Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

canım tekrar çok teşekkür ediyorum. evet bende paylaştım ordan girdim burdan çıktım 610 olamamıstım. inşallah bende devam edebilirsem bari bu ay bşeler kazanmak istiyorum.

540 puan da kaldım neden acaba :26:

bna loccitaneden onaykodu geldi şmdi yaa bn ilçedeym ili blmyorm hç diyorm analmıyorlar hiç böyle ilgisiz firma da görmedm ya

Antalyada olan varsa

Sini Börek Antalya'dan Börek ve Baklava sevenlere özel benzersiz bir çekiliş! Çekilişe katılan 60 talihliye "1 kg Börek" veya "1 kg Baklava" hediye. Eşsiz Sini lezzetleriyle tanışmak için siz de şansınızı deneyin!https://www.facebook.com/SiniAntalya

TTNET aboneliğini herhangi bir nedenle sona erdiren tüketicilerin fesih sonrası alacaklarına ilişkin iade işlemleri yapılmaktadır. Ödemeler Türk Telekom ofislerinden yapılmakta olup, yanı sıra tüketiciler aşağıda yer alan ekrandan sorgulama yaparak kendilerine yapılması gereken bir iade bulunup bulunmadığını öğrenebilir ve IBAN bilgilerini girerek iade tutarların ödenebilmesi için taleplerini iletebilirler.

TTNET | TTNET Hakkında | Duyurular

iyi geceler kızlar.omo kadınlar klubunde hediye seçi tıkladığımızda.o hediye puanımızı yapana kadar hesabımızda kalıyormu?

omo cu kızlar bişey sorcam size;

ben 24:00 dan sonra başladım,unutmuşum..:26: şu anda 590 puandayım ,bi gün geride mi kaldım yaniii:44:
610 yapanlar nasıl yaptı..

ben 24:00 dan sonra başladım,unutmuşum..:26: şu anda 590 puandayım ,bi gün geride mi kaldım yaniii:44:

60 puan eksik olucaksınız malesef.bende 610 yaptım şimdide 670 oldum.nedense sistem bazılarına eksik puan veriyo.geçen dönemde bana eksik puan vermişti herşeyi yapmama rağmen.

makalelerden birini atlamışsındır ama önemi yok artık uğraşma boşuna tamamlayamazsın canım

60 puan eksik olucaksınız malesef.bende 610 yaptım şimdide 670 oldum.nedense sistem bazılarına eksik puan veriyo.geçen dönemde bana eksik puan vermişti herşeyi yapmama rağmen.
niye öyle eksik veriyor..güzel olmak suç mu?
makalelerden birini atlamışsındır ama önemi yok artık uğraşma boşuna tamamlayamazsın canım

yapmaaaa

peki ben 00:15 2 eylülde başladım ,geride mi kaldım bir gün, onu anlamadım..
millet 900 olunca ben 1 gün eksik olcam o zaman öyle mi?

bu arada loccitane kodum gelmiş..

Kazak Tüylerinden Şikayetçi İseniz İşte Tam Size Göre Bir Kampanya
10 ÜYEMİZE 25 TL DEĞERİNDEKİ SİNGER TÜY TOPARLAYACI HEDİYE
MarkaysaMarka.com Sponsorluğunda düzenlenen kampanyamıza katılmak için
-http://www.markaysamarka.com/ 'a üye olmak
-MarkaysaMarka.com Facebook sayfanı beğenmek ve duvarından bir ürünü paylaşmak
(https://www.facebook.com/pages/MarkaysaMarkacom/336509463077800)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…