Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Yarışmamız sona ermiştir. Kazananları gün içerisinde açıklayacağız. İyi haftalar...bübchen

Fincan takımım geldi çok güzel ç fakat, 2 tane fincanım kırık geldi, bi tanesi paramparça , diğeriinin kulpu kırık geldi.

napıcammmmm

Fincan takımım geldi çok güzel ç fakat, 2 tane fincanım kırık geldi, bi tanesi paramparça , diğeriinin kulpu kırık geldi.

napıcammmmm

canım nerden geldi bilmiyorum ama kargo şirketini aramalısın ve bunun taşımadan kaynaklı olacağını ve firmayı onların aramasını sölemelisin, arkadaşıma dettolden baharatlık seti gelmişti ve bi tanesi kırık, ben sadace kargo ile hallettim değişimini onlar yaptı demişti

ilk soru a ama diğerlerini bilmiyorum yok mu bilen

kötü olmuş nerden kazanmıştın bende bekliyorum biyerden aynısı mı ki acaba
,

cookplus canım

ben cookplusa mail attım ama off dur hemen kargoyu arıcammm sağol bu arada

Kanz Türkiye

İşte geçen hafta 'Kanz Club Card Kazandırıyor' uygulamamıza girerek 10 TL para puan kazanan takipçilerimiz! Güle güle harcayın :)

SEDEF ÖZER
HALİL KAYA
ARZU KAYRAN

NAGİHAN KARAOĞLAN
ELVAN BIRTÜNK
ELİF KAYA
SEVCAN TATLI
HAKAN UZUNOĞLU
ARZU SELAMET
TUĞBA YALÇıN

Günaydınlarrrrr hayırlı bol kazançlı haftalar, yeni bir haftaya doğum günüm eşliğinde girdimm inşallah yüzüm gülerrr :93:

Bugün benim doğum günümmm dırırırmrımmmmmmm :131:

doğum gunun kutlu olsun cnm inş bugun guzel bir doğum günü hediyesi kazanırsın

Kendi takını kendin yap!
Derya Şensoy ile takı tasarlayacak 10 kişiden biri olmak istemez misiniz? Sorumuzu doğru yanıtlayın, çekilişle 22 Eylül'de İstanbul'da Derya Şensoy ile bir araya gelerek kendi takınızı tasarlama fırsatı yakalayın!

Katılacak takipçilerimizin yarışma katılım koşullarını dikkatlice okumalarını rica ederiz. Tıklayın, katılın! https://www.facebook.com/lidyanacom/app_229426777115473

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…