canım bak money club yazan siteye gireceksin yani facebookta değil moey club kart sitesinde oraya kartını kaydettir var bilgilerini gir sonra oradakimiüştesi hizmetlerini arayıp şifre alacaksın sonra facebokktan money clup kart sitesine gel tekrarorada money yazan yere kartını kaydettir kadar
tıkla kazan katılabilirsin yoksa katılamazsın
sanırım migroslardan alınıyor canım onu bilemiyorum , bu arada ürünü almayacaksam ben %50 veya altına tıklamıyorum ihtiyacı olan alsın diye sonuçta kullanmayacağım birşey için başkasının hakkını da almak hoş olmaz bence örneğin pahalı bir üründe %50 bile avantajlı olmuyor bazen eğer evde aynı üründen varsa
bana sankı 3 yada 4 gıbı yapcak gıbı gelıyo ıyı sey verdımı gec yapıyo cunku umarım o kadar beklemeyızsabahtan beri money i bekliyorum uykumdan bile feragat ettim ev isleri beni bekliyo halaaa baslamadi cildiricimmm
bugun alamazsam %100 de yuz aticam kendimi
sabahtan beri money i bekliyorum uykumdan bile feragat ettim ev isleri beni bekliyo halaaa baslamadi cildiricimmm
bugun alamazsam %100 de yuz aticam kendimi
kartı kayıt ettirdim şifreyi almam şartmı? siteden şifremi oluştur bölümüne giriyorum fakat olmuyor
illaki müşteri hizmetlerinimi aramam gerekiyor
kart kayınpederimin bana şifreyi verirlermiki?
canım o şifre sadece kazandıklarını görmen için falan .. kartın arkasında yazan numarayı ara kimn adına olduğunu söyleyince veriyolar şifreyi ama aramadan alamazsın .. bu arada bebeği olanlar ve migrostan mama ve bez alışverişi yapanlar mutlaka bebe money e de üye olsunlar biriken puanlarla bebeğe birsürü şampuan ve losyon aldık bilginize
canım birikmiş puanlarını nasıl kullanıyorsun peki bebe moneyde .ben daha yeni üye oldum
intersportun cevabını bulamadımmmm
1952 usa diye buldum sitesinde ama emin değilim yinede
eastpak facebook sayfasındada 1960 diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?