Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

evet bende tesadüfen gördüm usta kampanyacılar ekli hep facemde ama görmemiştim hiç böyle şeyleri saklıyorlar paylaşmıyorlar bence

canım usta kampanyacıların saklaması bi tarafa,
sayfaya baktım da,dettol ün kendisi de hiç paylaşım yapmamış ki..

millet nerden bilicek acaba?

merhaba arkadaşlar hamileler için ücretsiz numuneler veren firmaları bılıyorsanız yazarmısınız milupa uye oldum
hero baby kackere denedım uyelık son işlemden sonra error veriyor

evet canım ay ben bu arada 60 kiloydum 2 ay öncesine kadar tartıldım 70 olmuşum
yarın hemen diyete başlıyorum

bende diyetteyim 49.5 cıktım.47 olmam lazım.sımdı bana dıceksınız zayıfsın ya.bolgesel benımde gobegım var.ama aldım ınsan kendını hıssediyor.annemler kızsada ben 47 olmam lazım.

bende diyetteyim 49.5 cıktım.47 olmam lazım.sımdı bana dıceksınız zayıfsın ya.bolgesel benımde gobegım var.ama aldım ınsan kendını hıssediyor.annemler kızsada ben 47 olmam lazım.

seni anlıyabiliyorum annem diyette oldugumu daha bilmiyor
desem mahfeder beni
anne yüreği işte
o yüzden o yemek hazırladıgında aaa anne ben dışarda yemiştim tıka basa tokum yalanlarını söylicem halbuki aç olucam

Soruyu bil kitab kazan! - Hrriyet Kltr Sanat

Türkiye’nin en önemli yayınevlerinden Doğan Kitap ile yaptığımız işbirliği sonucu hürriyet.com.tr okurları kitap kazanma şansı yakalıyor. Her hafta birbirinden değerli yazarların, satış rekoru kıran kitaplarından birini kazanmak için tek yapmanız gereken sizlere sorduğumuz soruya doğu yanıt vermek olacak.

Orhan Karaveli'ın kitabını kazanamak için tek yapmanız gereken sorduğumuz soruya doğru yanıt vermeniz. Doğru cevaplayanlar arasında 1’inci, 10'uncu, 50'nci, 100'üncü, 200'üncü, 250'nci, 300'üncü, 400'üncü, 450'nci, 500’üncü, 600'üncü, 650'nci, 700'üncü, 800'üncü, 850'nci, 900'üncü, 950'nci, 1000’inci, 1500'üncü, 2000’inci, olan okuyucular bizden 'Kendi Heykelini Yapan Adam İlhan Selçuk'u kazanacak.

bir site vardı anne bebekle ilgili anketi dolduran 2 kişiye selülit kremi veriyordu hangi siteydi bulamadım

mecburen napalım.hamurları yapıyolar boyle oluyo iste.tatayım dıyosun bık bakmıssın 3 tane yemısım.onlara gore zayıflıktan hasta olcaz.sende en yakın zamanda ıstedıgın kıloya ınersın ıns canım...

merhaba arkadaşlar hamileler için ücretsiz numuneler veren firmaları bılıyorsanız yazarmısınız milupa uye oldum
hero baby kackere denedım uyelık son işlemden sonra error veriyor

hipp markası var..prima var..bunlarda hediye gönderiyor.. bunların hem sitesine üye ol hemde faceten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…