nasıl iyi insanlar anlatamam 17 yıldır birlikte çalıştık ne hayallerdi vardı oğulları için babam gibiydi. her anımız beraber geçmişti eşini kızlarını çok severim. Allahım şifa versin
slm kızlar
cuma gününden beri öyle üzgünüm ki çalıştığım işyerinde yeni emekli olmuş personelimiz var perşembe gecesi evlerinin altında kavga varmış dükkancılar arasında personelimizn 26 yaşındaki oğlu balkonda iken kursun isabet etmiş. akciğer yemek borusu ve omuriliğine denk gelmiş. cuma tüm gün amleiyattada idi. şimdi yoğun bakımda herşeye hazırlıklı olun demişler yaşasa bile felç olacak demişler. şuan gözyaşlarıma hakim olamıyorum. anne olanlar daha iyi anlar.Allahım şifasını versin inşallah. ailece mahvoldular.
diyeceğim o ki en büyük hediye de zenginlikte sağlık gerisi boş.
slm kızlar
cuma gününden beri öyle üzgünüm ki çalıştığım işyerinde yeni emekli olmuş personelimiz var perşembe gecesi evlerinin altında kavga varmış dükkancılar arasında personelimizn 26 yaşındaki oğlu balkonda iken kursun isabet etmiş. akciğer yemek borusu ve omuriliğine denk gelmiş. cuma tüm gün amleiyattada idi. şimdi yoğun bakımda herşeye hazırlıklı olun demişler yaşasa bile felç olacak demişler. şuan gözyaşlarıma hakim olamıyorum. anne olanlar daha iyi anlar.Allahım şifasını versin inşallah. ailece mahvoldular.
Günaydınlarrrrr hayırlı bol kazançlı haftalar, yeni bir haftaya doğum günüm eşliğinde girdimm inşallah yüzüm gülerrr :93:
Bugün benim doğum günümmm dırırırmrımmmmmmm :131:
cevabı ütü dimi?
Allah şifasını versin inşallah yazık pisi pisineslm kızlar
inşallahh inşallahhhhhbugün getirmiş ama kırık getirmiş
aynen bn de onu dicektim çok uzak diye mi acaba öyle oldu:44:İnfotr@lansinoh.com.tr ARKADAŞIM TEMİZLİK VE BAKIM MENDİL NUMUNESİ İSTİYORUM DİYE MAİL ATTI YOLLAMIŞLAR Bİ DENEYELİM :)
Bu ceysu numuneeri ne oldu acaba mail attıgımda gelcek dediler 2 hafta oldu gelen varmı numunesi
aynen bn de onu dicektim çok uzak diye mi acaba öyle oldu:44:
Bn buna baya oluyor mail atalı hiç dönüş yok glmedi bşy de:s
kızlar bu arada hero baby den isteyin numune bana gene gelmiş nyeyse 2 tane göndermşler tekrar istememiştm ama bu seferki kutusu kartondu y a öteki teneke çok kullnışlıydıBitti herhalde ellerinde kuruttuk mu kızlar naptık hero yu
herobabyi ben kuruttum galiba hahahahaha elimde 10 kutu var dahada elime ulaşmayan arkadaşlarımda olanlar var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?