Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bu gün küçük kızımın doğum günü bişeyler hazırlamam lazım tıkla kazan yüzünden kalkamıyorum yaa ben kalkayım hemen başlar

insanlaı saatlerce pc başında bekletmeselerde saatli yapsalar ölürler sanki

omo kaçtı üzüldüm ya elimden kaç kez bitürlü bişy kazanamadım
goldenladyden kazanmş olduğum hediye geldi hediye kutusu ve sağlam sarmalamalarını çok beğendim yalnız içinden 6 tane oje çıktı ama renkleri çok tatlı hepsi tarzım olmasa da belki güzeldirler tırnağa sürünce bir dünya ojemin içine bunlar da katıldı keşke başka birşey gönderselermiş napalım kısmet hediye hediyedir

Son düzenleme:
merhaba kızlar faıry cekı olan varmı kullanmayacaksa alabılırmıyım ne zamn bırı verse ben gec kalıyorum bebegımden dolayı fazla bakamıyorum buraya

Şeklini bir prensesin değerli elbiselerini tamamlayan dantel kıvrımlarından alan ürünümüzün adı nedir? Cevaplarınızı info@barilla.com.tr adresine, mail’in konu bölümüne Barilla Facebook Yarışması yazarak yollayın. Doğru cevabı gönderen 10. 20. ve 30. kişiler, sos ve makarnadan oluşan hediye paketinin sahibi olacak! İpuçları için www.barilla.com.tr’ye göz atabilirsiniz. Herkese bol şans!

cevap mafaldine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…