palmolive naptınız?
palmolive naptınız?
Caramiodan 5 puan atabilecek olan var mı
ben atabilirim istersen
Bu arada marmara forumdan çanta kazananlarr, dün sordum el ile teslim ediliyormış kargoyla göndermiyorlarmış, öle ahım şahım bişi değil düz renk lacivertimsi, marmara forum logosu var kenarında öyle, ban 4 tane aldım, bi tane daha alacağım var
Marmara foruma giden varsa eğer yerde barkodlar var okutuyosun hediye kazanıyosun, ben oxxodan çiçek kazandım, plaj çantası kazandım, indirim falan kazandımm, baya hediye veriyorlarmış
Tekin Acar Cosmetics Sloganlarınızı mailin subject/başlık kısmına yazarak, facebook@tekinacar.com.tr adresine göndererek en başarılı sloganı bizimle paylaşan 10 kişi orijinal boy Even Better Eyes Göz Çevresi Bakım Kremi kazanacak.
Herkese bol şans!!!
*** Clinique Even Better Eyes Göz Çevresi Bakım Kremi slogan yarışmamız 1723 Eylül tarihleri arasında geçerli olacaktır. Kazananlar 26 Eylül 15.00da Facebook sayfamızdan duyurulacaktır. Bu yazının altındaki cevaplar kabul edilmeyecektir.
ya kızlar çok özür dilerim anlattınız ama ben bu money karttan hiçbirşey anlamadım.
şimdi benim elimdeki money kart kayınpederime ait bunu önce kayıt ettiricem dimi?
sonrada direk tıkla kazana katılabilirmiyim.?
bu kartı ben money sitesinden kayıt edebilirmiyim
money cluba üyemi olmam gerekiyor nasıl yapıcam lütfen biri açıklayabilirmi?
birde mesela % 50 kazandım diyelim bunu almak istemiyorum almak zorundamıyım?
ya kızlar çok özür dilerim anlattınız ama ben bu money karttan hiçbirşey anlamadım.
şimdi benim elimdeki money kart kayınpederime ait bunu önce kayıt ettiricem dimi?
sonrada direk tıkla kazana katılabilirmiyim.?
bu kartı ben money sitesinden kayıt edebilirmiyim
money cluba üyemi olmam gerekiyor nasıl yapıcam lütfen biri açıklayabilirmi?
birde mesela % 50 kazandım diyelim bunu almak istemiyorum almak zorundamıyım?
moneyclubcard facebook tan önce kartını kayıt ettir.bazen burda yapılıyor tıkla kazan her salı günü.her facebook adresine 1kart kayıt edebilirsin.almak zorunda değilsin kazandıgın ürünü
açıklama için çok teşekkür ederim..
birşey daha soracağım kazandığımız ürünü sadece migrostanmı alabiliriz.tansaştan alamazmıyız.
maviş nickli arkadaşım , money club kartını Money Club buradan kayıt ettirebilirsin sonra direkt tıkla kazana katılabiliyorsun , bu arada kartına aldığın indirimi almak zorunda değilsin tabii ki fiyat uygun gelmezse neden alacaksın ki .. eğer facebook tan katılacaksan facebook sayfaları üzerinden de kayıtlı money numaranı girmen gerekiyor facebook sayfalarından bakabilirsin ona , bazen fazebook bazen de kendi sayfaları üzerinden yapıyorlar tıkla kazan ı o nedenle kayıt yaptır, ha bu arada birkaç kart ile kayıt olabiliyorsun ama farklı cep tel numaraları ister kayıt ettirirken .. iyi şanslar
maviş nickli arkadaşım , money club kartını Money Club buradan kayıt ettirebilirsin sonra direkt tıkla kazana katılabiliyorsun , bu arada kartına aldığın indirimi almak zorunda değilsin tabii ki fiyat uygun gelmezse neden alacaksın ki .. eğer facebook tan katılacaksan facebook sayfaları üzerinden de kayıtlı money numaranı girmen gerekiyor facebook sayfalarından bakabilirsin ona , bazen fazebook bazen de kendi sayfaları üzerinden yapıyorlar tıkla kazan ı o nedenle kayıt yaptır, ha bu arada birkaç kart ile kayıt olabiliyorsun ama farklı cep tel numaraları ister kayıt ettirirken .. iyi şanslar
bilsemm yardımcı olurdum canım bende bilmiyorumm. malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?