Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Ayy burada ne güzel şeyler varmış yahuu :119: İlk defa böyle birşeye katıldım,hadi hayırlısı olsun bakalım..İnşallah kazanırım

KÜHNEYE SADECE Bİ ADRESTENMİ KATILABİLİYORUZ ANNEMİN ADINA DA KATILIM DEDİM OLMADI.Günde sadece bir kere katılabilirsiniz dedi

Bi hediye kazanaydım keyfim yerine gelirdi belkim :d kühne ne zaman açıklancak yaa uraşıp duruyoz kaç gündür ev ahalisi olarak takipteyiz

slm kızlar

cuma gününden beri öyle üzgünüm ki çalıştığım işyerinde yeni emekli olmuş personelimiz var perşembe gecesi evlerinin altında kavga varmış dükkancılar arasında personelimizn 26 yaşındaki oğlu balkonda iken kursun isabet etmiş. akciğer yemek borusu ve omuriliğine denk gelmiş. cuma tüm gün amleiyattada idi. şimdi yoğun bakımda herşeye hazırlıklı olun demişler yaşasa bile felç olacak demişler. şuan gözyaşlarıma hakim olamıyorum. anne olanlar daha iyi anlar.Allahım şifasını versin inşallah. ailece mahvoldular.

diyeceğim o ki en büyük hediye de zenginlikte sağlık gerisi boş.

tüylerim diken diken oldu. Rabbim şifa versinnn

çok üzüldüm bende Allah acil şifa verir inşallah

nasıl iyi insanlar anlatamam 17 yıldır birlikte çalıştık ne hayallerdi vardı oğulları için babam gibiydi. her anımız beraber geçmişti eşini kızlarını çok severim. Allahım şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…