Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ilk defa ist.da oturmak işime yaramadı..gidip alcaz..

ya ben ilde oturmuyorm ilçesndeym ve çok uzak dedm ili hç bilmyorum çnkü bi de 1 tane butiği vrmş ztn orda nerden bulayım kaybolurum ayrıca yol parası da o ürün kdr vericem yani yazık ya 3 msj attım hçbirine cvp vermediler böyle ilgsz firma da yani görmedim ya kargoyu alıcı ödemli olrk gönderin ddm yok

Mağazalarımız | L'OCCITANE en Provence | Turkey

en uygunu cevahir..beyoğlu çok aralarda zor bulunur istiklal cd. değil..
hangi ilçedesin canım sen öyle..

ısrar et,bari kargo ödemeli yollayın diye..
ettin bir hayır tut bacağından ayır oldu onlarınki de

hehe bn brsa yazmştm ile ama orda değl onun ilçesndeym malesf ve ili hiç blmyorm nerdeyse bayağı değişmiş bir sürü vasıta değiştirilyor vs. evet bi hayır edelm dediler aslnda hayır karşılıksız olur bunlrın yptığı da bi saçma bi kargo ücretini laf yapıyolar alıcı ödemeli gönderin dedim bari hiç tınlamıyorlar bile çok ilgisizler ya şaştım ne de olsa büyük bi firma denileblr. haa bir de mc donalds çekim gelmedi hala süreesi de bitti onların yapacağı hayıra da ztn

teslim alma süresi de belli değil,vadesi uzunsa ,yolun düşerse bi gün alırsın artık...
ben de ilk defa sevinir oldum köyden farksız yerde yaşadıgıma

:13:alemsin..

kızlar bilginize eğer omodan bir gün önce başlarsanız herkesten daha az puanınız oluyor:2:

kızlar defans kazananlara ne zaman gönderiliyor.babam adına kazan mışım da
Kampanya kapsamında kazanılan ödüller 10.09.2012 tarihinden sonra gönderilecektir.
kızlar bilginize eğer omodan bir gün önce başlarsanız herkesten daha az puanınız oluyor:2:

1 gün sonra başlayanlar demek istedin sanırım..şans yok mu yani boşuna mı kürek sallıyoruz..

1 gün sonra başlayanlar demek istedin sanırım..şans yok mu yani boşuna mı kürek sallıyoruz..

belki şansın olabilir ama sürekli tetikte olmalısın omo fln istiyosan 200 kişiye olduğu için bayağı geniş bi aralık ama yinede sn blrsin yol yakınken de vazgeçblrsin

Duvar Fotoğrafları
SEVGİLİİİİİ ÜYELERİMMMMMM YARIŞMAMIZ BAŞLAMIŞTIR.YARIŞMAMIZ 15 .09.2012 DE SONA ERECEKTİR.HEDİYEMİZ ORTA SEHPADIR.YARIŞMAYA KATILMAK İÇİN ŞARTLAR RESMİN ALTINA BEĞENDİM PAYLAŞTIM YAZIP YORUMLARINIZI ARKADAŞLARINIZA BEĞENDİRMEKTİR. EN ÇOK BEĞENİ ALAN YORUM KAZANACAKTIR.NOT: SAYFAYI BEĞENMEYEN VE BEĞENDİRMEYEN ARKADAŞLARIN OYLARI KABUL EDİLMEYECEKTİR.HERKESE BOL ŞANSLARR.HAYIRLI GÜNLERRR ♥
Ekleyen: Boncuk Ve TutkaL Dünyası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…