senin verdiğin kampanyalara neden katılmasınlar kampanyaları sen mi hazırlıyorsun hayır firmalar hazırlıyor sen sadece haber veriyosun sen haber vermesen baska yerden duyarlar:44::44:
zaten facede topicten daha çok paylaşım oluyor. :) :) topicte onun berencim :)senin verdiğin kampanyalara neden katılmasınlar kampanyaları sen mi hazırlıyorsun hayır firmalar hazırlıyor sen sadece haber veriyosun sen haber vermesen baska yerden duyarlar:44::44:
kızlar birşey sorabilir miyim ? Kızım pek izin vermiyor da okudum okudum kafam basmadı
Bu omo da ben 380 in üstüne çıkamadım şimdi,uğraş uğraş cıkkMakaleleri okuyoruz ya paylaştığım halde puan falan vermedi bana. Makale desen çok birşey yok zaten. Ben mi anlamadım işin özünü acaba :44::44:
fatoş hanım bir şey sorucam sesleri nasıl anladınız ben hep karışırıyorum ya
iyi ok baska yerden duyup katılsınlar diyorum bende:
canım dinleyince anlaşılıyo bide ip ucu var ya hiç dinlemezsen bile ordan yapabiliyorsun canım beklemen lazım hepsinide ip ucundan yapabilirsin ipucu bölümü karardımı bas sonra bekle tekrar doluyo sonra tekrara bas çok kolay
valla artık pes etim bugun çenelerine laf yetişmiyo mahalle agzı sözler agır dalga ve hakaretler cok cok ayıp ama gerekeni yaptım en son tamponlada tıkadım kulagımı tabicanım bende seni seviyorummmm ayrıca bana laf edenler benim verdiğim kampanyalara kesin katılmıyorlardır onada eminim
zaten facede topicten daha çok paylaşım oluyor. :) :) topicte onun berencim :)
canım anne bölümünde bebek ve çocuk bölümü var. Burda puan omo etiketli makalaleri aç ve hepsini paylaş . 3 tanesinede yorum yap
aynı şekiled pratik bilgiler bölümündede 3 tane başlık var. Bu başlıklardaki puanomo etiketleri oku, hepsini paylaş.
Laf aramızda bölümünde konu açan arkadaşlardan 3 tanesine de yorum yaparsan 610 puana ulaşırsın. Eğer gene yapamazsan ve üvenirsen hesap bilgilerini ver ben tamamlıyayım bugünü. Anneleri çok iyi anlıyorum. Benide ikizlerim var hiç fırsat vermiyorlar bazen.
kimse sana muhtaç değil niye herkesin sana muhtaç oldugunu zannediyorsun özel hayatında bir problemmi var yada yaşamında sanki buraya yansıtıyosun yanlış anlama şu zamana kadar senle hiç problemimiz olmadı yazdıklarını kim okursa okusun bu kanıya varır psikoloji derslerini hep 1.olarak bitiren biri olarak söylüyorum
tatlım sen kaç kez oynadın çok oyun oynarsak çokmu çeliliş hakkı kazanıyoruz:26:
kaç tane kampnya paylaştın allah aşkına tampon numunesne mi ktlacğm? hem ztn sen de kesin bizim paylaştıklarımıza katılmıyosundur dimi. ve ben kimseye ağır ithamlarda hakaretlerde bulunmdm kendi adıma konuşuyorum kırılmış kızmş olablrsn baştan söyledim ztn kızıcaksın belki ama diyerek.. sabrım taştığı için o da ve arkamzdan söylenenlere bir yorum bi cvp vermek için içimde tutamıyorum bir süreden sonra malesef snn gibi dalgaya da alamıyorum bazı şeyleri kusura bkma üzülürsem üzerim. tabi anlayana sen yine dediklerimizi takmazsan takma ben söyleyim de.snn paylştığın bir kmpanya göremyorm ki bn ktlayım gören vrsa söylesn bi numuneli bşyler pylştığını gördm onlrdanda mdem hbern vrdı yenimi aklna glyor pylşmak ve linki vermemşsin bioxindr bioderdir nerden buliyim yani herneyse
yeni oldugun icin bilememen normal kac kampanya paylstıgımı merak etme gerekli merciler olaya el attı rahat olun ve artık susuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kızlar ben bu omoyu anlamadım yorum yapmaya calıstım baktım hep tarıhlerı eskı cevaların puan flnda artmadı aynı duruyo bırı bana anatabılırmı ılk defa katılcam da cok fazla makale var sanırım eskı bazıları hepsını okumak mı lazım
etmiyorum zaten ben şimdi yaptıklrına bakıyorum haal buradasın ama bşy paylaştığın yok anca ona buna laf ytştrmye tebrk beklemye gelyorsun muhabbet topikleri var bşka bölümlerinde forumun. kaç yaşındasın ama çocuk gibisin bn snden küçük olduğum için yine de saygılı davrnmya çalşıyorum susturmadan önce
her dakika kamğanya mı paylasıcam komik olma sen benim ne paylastıgımı takip edene kadar kendi paylastıklarının azlıgına bak ben burda 3 yıldır varım burdan kimler geldi gecti ne dolaplar dönüo duysan aklın şaşar o yüzden benle ugrasmayı bırak paylasıma yogunlas seninde aktifligin yok neredeyse özel hayatıma bile girdi bazıları ne kadar ayıp ne kadar basit yazıkkk
özel hayatın yaşından bahsetmem mi söylemedm ztn de snden kçk olduğumu blrttm sdce her neyse.bn bu topiğin frkına vardığımdan beri durmdan pylşıyorm sn istersen ona bak azlık çoklukla da ilgisi yok snn ordan olan paylaşım rakamın sadece laf ytştirmenden yrşma pylştığndan değl yni bi katkın olduğundan fln . bn dha önce bşka bir topikte tklıyordm ayrıca yeni gelenlere de sürekli laf ypıyordn ztn msj sayın az dye msj saysı az dye nolucak sen sanki geldiğinde foruma 1000 tane msjın mı vardı
ozgeozge adlı kullanıcımız bana özel mesaj atmış özel mesajında eğer ondan özürdilemezsem bana çok kötü şeyler yapıcagını söylüyor cevap atma gereği duymadım herkese iyi kampanyalar arkadaşlar
çok kötü şeylermiçok şekersin cidden cok kopyalasana mesajı okusun kankaların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?