Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

vlla cnm bn de ekleyememiştim nedense ama bir arkdş için bkmştm sorduğundan bnde de eklenmemişti yani eklicek biyr bulamadım doğrusu.

kızlar msjlarınzdan alntı ypmştım ama düğüne gidecktk geç kaldık ben gönderdm sndm gönderlmemiş kapatmştm pc yi he nyse aklmda olanalra yazaym bari..
beren ve bktglsn arkdşmdı yanlmıyorsam kızlar sizn boyunz kaç da kilo vrceniz belki boyunzla orntılıdır çok zyflmayın bak snra kötü oluyor ben de kilo aldım 54 olmşm 50 flndım o halim iyidi her ne kdr kilo al deseler de o halim nrmaldi bu arada boyum 1.70 fln.
bir de detolle şok oldum yaaa ciddi 17snde mi btyormuş ve haberi yok kmsenin nsl odlu mu ve her gün 150 kişiye yazmşlar

ay kzlar glba ben etkeetlilere dün yorum ypmyı unutmşm snrden 9puanım eksk oldu şuan girdim tam oluyodu olmdı bu kez brkıyorm

bende denemedim ama gerçektende msjlara çok ukalaca cvplar veriyorlar benim canım sıkıldı 1 puan 1puan işe yara hediyede yok cvplamıyorum artık

sende mi özel mesaj atamıyordun :\

fairy çekin kaldıysa bende alabilir miyim?

kızlar selam,ay kaç gündür bir bakamadım bir fırsat olmadı bakmaya,az önce glissi denedim ve kazandım galiba,
tebrikler Gliss şansınızı yakaladınız hediyeleriniz en kısa süre içerisinde adresinize gönderilcektir yazdı

ben mi silmişim seni canım hiç hatırlamıyorum ya inan

Berenin cümlesinde ki su; "SU"pangle, "SU"böreği, tirami"SU", "SU"cuk "SU"ffle..

şakasına takılıyorum alınma he

kız sen beni iş yerinde gülmekten öldürdün yaaa
ama dediklerin doğru valaha hepsinede bayılırım
ama bak gerçekten su içsem yarıyor canım ya

UHU Türkiye
Bugün #benimyesilnoktam günü!

Saat 13.00-15.00 arasında en yaratıcı tweet’i #benimyesilnoktam hashtagi ve @UHUTurkiye mention’ıyla sen yaz UHU Yeşil noktalı solvent içermeyen ürünlerinden oluşan hediye sepetini sen kazan!

UHU'yu twitter üzerinden takip etmek için; UHU Türkiye (UHUTurkiye) Twitter'da

bu arada benide silmişin
bayılmayan yoktur zaten hahah
oy banada tam tersi yerim içerim yaramaz

senide mi silmişim ya kızlar inanın ben silmedim dolu facede insan var hiç hatırlamıyorumki canım beni ekle bi de mesaj at bana faceden ben esmerist diye olurmu:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…