Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Kızlar acılen bana bırı yardım etısn ıkı face hesabım var tek hesaptan omoda puan bırıktırıyordum yanlıslıkla ouan bırıktırmedım hesaptan uygulamaya gırdım gırdım sımdı dıger puan bırıktırdıgım hesapta uygulamaya gırınce puan bırıktırmedıgım cıkıoooo nasıl accam bırıktırdıgım hesabı o kadarda ugrasmıstım of yaaaa:2:

biara benimde çok canım sıkılmıştı, çok vaktimi alıyor kafayı bozdum iyice yarışmalarla diye girmiyordum, tek tük sadece büyük firmalara gireyim diye karar vermiştim ama nerdeee yine ne görsem zıplıyorum sanırım bende hasta bi kampanyacı oldum çıktım :2: bedava sirke baldan tatlı hesabı gecenin 3ünde yatmadan önce illaki burayı ve sizleri de ziyaret etmeden duramıyorsam bence kesin dr. gitmeliyim

Günaydınn canlarrr :86::87:

Dün hepsiburadadan fairy aldım, şuan kargodaymış şubedeymiş heralde bugün eve gelir.

Geç geldi diyen arkadaşlarım sizde de durum bumuydu, sizin söylediklerinzden yola çıkarak pazartesi falan gelir diye düşünüyordum mail gelince şaşırdımm da :44:

Son düzenleme:

başka bir tarayıcıdan aç canım ..

benim dün geldi 3 gün bekledim,çok beklemedim yani:)fincanlar çok güzel bayıldım,güzel paketlemişlerdi benimkini

bn deee =( 4 tane vardı puanım da 1000di tkldm puanınz ytrsiz dedi geri döndm syfya btmişti böyle sçma şey görmedm ya

banada aynısı oldu bekledim bekledim o kadar puanım 1000di stokta da 3 tane vardı tıkladım onayladım ama yetersiz puan dedi sonra da stok bittiiiiii

günaydın kızlar
Bende haftalardır birşey kazanamıyorum forumları okuyorum ama 1-2 kişiye veriliyor yada yüzlerce kişi beğendirmeli girecek doğru düzgün yarışma bulamıyorum da açıkçası son 3-4 haftadır
buradaki takas forumu nerede? bulamadım bir türlü

günaydın inşallah ama profosyonellerden bize bişey kalmıyo ki amatör ruhla yürümüyo bu işler :) happy saatim geldi sabah sabah :)

şunun farkına vardım hiç kazananlarda olduğunuzu düşünmediğiniz zaman çıkıyor kaç defasında böyle oldu ya ama kesin çıkar dediklerimin hiçbiri çıkmadı hatta bu kazandığımı öylesine yaptım kazanamıcam nasıl olsa dedim göz temizleme losyonunada hiç ihtiyacım yoktu

belki hızlanmştır cnm 2.ye aldıklrım bnmde diğerinden daha çabuk geldi.yalnız bi fincanım kırık geldi mail attım dönüş ypmadılar üzüldüm yani halbuki çok da şirindiler kargocular da fırlamadan gitse açıcam da yanlarında kaçıyolar hemen yaa

bir de omodan ilk yrşmasından kazandığm kettle ım nhyet geldi arkdşlar en son bana geldi snrm

benimde 2 adet fairy çekim var.kargo ücreti ne ödediniz acaba?

kühnenin kazananları nerde kızlar bir türlü bulamadım..

Son düzenleme:
kızkar hipp den kazandığım hediye paketim gelmiş ama koli deforme olmuştu ve irsaliyede kolinin içinde olması gereken ürünlerden yazıyordu .bebek çayı ile bebek bisküvisi yoktu.üstelik de kurye irsaliyeleri giderken komşunun çöpüne atmış komşum bulmuş adım telefonum yazıyor sonuçta.çok sinirlendim

az önce marketten 32li solo aldım 6 çekiliş hakkı verdi.arabada gözüm var:)))işin şakası küçük ev aletleri çıksa bile razıyım ama nerde bende o şans

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…