kızlaaarr hadi şarkı söylemeye
Turkcell
Bu şarkı akıllı telefonu olmayanlara geliyor! Siz de Mustafa Sandal ile birlikte Onun Telefonu Var’ı söyleyin, akıllı telefon kazanın. Turkcell - Onun Telefonu Var | Facebook
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy sesim ne kadar iğrenççç çıkıyooooooooooo
Turkcell
Bu şarkı akıllı telefonu olmayanlara geliyor! Siz de Mustafa Sandal ile birlikte Onun Telefonu Var’ı söyleyin, akıllı telefon kazanın. Turkcell - Onun Telefonu Var | Facebook
10 keze yakın söyledim iyiye doğru yol aldı yarın yine yapcam hahahhahahah benimki de çocuk sesi gibi çıktı sankim, kaç kez denedim denedim dedim sistemden atıcaklar şimdi beni ama bişe yapmadılar
şu yarışmaya katılmayı bir kenara bırak, o reklamı izlemeye bile tahammül edemiyorum. o nasıl bir reklam anlayışıdır ya....onun telefonu var vi-de-o da iner :) :) konu kugu tarz senaryo ,,,herşey baştan aşağı fiyasko yaaaa :) :)
hemen arıyolar mı yaa ben hiç söyleyememh ama denesem mi acaba ççok kararsız kaldım bi yöndende diyorum en yakınlarındakilere verirler geçerler nerden bilcez kim olduklarını
hemen arıyolar mı yaa ben hiç söyleyememh ama denesem mi acaba ççok kararsız kaldım bi yöndende diyorum en yakınlarındakilere verirler geçerler nerden bilcez kim olduklarını
yok herhalde gelen mailde yazmıyordu öyle bir şey sadece başka kampanyayla birleştirilemez diyorducanım alt limit var mı varsa hiç uğraşmıyayım
bana da gelmedi burda gördüğümde duyurusunu hemen yapmıştım dabana ceysu hala gelmedi
o kadar kişiye gelmiş neden biri resim eklemedi ki
merak ediyoruz
Turkcell
Bu şarkı akıllı telefonu olmayanlara geliyor! Siz de Mustafa Sandal ile birlikte Onun Telefonu Varı söyleyin, akıllı telefon kazanın. Turkcell - Onun Telefonu Var | Facebook
kızlar konuyla alaksız olucak ama bişey danışıcam size diğer topiklerde kimseyi tanımadığım için size sormak zorunda kaldım yuksek topuk ve ince topklu giyemiyorum n e yapayım ben yardımcı olur musnuzz:26::26:
dolgu topuk kullan , yada tam emin olmamakla birlikte ayakkabı tabanlığı var kullanılan , hatta bak nerede buldum :)
http://www.kadinlarkulubu.com/archive/t-296497.html
bayanlar çikolatalı gofrete herşeyi yapıyorum kazanamıyorum yazdım şu cevabı yazmış
Merhaba , çekilişe katılmak için iletişim formunu değil, oyunu bitirip sonda çıkan formu doldurman gerekiyor
kafam karıştı ne demek istemiş
kızlar konuyla alaksız olucak ama bişey danışıcam size diğer topiklerde kimseyi tanımadığım için size sormak zorunda kaldım yuksek topuk ve ince topklu giyemiyorum n e yapayım ben yardımcı olur musnuzz:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?