Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar markarom diye bir site üye olana güneş gözlüğü verceğini söylüyor.. hem haberiniz olsun hem de üye olan var mı? güvenilir midir?

günaydııııııın .... gece sinir oldum kızlar omo'da yaaa (( 5 ürün vardı tıkladım onayladım yine puan yetersiz dedi sonra da bitti hemen zaten valla delircem bütün yorumları falan hepsini yaptım ama işte gıcıklığı tuttu bana... 2dir aynısı oluyor kettle da da oldu valla delircem haaa yazdım sayfaya artık ilgilenmezler ya olur ya ilgilenirlerse diye.........

bende şimdi bunu yazıcaktım, 1 hafta olmuş nerdeyse başlayalı görmemişiz.. 17si sonmuş hemen katılın kızlar.. şu dettolden bişe kazanamadım umarım bunu kazanırım

evet bende tesadüfen gördüm usta kampanyacılar ekli hep facemde ama görmemiştim hiç böyle şeyleri saklıyorlar paylaşmıyorlar bence

canım o mail adresi birine aitttir uzun zamandır açmayıp iptal olmuştur sen almış aktif etmişsindir gelen mail başkasının hesap işlemidir

sağolun kızlarrr.... içim rahatladı en azından.. zaten aradığımda tcnize ait kart gözükmüyor sahtekarlıkta olabilir dediler ama araştrmaya girdiler. banada sonucu bildirecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…