çok teşekkür edrim darısı isteyen herkese..tebrikler canım.güle güle kullan
Biiraz önce omodan rondo kazandım nasıl mutlu oldum anlatamam tüm ümidim yok olmustu :)))
bende kazanmışım bu hafta 2. hediyem şansım dönüyor galiba
çamlıcada kazanan arkadaşlar kaç çekiliş hakkı ile kazandınız?
benim 33 çekiliş hakkım vardı canım
bende şimdi bunu yazıcaktım, 1 hafta olmuş nerdeyse başlayalı görmemişiz.. 17si sonmuş hemen katılın kızlar.. şu dettolden bişe kazanamadım umarım bunu kazanırım
bende şimdi bunu yazıcaktım, 1 hafta olmuş nerdeyse başlayalı görmemişiz.. 17si sonmuş hemen katılın kızlar.. şu dettolden bişe kazanamadım umarım bunu kazanırım
ayyy deprem oldu az önce kızlar :2: Hafifti ama yine de korkuttu:2::2:
Biiraz önce omodan rondo kazandım nasıl mutlu oldum anlatamam tüm ümidim yok olmustu :)))
Gliss Türkiye
Gliss Şansını yaşamaya ne dersiniz?
Muhteşem Gliss ürünleri kazanmak için, sorularımızı cevaplayan her 50 kişiden biri olmanız yeterli. Hadi başlayın, kazanın!: Gliss Türkiye - Gliss Şansım | Facebook
hediyeniz adresinze gönderilcektir de dedimi bana öyle dedi"tebrikler glis şansı kazandınız" dedi kazandım mı şimdi
canım o mail adresi birine aitttir uzun zamandır açmayıp iptal olmuştur sen almış aktif etmişsindir gelen mail başkasının hesap işlemidir
canım bende babama mail açmıştım ..bilmem ne sigortadan sigorta yaptırmış gibi bir de tahsilat makbuzlarınız ektedir diye mail atıyorlardı..
ben aradım müş.hizm.lerini babanız arasın o yaptırmıştır diyorlar, kardeşim maili ben açtım babamın haberi bile yok, siz nerden buldunuz adresi diyorum, halaaa babanız arasın dediler..bende mail adresini kapattım
nerden tahsil ederlerse etsinler...
birde birkaç ay önce eşimi karakoldan aradılar,adam atladı karakola gitti işten ..adı kontör dolandırıcılığı ile ilgili şikayete karışmıştı,isim benzerliğimi ne bilmiyorum ama, bu iki olay benim biraz midemi bulandırmıştı
tc verilen yerlere pek itibar etmem ama nerden oldu bunlar bilmiyorum..
hediyeniz adresinze gönderilcektir de dedimi bana öyle dedi
evet canım gönderilecek de yazdı ama glis şansı kazandınız deyince acaba dedim çekiliş filan mı olacak ondan sordum
şu dettolden de hiç umudum yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?