güle güle giy canım aahh ahh bi türlü düğün kıyfti bulamadm bulamadk bgn gene çıktık hepmze bkınmya gene yokhafif de kilo alnca birşey de beğenemyotm onlr ykştrsa bn ykştırmıyorum bi hfta snra düğün nete de bkıyorum ama teslm trhleri ytşmez şnsıma son hftalrda nette birşey de bulamadım of
teşekkür ederim..
4 eylülde sip.verdim, dün kargo getirdi bile, teslim tarihini beklemiyorlar sanırım..
beğenirsen belki haftaya kadar yetişir
ay evt b nm de o yönden biraz umudum oluyor ama işteiade ettiğimzde kargo ücretini de iade ediyorlar mıydı hiç ekstreleri kontrol etmyorm bna gelmediği için tonla alşvrş yptım ama
kargo ücr.iade edilip edilmediğini bilmiyorum canım..hiç iadem olmadı bu güne kadar..
olmayanları genelde kuzenlere satıyorum..
Arkadaşlar biliyorsunuz fairy indirim kodları ay sonuna kadar kullanılıyor kullanmayacaklar bana verebilir, bari işe yarasın boşa gitmesin..
Arkadaşlar biliyorsunuz fairy indirim kodları ay sonuna kadar kullanılıyor kullanmayacaklar bana verebilir, bari işe yarasın boşa gitmesin..
Günaydın kızlarmutlu pazarlar olsun Hipp'in hangi kargoyla geldiğini soran arkadaşım hipp ekol dağıtım ile geliyor... Yani en azından bana öyle geldi içinde evet yazılanlardan eksik var ama paketleyenlerle alakalıdır:26: gelmeden önce ekol dağıtım beni aramıştı ama bilmiyorum umarım arayıp getirirler
selam kızlar, knordan kazandığım 50tl yi bugün ykm de kullandım,hediye ceki kampanyalarda geçerli değil + züccaciye ürünlerinde de geçerli değilmiş yani kasaya geldiğimde öğrendim bende :)
bende mudoda kullancaktım kıyafette geçerli değilmiş çok üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?