arkadşlar haberlerde duydunuzmu, 3 yaşındaki bir bebeğe tecavüz edimiş. boncuk yuttu öldü denmiş hastanede. resmen oalyın üstünü kapatmaya çalışmışlar. haberi okuyunca kanım dondu yaa. nasıl bir ülkede yaşıyoruz...insanlığımdan utandım... nasıl bi sapıklıktır. Allah ıslah etsin o şerefsizleri....
dünkü yarışmamızın kazananı; c, t. Adlı talihlimizi tebrik ederiz. Philips kablosuz azur ütü kazanmak için bugün son şansınız! Haydi tıklayın ve sorumuzu yanıtlayın, siz de kazanma şansı yakalayın: philips türkiye - hediyeli soru yarışması | facebook:84:
https://www.facebook.com/photo.php?...01795520.40414.124764960906188&type=1&theater kazananlar
Ülker Ducros baharatlarını kazanmak için hediyeli soru kampanyamızı bekleyenlere güzel bir haber! Yarışmamız yeniden başlıyor! Katılmak için tıklayın: Ülker Ducros - Hediyeli Soru | Facebook
kızlar selamlar milupadan kazanmışım aylardır ilk defa birşey kazandım şaşırdımDoğadan | Facebook kazananlar
NeoLife Tıp Merkezi - Besiktas, Turkey - Hastane/Klinik | Facebook son gün katılmayan varsa katılın kızlar
milupa belli olmuş
Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al sonuçlar açıklanmış
kızlar selamlar milupadan kazanmışım aylardır ilk defa birşey kazandım şaşırdımneler geliyor bilen var mı ve adres bilgilerimizi vermiş miydik nereye mesaj göndericez acil bilgi verin lütfen canlar ??
3 katmıydı vcevap
bn öyle yptım cnm3 katmıydı vcevap
bn öyle yptım cnm
philipsin cvbı ütü yapmayı bilmemesi mi video izleyemyorm
b şıkkı canım
b uarada palmolive cevabını bulaamdım
b şıkkı canım
b uarada palmolive cevabını bulaamdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?