Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bende yanlış yaptım..çünkü soruyu bile anlamadan süre hızlı ilerliyor..kafadan tıkladım

#vfnoturkiye hastagiyle Modagram'ı mentionla ve #FNO'ya hangi lokasyonda katılmak istediğini yaz, ilk 3 kişiden biri ol, tshirtü kazan! cvp nisantası dedım ama tam bılmıyorum kızlar salladım ıstersenız katılın

mrb kızlar..hergün katılmamız gereken kampanyaları bazen unutuyorum ben.huggies,kühne,palmolive,detan bunlardan başka varmıydı:26:

merhabalar!herkes bir yarışmanın peşinden tutturmuş gidiyor?bu sayfaya ilk girişim biri beni yarışmalar hakkında aydınlatır mı? ne yarışması neyin nesi?

merhabalar!herkes bir yarışmanın peşinden tutturmuş gidiyor?bu sayfaya ilk girişim biri beni yarışmalar hakkında aydınlatır mı? ne yarışması neyin nesi?

Fırsat buldukça konuya bak derim ben , hergün yeni kampanya oluyor mutlaka. Burda sayfa yada link veriliyor , genelde facebook kampanyaları. Ama sayfayı her açtığında en az 20 sayfa geriden okumaya başla . Bazen çok yoruluyorum okumaktan , burdan bildiğim iyi kampanyacılardan 1-2 ismin profilinden bakıyorum bende

kızlar teşekkür ederim ilginize!az önce tchibo nun face ine girdim yarışmaya başlayı tıkladım ancak açmıyor.tchiboda yarışabilen var mı?
yarışma bilgi yarışması gibi bir şey mi?

tchibonun kendi ürünüyle ilgili soru ama daha soruyu anlamadan süre bitiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…