Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

yazık yazık ne hallere düştük. BenZer bir olay ördeğe yapılmış şok oldum gözleri dönmüş herbirinin

şu yarışmaya katılmayı bir kenara bırak, o reklamı izlemeye bile tahammül edemiyorum. o nasıl bir reklam anlayışıdır ya....onun telefonu var vi-de-o da iner :) :) konu kugu tarz senaryo ,,,herşey baştan aşağı fiyasko yaaaa :) :)

Kampanya tarihleri arasında Türkiye genelinde bulunan bütün McDonald’s restoranlarından veya AloServis’lerden içerisinde Coca-Cola’nın bir ürünü olan, herhangi bir Fuse Tea’li (Her bir Fuse Tea’li menü için bir çekiliş hakkı) menü aldıklarında kasalardan veya servis elemanı tarafından verilecek olan üstü kapalı katılım kartı üzerindeki şifreyi ad, soyad ve adres bilgileri ile birlikte 3224 nolu kampanya hattına eksiksiz olarak kısa mesaj gönderen
tüm Gsm operatörü kullanıcıları katılacaklardır. Kısa mesajda ad soyad ve adres bilgilerinden herhangi birinin eksik olması halinde çekilişe katılım hakkı verilmeyecektir. Kampanyaya kısa
mesaj ile Avea, Turkcell, Vodafone operatörlerinin tüm aboneleri katılım yapılabilir.

Çekilişle 200 kişi Apple New iPad 16GB Wi-fi+4G Tablet Pc kazanacaktır.

Tarihler için tıklayın: Coca-Cola McDonald's Kampanyası - Çekiliş Sonuçları, Çekilişler, Yarışmalar, Kampanya

hemen arıyolar mı yaa ben hiç söyleyememh ama denesem mi acaba ççok kararsız kaldım bi yöndende diyorum en yakınlarındakilere verirler geçerler nerden bilcez kim olduklarını

hahahah benimki de çocuk sesi gibi çıktı sankim, kaç kez denedim denedim dedim sistemden atıcaklar şimdi beni ama bişe yapmadılar
10 keze yakın söyledim iyiye doğru yol aldı yarın yine yapcam hahah

aynen ya bi türlü ayak uyduramadım bende

canım alt limit var mı varsa hiç uğraşmıyayım
yok herhalde gelen mailde yazmıyordu öyle bir şey sadece başka kampanyayla birleştirilemez diyordu
bana ceysu hala gelmedi

o kadar kişiye gelmiş neden biri resim eklemedi ki

merak ediyoruz
bana da gelmedi burda gördüğümde duyurusunu hemen yapmıştım da

cornetto gibi desenize havam gelince bi arasöyleriz mustiyle artık

kızlar konuyla alaksız olucak ama bişey danışıcam size diğer topiklerde kimseyi tanımadığım için size sormak zorunda kaldım yuksek topuk ve ince topklu giyemiyorum n e yapayım ben yardımcı olur musnuzz:26::26:

günaydın hatunlar,canım yarışmanın bölümleri bittikden sonra formu doldur diyor,dolduruyoruz ve bitiyor.

canım bende senin gibiyim ve dolgu topuk kullanıyorum genelde,çok da memnunum.hatta şuan ayağımda daybuydan hediye çekiyle aldığım bambi ayakkabılarım var.dilersen resim çeker eklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…