Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

teşekkür ederim..
4 eylülde sip.verdim, dün kargo getirdi bile, teslim tarihini beklemiyorlar sanırım..
beğenirsen belki haftaya kadar yetişir

teşekkür ederim..
4 eylülde sip.verdim, dün kargo getirdi bile, teslim tarihini beklemiyorlar sanırım..
beğenirsen belki haftaya kadar yetişir

ay evt b nm de o yönden biraz umudum oluyor ama işte iade ettiğimzde kargo ücretini de iade ediyorlar mıydı hiç ekstreleri kontrol etmyorm bna gelmediği için tonla alşvrş yptım ama

iyi gceler hanımlar nasılsınız bakalım.. ne zamandır giremiyorum vakit bulupta, keçe işine başladım başlayalı kampanya kovalamayı bıraktım nerdeyse, hiçbirşeye katılamıyorum :) bu arada bende kampanya düzenledim bloğumda ama burada blog kampanyalarını duyurmak yasak olduğundan yazamıyorum :)

ay evt b nm de o yönden biraz umudum oluyor ama işte iade ettiğimzde kargo ücretini de iade ediyorlar mıydı hiç ekstreleri kontrol etmyorm bna gelmediği için tonla alşvrş yptım ama

kargo ücr.iade edilip edilmediğini bilmiyorum canım..hiç iadem olmadı bu güne kadar..
olmayanları genelde kuzenlere satıyorum..

YARIŞMAYA KATILMAK ÇOK KOLAY!!!ÇEKİLİŞ YOK KURA YOK...KAZANMAK TAMAMEN SİZE BAĞLI!!!

1- YARIŞMA DUYURUSUNU HERKESE AÇIK OLACAK ŞEKİLDE SAYFANIZDA PAYLAŞIN.(ALTINA PAYLAŞTIM YAZIN)

2- 6 EYLÜLDEN İTİBAREN SAYAFAMIZA ARKADAŞLIK İSTEĞİ GÖNDEREN KİŞİLERDE, ORTAK ARKADAŞ OLARAK EN ÇOK ADI GEÇEN İLK 2 ANNEMİZDEN BİRİ OLUN VE KAZANIN...

KISACASI ŞÖYLE :)) KİMİN DAHA ÇOK ARKADAŞI SAYFAMIZLA ARKADAŞ OLURSA O KİŞİ KAZANIR :))) ÇEKİLİŞ YOK.SİZE VE ARKADAŞLARINIZA BAĞLI...

YARIŞMAMIZ 6 EKİMDE SONA ERECEKTİR.

KAZANAN 2 ANNEMİZE, YARIŞMA ALBÜMÜNDEN İSTEDİKLERİ BİRER ÜRÜN HEDİYE EDİLECEKTİR.
https://www.facebook.com/kuzucuklar.icin

Günaydın kızlar mutlu pazarlar olsun Hipp'in hangi kargoyla geldiğini soran arkadaşım hipp ekol dağıtım ile geliyor... Yani en azından bana öyle geldi içinde evet yazılanlardan eksik var ama paketleyenlerle alakalıdır:26: gelmeden önce ekol dağıtım beni aramıştı ama bilmiyorum umarım arayıp getirirler

Arkadaşlar biliyorsunuz fairy indirim kodları ay sonuna kadar kullanılıyor kullanmayacaklar bana verebilir, bari işe yarasın boşa gitmesin..

teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…