Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

tüm videoları seyrettikten hoşunuza giden videoları beğenin.
2.Daha sonra videoların altında bulunan alana, diş hassasiyetine dair yaşadığınız en kötü yemek deneyiminizi yazıp gönderin.
3.Bunun yanı sıra, uygulamaya en az 3 arkadaşını davet eden herkese, Colgate Hassas Dişlere Profesyonel Hassas Çözüm deneme ürünü ücretsiz olarak gönderilecek.

Colgate Türkiye | Facebook

Pritt Türkiye
Duyduk duymadık demeyin! Pritt Göster Kendini heyecanı geri döndü!
Katılın, sorumuzu yanıtlayın ve 25TL’lik Pritt hediye çeki kazanma fırsatı yakalayın!

omoya bugün başladım 571 puanda kaldım normalmi napsam puanım artar

ben de senin gibi geç başladım ,610 olmalı..1 gün geriden eksik puanla gidicez..bize hediye kalır mı bilmem..
omo logolu makaleleri paylaş,yorumla 9 tane mi 10 tane mi ne?..laf aramızda bölümüne 3 adet yorum yap..o kadar..diğerleri otomatik veriyor zaten

ah kızlar bende bende off bu ay kaçırmıcam dedim offfffffffff

ah kızlar bende bende off bu ay kaçırmıcam dedim offfffffffff

üffff bende bende.
gezmelerdeydim dün..gece 12 den sonra hatırladım, böyle oldu..
acaba hiç şansımız yok mu.?.ketıl metıl alırız belkim..:26:
aradaki günlerde bizim gibi unutup atlayanlar olur..şansımız yükselmez mi?

tecrübeli omocular bişey desin, teselli etsin yaaaa

571de kaldım ilerletemedm bi yerde bi eksikklik var ama çözemedm cimcimemde durmuyoki bi türlü

Kulübümüze ilk geldiğinizde bir kereye özel olmak üzere 250 PuanOMO kazanırsınız 250

Kulübümüze HER GÜN gerçekleştirdiğiniz ziyaret sadece O GÜNE ÖZEL olmak üzere size 30 PuanOMO kazandırır 30

Okuduğunuz her PuanOMO ETİKETİ TAŞIYAN makale size BİR KEREYE ÖZEL olmak üzere 10 PuanOMO kazandırır100

PuanOMO ETİKETİ TAŞIYAN bir makalenin altına yazdığınız yorumlar size 3 PuanOMO kazandırır. Bu durum AYNI GÜN İÇERİSİNDE EN FAZLA 3 kez tekrarlanabilir.930

Paylaştığınız her PuanOMO ETİKETİ TAŞIYAN makale size BİR KEREYE ÖZEL olmak üzere 20 PuanOMO kazandırır

laf aramızda bölümünde açtığınız başlıklar veya yazdığınız yazılar size 7 PuanOMO kazandırır. Bu durum AYNI GÜN İÇERİSİNDE en fazla 3 kere tekrarlanabilir.

bunları yaptım 610 oldum..ama diğer arkadaşlar bugün 670..1 gün geç başladık ondan

annemden dendm oda 580 de kaldı benden paso bugünlük cimcimem iyice huysuzlandı daha 3 aylık acıktı galiba

bu yarışma haftalık mı yoksa ayda bir mi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…