özge hanım onlar benim kankalarım değil topicte karşılastıgım arkadaşlardır kanka oldugumu nerden çıkardınız acaba daha fazla sizinle konuşmak istemiyorum ben kavga çıkaran sürekli tartışan biri değilim:44:
zaten facede topicten daha çok paylaşım oluyor. :) :) topicte onun berencim :)
canım anne bölümünde bebek ve çocuk bölümü var. Burda puan omo etiketli makalaleri aç ve hepsini paylaş . 3 tanesinede yorum yap
aynı şekiled pratik bilgiler bölümündede 3 tane başlık var. Bu başlıklardaki puanomo etiketleri oku, hepsini paylaş.
Laf aramızda bölümünde konu açan arkadaşlardan 3 tanesine de yorum yaparsan 610 puana ulaşırsın. Eğer gene yapamazsan ve üvenirsen hesap bilgilerini ver ben tamamlıyayım bugünü. Anneleri çok iyi anlıyorum. Benide ikizlerim var hiç fırsat vermiyorlar bazen.
Ceysu hangı kargoyla gelıo ve neler geldııı
tatlım sen kaç kez oynadın çok oyun oynarsak çokmu çeliliş hakkı kazanıyoruz:26:
yaa kızlar bısey sorcam yıne ben:26:
su omoda 610 puana ulastım
bugunluk daha fazla puan alınmaz dıye yazmıslar ama ben daha bıcok makaleyı ne okudum ne cevapladım nede konu actım
nasıl aldım o kadar puanı daha yarım saat once burda sıze sordum nasıl yapcam dıye
daha fazla puan almak ıcın ugrsmalımıyım sızce
2 cam şişe su boncuklu bir süs ve boyama kitabı broşürrr kargo diil kurye ama inan adına dikkat etmedim kocaman bir kutuda geldi dedim heralde baya bişi cıkıcak ama bunlar cıktı
ben kaçırdırm sanırım CEYSU da neydiCeysu hangı kargoyla gelıo ve neler geldııı
ben kaçırdırm sanırım CEYSU da neydi
https://www.facebook.com/AntalyaCeysu
MAGIC DEDE AMA ELLERINDE HEDIYE KALMAMIS SONRA DEVAM EDICEZ YAZMISLAR
Magic Dede gönderimlerimize önümüzdeki hafta içerisinden itibaren kaldığımız yerden devam edeceğiz. Yaşadığımız yoğunluktan ötürü elimizdeki hediye paketlerimiz tükendi. Ancak yeni paketlerimiz ile gönderimlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz. Gecikme için özür dileriz.
kızlar şu avonun yarışmasında kapak fotosuna fotomu koydum ay sanki kendimi ünlü zannetim ya
şu yazdıkalrın ve diğerlerine bakıyorumda özür dilenecek birşey yaptıysan diğer arkadaşlardan helallik istesin özge. komik ya vallahi komik. psikiyatristmiş. bence tekrar değerlendirilmeli bu unvan ondasenin verdiğin kampanyalara neden katılmasınlar kampanyaları sen mi hazırlıyorsun hayır firmalar hazırlıyor sen sadece haber veriyosun sen haber vermesen baska yerden duyarlar:44::44:
canım 610 puanı yaptım. sistemde sorun var herhalde. her makaleyi 2 şer kere paylaştım anca oldu. bundan sonraki günlerde laf aramızda bölümüne 3 yorum birde puan omo etiketli makalaerden3 üne birer yorum yapsan yeterli olacak.bol şanslarKızlar birşey sorabilir miyim ? Kızım pek izin vermiyor da okudum okudum kafam basmadı
Bu OMO da ben 380 in üstüne çıkamadım şimdi,uğraş uğraş cıkkMakaleleri okuyoruz ya paylaştığım halde puan falan vermedi bana. Makale desen çok birşey yok zaten. Ben mi anlamadım işin özünü acaba :44::44:
geçmiş sayfalarda yazıyor cnm. bir kaç sayfa öncekızlar ben bu omoyu anlamadım yorum yapmaya calıstım baktım hep tarıhlerı eskı cevaların puan flnda artmadı aynı duruyo bırı bana anatabılırmı ılk defa katılcam da cok fazla makale var sanırım eskı bazıları hepsını okumak mı lazım
amin sağol canım hepimizinçok teşekkür ediyorum canım. dedikleri yaptım diye düşünüyorum bakıyorum bakıyorum eksik yok sanki:44: kızım 6 aylık tuşlara basmak için saldırıyor resmenben özelden msj atim ozaman sana, yükselecek mi,en son 410 oldu zerre üstüne çıkamadım Allah uzun sağlıklı ömür nasip etsin miniklerine inşallah.
ozgeozge adlı kullanıcımız bana özel mesaj atmış özel mesajında eğer ondan özürdilemezsem bana çok kötü şeyler yapıcagını söylüyor cevap atma gereği duymadım herkese iyi kampanyalar arkadaşlar
evet canım fasede omo kirlenmek güzeldir sayfasına gir omo kadınlar kulubune tıklaman yeterli. bugün saat23,59 a kadar 610 puanı kesin yapmalısın bilgin olsunslm kızlar uzun zamandır yoktum memleketteydim neler olmuş neler keşke olmasaymış(
omo ya geçen sefer katılmadım bu seferkine katılıyım dedim ama nerden oluyo bilmiyom face temi
özürdilenicek hiç saygısız cümlem olmamıştır:44:şu yazdıkalrın ve diğerlerine bakıyorumda özür dilenecek birşey yaptıysan diğer arkadaşlardan helallik istesin özge. komik ya vallahi komik. psikiyatristmiş. bence tekrar değerlendirilmeli bu unvan onda
canım 610 puanı yaptım. sistemde sorun var herhalde. her makaleyi 2 şer kere paylaştım anca oldu. bundan sonraki günlerde laf aramızda bölümüne 3 yorum birde puan omo etiketli makalaerden3 üne birer yorum yapsan yeterli olacak.bol şanslar
geçmiş sayfalarda yazıyor cnm. bir kaç sayfa önce
amin sağol canım hepimizin
özür dile bence beren kötü şeyler olacak belli :) :)
evet canım fasede omo kirlenmek güzeldir sayfasına gir omo kadınlar kulubune tıklaman yeterli. bugün saat23,59 a kadar 610 puanı kesin yapmalısın bilgin olsun
senin dergini görebiliyormuyuz bakayım bi merak ettim.
ayyyyyyyyy yeter yaaa çene çene kızım burda 3 yıldır varım trendyolun tv kampanyasından tut anne lutfenden tut daybuyday ceklerinden tut paylasımım aldıgım dua ve kazandırdıklarım sınırsız gecmişi oku ve gör elbette mes sayısıyla ilintili diil paylasım ama seni 3 e katlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?