ben alabilir miyim canım ihtiyacım var özelden msj atarmsıınMerhabalarrEki Görüntüle 501245
Fairy indirim çeki gelmiş mailime ben kullanmıcam.Kullanmak isteyene verebilirim..
bu yarışma haftalık mı yoksa ayda bir mi oluyor
MerhabalarrEki Görüntüle 501245
Fairy indirim çeki gelmiş mailime ben kullanmıcam.Kullanmak isteyene verebilirim..
L'occitane den mail gelmiş, paketi mi yolluycaklarmış kargoyla
ilk defa ist.da oturmak işime yaramadı..gidip alcaz..
özelden atamadım msj 10dk sonra dedi.Çok tşk ederim canım Allah razı olsun
aylık canım ,bu 3. ay..
omocu kızlar, bu eğitimlerin bir artısı var mı?hediyeyi rezervasyon mu yapmakta kullanılıyor ne?
ya ben ilde oturmuyorm ilçesndeym ve çok uzak dedm ili hç bilmyorum çnkü bi de 1 tane butiği vrmş ztn orda nerden bulayım kaybolurum ayrıca yol parası da o ürün kdr vericem yani yazık ya 3 msj attım hçbirine cvp vermediler böyle ilgsz firma da yani görmedim ya kargoyu alıcı ödemli olrk gönderin ddm yok
Mağazalarımız | L'OCCITANE en Provence | Turkey
en uygunu cevahir..beyoğlu çok aralarda zor bulunur istiklal cd. değil..
hangi ilçedesin canım sen öyle..
ısrar et,bari kargo ödemeli yollayın diye..
ettin bir hayır tut bacağından ayır oldu onlarınki de
ilk defa ist.da oturmak işime yaramadı..gidip alcaz..
teslim alma süresi de belli değil,vadesi uzunsa ,yolun düşerse bi gün alırsın artık...hehe bn brsa yazmştm ile ama orda değl onun ilçesndeym malesf ve ili hiç blmyorm nerdeyse bayağı değişmiş bir sürü vasıta değiştirilyor vs.evet bi hayır edelm dediler aslnda hayır karşılıksız olur bunlrın yptığı da bi saçma bi kargo ücretini laf yapıyolar alıcı ödemeli gönderin dedim bari hiç tınlamıyorlar bile çok ilgisizler ya şaştım ne de olsa büyük bi firma denileblr. haa bir de mc donalds çekim gelmedi hala süreesi de bitti onların yapacağı hayıra da ztn
ben de ilk defa sevinir oldum köyden farksız yerde yaşadıgıma
Kampanya kapsamında kazanılan ödüller 10.09.2012 tarihinden sonra gönderilecektir.kızlar defans kazananlara ne zaman gönderiliyor.babam adına kazan mışım da
kızlar bilginize eğer omodan bir gün önce başlarsanız herkesten daha az puanınız oluyor:2:
teslim alma süresi de belli değil,vadesi uzunsa ,yolun düşerse bi gün alırsın artık...
1 gün sonra başlayanlar demek istedin sanırım..şans yok mu yani boşuna mı kürek sallıyoruz..
Kampanya kapsamında kazanılan ödüller 10.09.2012 tarihinden sonra gönderilecektir.
1 gün sonra başlayanlar demek istedin sanırım..şans yok mu yani boşuna mı kürek sallıyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?