iyiki dogdun esmeristt nice mutlu yıllara inşallah seneye evli girersin dogumgününe
kühneye sadece bi adrestenmi katılabiliyoruz annemin adına da katılım dedim olmadı.günde sadece bir kere katılabilirsiniz dedi
mutlu yıllar kargo gelsin sana güzel hediyeler getirsin
inşallahh inşallahhhhhBugün getirmiş ama kırık getirmiş
doğum günün kutlu olsun canımmGünaydınlarrrrr hayırlı bol kazançlı haftalar, yeni bir haftaya doğum günüm eşliğinde girdimm inşallah yüzüm gülerrr :93:
Bugün benim doğum günümmm dırırırmrımmmmmmm :131:
inşallahh inşallahhhhhbugün getirmiş ama kırık getirmiş
mutlu yıllar sana neşe sağlık sihhat içinde işallah :)
doğum günün kutlu olsun canımm
mutlu yıllar esmerist doğumgünü kutlu olsun
slm kızlar
cuma gününden beri öyle üzgünüm ki çalıştığım işyerinde yeni emekli olmuş personelimiz var perşembe gecesi evlerinin altında kavga varmış dükkancılar arasında personelimizn 26 yaşındaki oğlu balkonda iken kursun isabet etmiş. akciğer yemek borusu ve omuriliğine denk gelmiş. cuma tüm gün amleiyattada idi. şimdi yoğun bakımda herşeye hazırlıklı olun demişler yaşasa bile felç olacak demişler. şuan gözyaşlarıma hakim olamıyorum. anne olanlar daha iyi anlar.Allahım şifasını versin inşallah. ailece mahvoldular.
diyeceğim o ki en büyük hediye de zenginlikte sağlık gerisi boş.
nice mutlu yaşlara canımteşekkürlerrrrrrrrrrrr
slm kızlar
cuma gününden beri öyle üzgünüm ki çalıştığım işyerinde yeni emekli olmuş personelimiz var perşembe gecesi evlerinin altında kavga varmış dükkancılar arasında personelimizn 26 yaşındaki oğlu balkonda iken kursun isabet etmiş. akciğer yemek borusu ve omuriliğine denk gelmiş. cuma tüm gün amleiyattada idi. şimdi yoğun bakımda herşeye hazırlıklı olun demişler yaşasa bile felç olacak demişler. şuan gözyaşlarıma hakim olamıyorum. anne olanlar daha iyi anlar.Allahım şifasını versin inşallah. ailece mahvoldular.
diyeceğim o ki en büyük hediye de zenginlikte sağlık gerisi boş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?