ay utandım:26::26::26: dergisini oluşturan ilk 100 kişi ye avon paketı yollıcaklarmış nerden anlıcaz ilk 100 de oldugumuzu öyle bir ibare çıkmadı yarışmadan sonramı belli olucak ilk 100
şu yazdıkalrın ve diğerlerine bakıyorumda özür dilenecek birşey yaptıysan diğer arkadaşlardan helallik istesin özge. komik ya vallahi komik. psikiyatristmiş. bence tekrar değerlendirilmeli bu unvan onda
canım 610 puanı yaptım. sistemde sorun var herhalde. her makaleyi 2 şer kere paylaştım anca oldu. bundan sonraki günlerde laf aramızda bölümüne 3 yorum birde puan omo etiketli makalaerden3 üne birer yorum yapsan yeterli olacak.bol şanslar
geçmiş sayfalarda yazıyor cnm. bir kaç sayfa önce
amin sağol canım hepimizin
özür dile bence beren kötü şeyler olacak belli :) :)
evet canım fasede omo kirlenmek güzeldir sayfasına gir omo kadınlar kulubune tıklaman yeterli. bugün saat23,59 a kadar 610 puanı kesin yapmalısın bilgin olsun
yaa kızlar bısey sorcam yıne ben:26:
su omoda 610 puana ulastım
bugunluk daha fazla puan alınmaz dıye yazmıslar ama ben daha bıcok makaleyı ne okudum ne cevapladım nede konu actım
nasıl aldım o kadar puanı daha yarım saat once burda sıze sordum nasıl yapcam dıye
daha fazla puan almak ıcın ugrsmalımıyım sızce
bna loccitaneden onaykodu geldi şmdi yaa bn ilçedeym ili blmyorm hç diyorm analmıyorlar hiç böyle ilgisiz firma da görmedm ya
bana daha gelmedı beklıyorummm
gereksizlere düşüyor kontrol et arada cnm
omo cu kızlarbişey sorcam size;
ben 24:00 dan sonra başladım,unutmuşum..:26: şu anda 590 puandayım ,bi gün geride mi kaldım yaniii:44:
610 yapanlar nasıl yaptı..
omo cu kızlarbişey sorcam size;
ben 24:00 dan sonra başladım,unutmuşum..:26: şu anda 590 puandayım ,bi gün geride mi kaldım yaniii:44:
610 yapanlar nasıl yaptı..
niye öyle eksik veriyor.60 puan eksik olucaksınız malesef.bende 610 yaptım şimdide 670 oldum.nedense sistem bazılarına eksik puan veriyo.geçen dönemde bana eksik puan vermişti herşeyi yapmama rağmen.
makalelerden birini atlamışsındır ama önemi yok artık uğraşma boşuna tamamlayamazsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?