Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bendensin bn yarışmanın başnda kazanmştm protexten kendmnki geldi annemnki yok aynı adreste de değilz halbuki
annemin ki geldi ,ayrı adresteyiz
bizim aynı adresti 2 gün arayla geldi bi araştır bence
benim hesabımdan kazandığım geldi, eşimden olan gelmedi, sayfaya yazıyorum ama bir cevap alamıyorum..

snickersten kazanmışım..
diyet yaparken olacak şey mi?..nesfit yiyip üstüne snikers nasıl gider bilmem..
10 tane 6’lı Snickers® Multipack deniliyor ,60 adet mi yaniii

dondurmadan sonra mahallenin veletçikleri sevinecek..

vazgeçtim zaten 1 tlye işleri yok ayagıma getircekler herkes dalar o zaman :)

yollarlar canım,reklam stratejisi bunlar,sen alırsın,senden duyan yiyen alır,gören alır...... diye yapıyorlar.eski iş yerimde bende buna benzer şeyler yapmıştım da

Tekin Acar Cosmetics
Göstermiş olduğunuz yoğun ilgi için teşekkür ederiz:)
CH Men Sport yarışmamız sona ermiştir.
Kazananları 17.00 itibari ile sayfamızda duyuracağız...

Trendyol ‏@Trendyol
#vfnoturkiye hastagiyle trendyol'u mentionla ve #FNO'ya hangi lokasyonda katılmak istediğini yaz, ilk 10 kişiden biri ol, çantayı kazan!

Geçen hafta başlattığımız Keskinoğlu Kitap Şenliği devam ediyor. ''Aşağıdaki görseli beğenip, paylaşan'' takipçilerimiz arasından 15 şanslı kişi çekilişle Bahadır Yenişehirlioğlu'nun sürükleyici romanı ''Kerime'''yi kazanacak. (Kitaplar yazarından imzalıdır) Son Katılım Tarihi: 17 Eylül 2012 Saat 12:00. Katılımlarınızı bekliyoruz çünkü;
''Kitaplar Ruhun Gıdasıdır.''

https://www.facebook.com/photo.php?...0559966.109152.115895235092397&type=1&theater

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…