Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ben kartımı kaydettim ama şifrem yokk siteden tıkla kazanda bir sorun olur muu?

sanırım migroslardan alınıyor canım onu bilemiyorum , bu arada ürünü almayacaksam ben %50 veya altına tıklamıyorum ihtiyacı olan alsın diye sonuçta kullanmayacağım birşey için başkasının hakkını da almak hoş olmaz bence örneğin pahalı bir üründe %50 bile avantajlı olmuyor bazen eğer evde aynı üründen varsa

seçme şansımız var yani.o zaman bende diğerlerine tıklamam.sadece alabilirsem %100 ü tıklarım.
haklısın başkasının hakkını almak yanlış olur.

sabahtan beri money i bekliyorum uykumdan bile feragat ettim ev isleri beni bekliyo halaaa baslamadi cildiricimmm
bugun alamazsam %100 de yuz aticam kendimi

sabahtan beri money i bekliyorum uykumdan bile feragat ettim ev isleri beni bekliyo halaaa baslamadi cildiricimmm
bana sankı 3 yada 4 gıbı yapcak gıbı gelıyo ıyı sey verdımı gec yapıyo cunku umarım o kadar beklemeyız

ben de çocuğu uyutmadım hala bekliyorum zavallım vazgeçti artık kendi kendine uyumaya çalışıyo hastalık oldu artık bu işler ev işleri bizi bekler kızlar

kartı kayıt ettirdim şifreyi almam şartmı? siteden şifremi oluştur bölümüne giriyorum fakat olmuyor
illaki müşteri hizmetlerinimi aramam gerekiyor
kart kayınpederimin bana şifreyi verirlermiki?

kartı kayıt ettirdim şifreyi almam şartmı? siteden şifremi oluştur bölümüne giriyorum fakat olmuyor
illaki müşteri hizmetlerinimi aramam gerekiyor
kart kayınpederimin bana şifreyi verirlermiki?

canım o şifre sadece kazandıklarını görmen için falan .. kartın arkasında yazan numarayı ara kimn adına olduğunu söyleyince veriyolar şifreyi ama aramadan alamazsın .. bu arada bebeği olanlar ve migrostan mama ve bez alışverişi yapanlar mutlaka bebe money e de üye olsunlar biriken puanlarla bebeğe birsürü şampuan ve losyon aldık bilginize

HEDİYELİ KAMPANYA

3 ÜYEMİZİN 4'lü HASIR PEMBE KUTU SETİ KAZANACAĞI KAMPANYAMIZA KATILMAK İÇİN

--http://www.kiliczuccaciye.com/ 'dan en beğendiğiniz ürünün linkini konunun altına yorum olarak yazmak
-Duvarımız dan 1 ürünü ve kampanyayı paylaşmak.
26 Eylül günü son bulacak kampanyamıza tüm üyelerimizi bekleriz
Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al

canım birikmiş puanlarını nasıl kullanıyorsun peki bebe moneyde .ben daha yeni üye oldum

canım birikmiş puanlarını nasıl kullanıyorsun peki bebe moneyde .ben daha yeni üye oldum

bebe money bölümünde belli ürünler var örneğin losyon 8 puan , 8 ve üzeri puanın varsa tıklayıp kartına işlemiş oluyorsun sonra ürünü alıp kasadan geçiriyosun ve ücret ödemiyorsun yalnız ürün size özel kampanyalar bölümünde görünmüyor kiosk tan veya çağrı merkezinden öğrenebilirsin ama zaten ssorun olmuyor kasada düşüyor canım, sanırım prima ve aptamil de yüzde 10 u puan olarak geliyor yani sürekli mama ve bez alanlar için bence çok güzel 2-3 parça şey alıyorum bir bakıyorum puan artmış bile ,bezlerde de arada yüzde 40 indirim falan oluyor ya o dönemlerde alıp stokla hem de puan gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…