kızlar bioderin numunesini nasıl talep edicez ben bulamadım
bana mail geldi ama kod değil. hediyeniz en kısa sürede elinize ulaşacaktır tarzı bir mail.
Duyduk duymadık demeyin! Pritt Göster Kendini heyecanı geri döndü!
Katılın, sorumuzu yanıtlayın ve 25TLlik Pritt hediye çeki kazanma fırsatı yakalayın!
https://www.facebook.com/PrittTurkiye
omoya bugün başladım 571 puanda kaldım normalmi napsam puanım artar
ben de senin gibi geç başladım ,610 olmalı..1 gün geriden eksik puanla gidicez..bize hediye kalır mı bilmem..
omo logolu makaleleri paylaş,yorumla 9 tane mi 10 tane mi ne?..laf aramızda bölümüne 3 adet yorum yap..o kadar..diğerleri otomatik veriyor zaten
ah kızlar bende bende off bu ay kaçırmıcam dedim offfffffffff
ben de senin gibi geç başladım ,610 olmalı..1 gün geriden eksik puanla gidicez..bize hediye kalır mı bilmem..
omo logolu makaleleri paylaş,yorumla 9 tane mi 10 tane mi ne?..laf aramızda bölümüne 3 adet yorum yap..o kadar..diğerleri otomatik veriyor zaten
571de kaldım ilerletemedm bi yerde bi eksikklik var ama çözemedm cimcimemde durmuyoki bi türlü
bu yarışma haftalık mı yoksa ayda bir mi oluyorKulübümüze ilk geldiğinizde bir kereye özel olmak üzere 250 PuanOMO kazanırsınız 250
Kulübümüze HER GÜN gerçekleştirdiğiniz ziyaret sadece O GÜNE ÖZEL olmak üzere size 30 PuanOMO kazandırır 30
Okuduğunuz her PuanOMO ETİKETİ TAŞIYAN makale size BİR KEREYE ÖZEL olmak üzere 10 PuanOMO kazandırır100
PuanOMO ETİKETİ TAŞIYAN bir makalenin altına yazdığınız yorumlar size 3 PuanOMO kazandırır. Bu durum AYNI GÜN İÇERİSİNDE EN FAZLA 3 kez tekrarlanabilir.930
Paylaştığınız her PuanOMO ETİKETİ TAŞIYAN makale size BİR KEREYE ÖZEL olmak üzere 20 PuanOMO kazandırır
laf aramızda bölümünde açtığınız başlıklar veya yazdığınız yazılar size 7 PuanOMO kazandırır. Bu durum AYNI GÜN İÇERİSİNDE en fazla 3 kere tekrarlanabilir.
bunları yaptım 610 oldum..ama diğer arkadaşlar bugün 670..1 gün geç başladık ondan
OMO
1.eğitim :a-b-b-a-a
2.eğitim :a-c-a-c-a
3. eğitim :d-a-a-a-a
Daha önce buradan bir arkadaş bu şekilde paylaşmış idi,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?