biz ikimiz zaten kaç zamandır bişey kazanamıyoruz ki
evet bende tesadüfen gördüm usta kampanyacılar ekli hep facemde ama görmemiştim hiç böyle şeyleri saklıyorlar paylaşmıyorlar bence
canım usta kampanyacıların saklaması bi tarafa,
sayfaya baktım da,dettol ün kendisi de hiç paylaşım yapmamış ki..
millet nerden bilicek acaba?
aynen yaa, bende seviniyorum çıktı diye, fakirin umudu işteçamlıcadan daha fazla beklerdim 6 lı gazoz bence yakışmamış ona
aynen yaa, bende seviniyorum çıktı diye, fakirin umudu iştebana büyük şey çıkmaz ki zaten ufak ufak götürüoz
aynen yaa, bende seviniyorum çıktı diye, fakirin umudu iştebana büyük şey çıkmaz ki zaten ufak ufak götürüoz
evet canım ay ben bu arada 60 kiloydum 2 ay öncesine kadar tartıldım 70 olmuşum
yarın hemen diyete başlıyorum
ben ne kadar yesem de almıyorum o konuda cok sanslıyım:)
evet canım ay ben bu arada 60 kiloydum 2 ay öncesine kadar tartıldım 70 olmuşum
yarın hemen diyete başlıyorum
bende diyetteyim 49.5 cıktım.47 olmam lazım.sımdı bana dıceksınız zayıfsın ya.bolgesel benımde gobegım var.ama aldım ınsan kendını hıssediyor.annemler kızsada ben 47 olmam lazım.
seni anlıyabiliyorum annem diyette oldugumu daha bilmiyor
desem mahfeder beni
anne yüreği işte
o yüzden o yemek hazırladıgında aaa anne ben dışarda yemiştim tıka basa tokum yalanlarını söylicem halbuki aç olucam
fairy indirim çeki var elimde isteyen varsa veririm kızlar
merhaba arkadaşlar hamileler için ücretsiz numuneler veren firmaları bılıyorsanız yazarmısınız milupa uye oldum
hero baby kackere denedım uyelık son işlemden sonra error veriyor
sanırım 1 dk olmadan bitti evet sürekli giriş yapıp yorum yapmak gerekiyor. Her gün bu şekilde 60 puan alıyorsungule gule kullan canm kac dk da kazandıınnnn bıde canm hep yorum yapıcaz demı puan toplamak ıcın paylasıma gerek yok demı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?