Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar bugun migrostan alısveris yaptım palette boya aldım 9 tl boya kasada 2.80 ödedim kadına diorum bi yanlıslık var hayır yok dio anlamadım gitti moneyle ilgili bi kampanya dedi sizede bildireyim istedim boya ihtiyacı olanlar yararlansın

selam kızlar, knordan kazandığım 50tl yi bugün ykm de kullandım,hediye ceki kampanyalarda geçerli değil + züccaciye ürünlerinde de geçerli değilmiş yani kasaya geldiğimde öğrendim bende :)

selam kızlar, knordan kazandığım 50tl yi bugün ykm de kullandım,hediye ceki kampanyalarda geçerli değil + züccaciye ürünlerinde de geçerli değilmiş yani kasaya geldiğimde öğrendim bende :)

ee neyde geçerliymiş sanki kazandım da tasası bana düştü insanı kazandığına uğrştığına pişman eder bunlar da bşy beğensen onda geçerli değl derler dükkanda da sdce onu beğenrsin falan

hahah aynen canım yaa uğraştırdılar :) kampanyalı ayakkabı beğendim kasada ceklerde geçerli değil dedi bu sefer annem 6lı bardak aldı kasada yok vergi vs. bilmem ne dedi eee dedim bunda da geçerli değil dedi vay bee dedimm annem ölesine bişi aldı geçerli olan

Son düzenleme:
bugün benim de fairym geldi harika,pıtpıtla sarıp sarmalamışlar kaselerim kırılmamış
ama sipariş verdikten sonra mesaj yazmıştım iyi paketleyin kırılmasınlar beni kargoyla uğraştırmayın diye

kızlar... kampanya falan değil ama trendyol dan Milla butiğinden,bi fistan almıştım ,geldi bile
süper güzelmiş kalitesi falan, 29.90 tl kargoyla 36 tl oldu..ama değer..
fakat biraz kısaymış.opak çorapla filan idare edicez artık..
http://www.trendyol.com/Siyah-Elbise-95169/UrunDetay/10427/1542549

düğün, nişan, kına entarisi ihtiyacı olana tavsiye ederim,butik devam ediyor,yarın biticekmiş.

güle güle giy canım aahh ahh bi türlü düğün kıyfti bulamadm bulamadk bgn gene çıktık hepmze bkınmya gene yok hafif de kilo alnca birşey de beğenemyotm onlr ykştrsa bn ykştırmıyorum bi hfta snra düğün nete de bkıyorum ama teslm trhleri ytşmez şnsıma son hftalrda nette birşey de bulamadım of

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…