bn gene tonla yrşmaya katılıp kazanamıyorum 1000 yıldır bekledklerim de hala gelmiyorsıkılmaya bşladmbu yrşmalardan işimden gücümden de olmya bşladm hastlk derecesne gliyor bazen sarıyor neyse ztn şunun şurasnda 1 ay snra hiç elleşemiycem okul bşlıyor
Kızlar acılen bana bırı yardım etısn ıkı face hesabım var tek hesaptan omoda puan bırıktırıyordum yanlıslıkla ouan bırıktırmedım hesaptan uygulamaya gırdım gırdım sımdı dıger puan bırıktırdıgım hesapta uygulamaya gırınce puan bırıktırmedıgım cıkıoooo nasıl accam bırıktırdıgım hesabı o kadarda ugrasmıstım of yaaaa:2:
Günaydınn canlarrr :86::87:
Dün hepsiburadadan fairy aldım, şuan kargodaymış şubedeymiş heralde bugün eve gelir.
Geç geldi diyen arkadaşlarım sizde de durum bumuydu, sizin söylediklerinzden yola çıkarak pazartesi falan gelir diye düşünüyordum mail gelince şaşırdımm da :44:
bn deee =( 4 tane vardı puanım da 1000di tkldm puanınz ytrsiz dedi geri döndm syfya btmişti böyle sçma şey görmedm ya
belki hızlanmştır cnm 2.ye aldıklrım bnmde diğerinden daha çabuk geldi.yalnız bi fincanım kırık geldi mail attım dönüş ypmadılar üzüldüm yani halbuki çok da şirindiler kargocular da fırlamadan gitse açıcam da yanlarında kaçıyolar hemen yaaGünaydınn canlarrr :86::87:
Dün hepsiburadadan fairy aldım, şuan kargodaymış şubedeymiş heralde bugün eve gelir.
Geç geldi diyen arkadaşlarım sizde de durum bumuydu, sizin söylediklerinzden yola çıkarak pazartesi falan gelir diye düşünüyordum mail gelince şaşırdımm da :44:
belki hızlanmştır cnm 2.ye aldıklrım bnmde diğerinden daha çabuk geldi.yalnız bi fincanım kırık geldi mail attım dönüş ypmadılar üzüldüm yani halbuki çok da şirindiler kargocular da fırlamadan gitse açıcam da yanlarında kaçıyolar hemen yaa
bir de omodan ilk yrşmasından kazandığm kettle ım nhyet geldi arkdşlar en son bana geldi snrm
benimde 2 adet fairy çekim var.kargo ücreti ne ödediniz acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?