Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar toyzzshopta kazandımmmm

ya kızlar benim 2 gündür facebook ana sayfam görünmüyor neden ki başına gelen var mı

Son düzenleme:
Üye Olan Herkese Gümüş İncili Küpe, Facebook Sayfasını Beğenenlere Pırlanta Kolye İçin Çekiliş Hakkı!

Kuyumcu Fırsatı açılışa özel üye olan herkese ücretsiz inci küpe hediye edecektir.

Katılım İçin Yapılması Gerekenler:

1) http://www.kuyumcufirsati.com/ adresine e-mail adresinizi bırakmalısınız,

2) Kuyumcu Fırsatı | Facebook sayfasını beğenmiş olmalısınız,

3) Görseli ile beraber bu mesajı duvarınızda paylaşmalısınız.

Kampanya Detayları:

Kuyumcu Fırsatı bir Altn Sepeti - Altn Kolye Kpe Prlanta Yzk ve Gm Modelleri. Online Kuyumcu iştiraki olup toptan fiyatına takı fırsatları sunma amacı ile 17 Eylül 2012 tarihinde açılacaktır.

İnci küpeler açılış günü size yapılacak e-posta duyurusuna müteakip siteye girip iletişim bilgilerini bırakan herkese gönderilecektir. Kargo ücreti tüm Türkiye için sabit 5 TL olarak belirlenmiştir.

Pırlantalı Melek Kolye 3 adet hediye edilecektir. Açılış günü kampanyaya katılanlar arasında yapılacak çekilişle belirlenip gönderilecektir.

Kampanyayı blog ve twitter sayfalarında paylaşanlar pırlanta çekilişine +1 katılım hakkı kazanırlar fakat inci küpeler kişi maşı maksimum 1 adet alma şartı ile gönderilecektir. Facebook dışı paylaşımlarınızı lütfen destek@kuyumcufirsati.com adresine bildiriniz. 5 tl kargoymuş küpe 5 tl etmez

http://magazine.ffmoda.com/glee-quiz.html?lang=tr-tr&utm_source=wk%2B25&utm_medium=email&utm_campaign=TR%2Bnewsletter

06.09.2012 09:00 - 15.09.2012 23:59 tarihleri arasında 25 TL ve üzeri ilk ürün alımlarınızda KARGO BEDAVA!
iki adet kaldı arkadaşlar

hepimiz sustuk ne kadar ıssız oldu bu aralar hu huhuuuu

sanırım günün yorgunluğu çöktü, kampanyalardan da tıs alınca sessizliğe gömüldük gerçi ben şahsım adına az önce ilk kez kızılcık şurubu yaptım ne zormuş ya eze eze bi hal oldum, kampanyalarda bu kadar yorulmuyorum

RENAZcım 10 dk beklemem lazımmış msj atamadım, tamamdır anlaşılmıştır, ben onu kargo şifresi sanmıştım çok tşkler

gece 12 ye kadar bekledim ve saniyede bitti omo hediyeleri
of çok sinirliyim çok yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bn gene tonla yrşmaya katılıp kazanamıyorum 1000 yıldır bekledklerim de hala gelmiyor sıkılmaya bşladmbu yrşmalardan işimden gücümden de olmya bşladm hastlk derecesne gliyor bazen sarıyor neyse ztn şunun şurasnda 1 ay snra hiç elleşemiycem okul bşlıyor

Kazanırsın cnm..İnsanın şansı bi süre duruyor..Sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…