 3 yorum birde puan omo etiketli makalaerden3 üne birer yorum yapsan yeterli olacak.bol şanslar

geçmiş sayfalarda yazıyor cnm. bir kaç sayfa önce

amin sağol canım hepimizin

özür dile bence beren kötü şeyler olacak belli :) :)

slm kızlar uzun zamandır yoktum memleketteydim neler olmuş neler keşke olmasaymış(
omo ya geçen sefer katılmadım bu seferkine katılıyım dedim ama nerden oluyo bilmiyom face temi
evet canım fasede omo kirlenmek güzeldir sayfasına gir omo kadınlar kulubune tıklaman yeterli. bugün saat23,59 a kadar 610 puanı kesin yapmalısın bilgin olsun

özürdilenicek hiç saygısız cümlem olmamıştır:44:

senin dergini görebiliyormuyuz bakayım bi merak ettim.

ay utandım:26::26::26: dergisini oluşturan ilk 100 kişi ye avon paketı yollıcaklarmış nerden anlıcaz ilk 100 de oldugumuzu öyle bir ibare çıkmadı yarışmadan sonramı belli olucak ilk 100

off ozgeozge biraz saygılı olmayı dener misin? bizler gibi kelimelerindeki harfleri uzatarak çocuklaşıyorsun iyice susturabilmek için işte çemkirmek diyosn ya o snn yaptığına deniyor aslında. halk dilinde de bir tabir vardır mahalle karısı gibi kavga etmeye niyetim yok sdce arkmzdan söylediğin bir lafa kırıldığımı belirttim yani herkesten özür diliyorum ama don lastiği gibi uzadı gitti konu laf yani hep karşı tarafa cvp hakkı doğar duruma geldi. beni katlarmışsın ilerleyen zamanlarda şayet burada olmaya devam edersem görürsün kimin kimi katladığını önemli olan verimliliktir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…