Allah şifasını versin inşallah yazık pisi pisineinşallah doktorları yanıltır da kör bir kurşunla sağlığından olmaz çok geçmiş olsun.
ya bnm de hepsiburadadan olan şey kırık geldi sürekli mail yönlendirmesi yaptırdılar kaç gün geçti aradan şimdide dmeişler kargoya bildirmeniz grekti orda açık bkçaktınz fln iyi de bn ne diyorum mesajda fırlayıp gidiyolar ztn işimz gücümz var deyip o kdr da gün geçti aradan ben şimdi arasam kargoyu demezler mi onalr da ben nerden bileyim belki siz kırdınız fln diye hey allahım ya
benim hepsiburadan gelenler kırık değilde fincanlar gittiiiiiiikargoyu arayamadım onu arıcam
aynen bn de onu dicektim çok uzak diye mi acaba öyle oldu:44:
bn buna baya oluyor mail atalı hiç dönüş yok glmedi bşy de:s
kızlar bu arada hero baby den isteyin numune bana gene gelmiş nyeyse 2 tane göndermşler tekrar istememiştm ama bu seferki kutusu kartondu y a öteki teneke çok kullnışlıydıbitti herhalde ellerinde kuruttuk mu kızlar naptık hero yu
hero baby den nasıl isteniyor numune?
teyzeme söylicem kızına istesin:))))
https://www.facebook.com/notes/marm...ası-kazanan-takipçilerimiz-be/430675240311636
marmara forumdan plaj cantası kazananlarr
[h=6]Gliss Türkiye
[/h][h=6]Siz de ‘Gliss Şansı’nı yaşamaya ne dersiniz?
Gliss dokunuşuyla benzersiz bir fark yaşamak istiyorsanız, sorularımızı cevaplayan her 50 kişiden biri olun, kazanın: Gliss Türkiye - Gliss Şansım | Facebook
[/h]
bn gtlisse ktlyım ddim dha öncden ktlmadığm hlde aktldnz dedi allah allah:44:
herkese kazanmışım teyteyyyyyyyyyyy
evettebrk. herhalde katılan olmadı pek bundan kazanınca illa oraya gidip mi almk gerekyormuş
evettebrk. herhalde katılan olmadı pek bundan kazanınca illa oraya gidip mi almk gerekyormuş
benim evime çok yakınn gidip alıcam ben...sanırım ordan almak gerek ama kargoyu bi sorunnn.... Bencede çok talep yoktu
benim evime çok yakınn gidip alıcam ben...sanırım ordan almak gerek ama kargoyu bi sorunnn.... bencede çok talep yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?