bende kazanamıyorum artık sans :18:o kadar uraşmaya kaç gündür bişey kazanmadım ama yılmadım devammmmmm
yarım saattir arastırıyorum tekinacardan, öncelikle orta notasında ne bulunuyor derken ortada ne yazıyor demek istenmedi tabiki.. bu parfümler için kullanılan tabirler ama olsun yinede dogru cevapta aynısı,yani herkes dogru yaptı.. ama asıl cevap:Sichuan biberi ile harmanlanmış deniz notaları ve ardıç meyvesi yer alıyor
yarım saattir arastırıyorum tekinacardan, öncelikle orta notasında ne bulunuyor derken ortada ne yazıyor demek istenmedi tabiki.. Bu parfümler için kullanılan tabirler ama olsun yinede dogru cevapta aynısı,yani herkes dogru yaptı.. Ama asıl cevap:sichuan biberi ile harmanlanmış deniz notaları ve ardıç meyvesi yer alıyor
olsunnn cnm:13:ardıç meyvesni yazmadık :)
eee okul ,yas soruyor... ne yazcam cocugum yokki :)PRİTTE CEVAP KIRMIZI https://apps.facebook.com/goster_kendini/
magic dede den hed'yeler'm geld' 2 k].]k pet ;';e\b'r cam ;';e '.' ta; ve s'ml' su dolu\b'r h'kaye k'tapci[i\bez .anta ve raporlar var '.'nde
magic dede den hed'yeler'm geld' 2 k].]k pet ;';e\b'r cam ;';e '.' ta; ve s'ml' su dolu\b'r h'kaye k'tapci[i\bez .anta ve raporlar var '.'nde
kızlarrrrrr ne yazcam,atıyımmı okul ve yas soruyor:)
foto koyarmısın cnm merak ettim
kızlarrrrrr ne yazcam,atıyımmı okul ve yas soruyor:)
oh iyi ya bn de onu sorucktım ne gelen var ne giden protexler de yok kzlar hala mc donalds çekinin de üzerine yttılar ztnGüvenp bilgilerimzi vryoruz bide işimz gücümz yok snki.
şu snickersı bidha oynayackmıyız yoksa komple mi bitti bir de şu ülker gofret hangi zmnlarda sonlanıyor oynmya üşenyorum da
bendensinmagicdedeye sürekli mail atıyom gelcek diyo :) protexinin şimdie gelmesi lazımdı ben son haftalarda kazanmıştım eşimede kendimede ikiside geldi snicirstan ümidi kestim ülkere bende üşeniyorum
bendensinbn yarışmanın başnda kazanmştm protexten kendmnki geldi annemnki yok aynı adreste de değilz halbuki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?