Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

nasıl iyi insanlar anlatamam 17 yıldır birlikte çalıştık ne hayallerdi vardı oğulları için babam gibiydi. her anımız beraber geçmişti eşini kızlarını çok severim. Allahım şifa versin

zaten ne olursa iyilere oluyor çok geçmişolsun rabbim acil şifasını versin

esmerist doğum günün kutlu olsun
carefully allah şifa versin komşunuza..
kimseyi evladıyla sınamasın Allahım..

Allah acil şifa versin,genç çocuk hayatının baharında,inşallah eski sağlığına kavuşur

Allah şifa versin,insallah doktorları yanıltır da bir an önce iyileşip ayağa kalkar(( Malasef hayatımız pamuk ipliğine bağlı.

İnfotr@lansinoh.com.tr ARKADAŞIM TEMİZLİK VE BAKIM MENDİL NUMUNESİ İSTİYORUM DİYE MAİL ATTI YOLLAMIŞLAR Bİ DENEYELİM :)

Allah şifasını versin inşallah yazık pisi pisine inşallah doktorları yanıltır da kör bir kurşunla sağlığından olmaz çok geçmiş olsun.
inşallahh inşallahhhhh bugün getirmiş ama kırık getirmiş

ya bnm de hepsiburadadan olan şey kırık geldi sürekli mail yönlendirmesi yaptırdılar kaç gün geçti aradan şimdide dmeişler kargoya bildirmeniz grekti orda açık bkçaktınz fln iyi de bn ne diyorum mesajda fırlayıp gidiyolar ztn işimz gücümz var deyip o kdr da gün geçti aradan ben şimdi arasam kargoyu demezler mi onalr da ben nerden bileyim belki siz kırdınız fln diye hey allahım ya

İnfotr@lansinoh.com.tr ARKADAŞIM TEMİZLİK VE BAKIM MENDİL NUMUNESİ İSTİYORUM DİYE MAİL ATTI YOLLAMIŞLAR Bİ DENEYELİM :)
aynen bn de onu dicektim çok uzak diye mi acaba öyle oldu:44:
Bu ceysu numuneeri ne oldu acaba mail attıgımda gelcek dediler 2 hafta oldu gelen varmı numunesi

bn buna baya oluyor mail atalı hiç dönüş yok glmedi bşy de:s

kızlar bu arada hero baby den isteyin numune bana gene gelmiş nyeyse 2 tane göndermşler tekrar istememiştm ama bu seferki kutusu kartondu y a öteki teneke çok kullnışlıydı bitti herhalde ellerinde kuruttuk mu kızlar naptık hero yu

Euro Cups ve PalaGames ortaklığı ile yeni bir GIVE AWAY etkinliği ile karşınızdayız. Toplamda 3 kişinin, 300K NG kazanacağı etkinliğimiz 10 Eylül tarihinde başlayacak ve 2 hafta sürecektir. NG'leri kazanabilmek için yapmanız gerekenler ise;

1-) Palagames facebook sayfasını beğenmek (PALA Games | Facebook)

2-) Euro Cups facebook sayfasını beğenmek (Euro Cups | Facebook)

3-) Resmi paylaşmak

herobabyi ben kuruttum galiba hahahahaha elimde 10 kutu var dahada elime ulaşmayan arkadaşlarımda olanlar var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…