Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ya kızlar çok özür dilerim anlattınız ama ben bu money karttan hiçbirşey anlamadım.
şimdi benim elimdeki money kart kayınpederime ait bunu önce kayıt ettiricem dimi?
sonrada direk tıkla kazana katılabilirmiyim.?
bu kartı ben money sitesinden kayıt edebilirmiyim

P&G ye teşekkürler anne şeysi için masaj atmıştım anneme gelen mesaj bu..

Öncelikle yaşanan gecikmeden dolayı özür dileriz.
Gönderiniz yeniden çıkartılmıştır. Daha önce yapılan gönderide belirtilen adreste kuryemiz size ulaşamadığından dolayı hediyeniz teslim edilememiştir. En geç bir hafta içerisinde bizimle paylaştığınız adrese yeniden gönderilecektir.
Anlayışınız için teşekkür eder, mutlu günler dileriz.

eşime gelen mesaj ise bilemem kaç nolu barkod ile gönderilmiş, bir de eşim teslim almışmış adını da yazmışlar..
bu işte bişey var ama anlamadım,

mesaj atmayınca ses çıkmıyor bunlardan, hele protex; lal oldu admini..

kızlarrrrrrrr çok istiyordum cornettodan ben de kazanmışım oleyyyy kızım için

ya kızlar çok özür dilerim anlattınız ama ben bu money karttan hiçbirşey anlamadım.
şimdi benim elimdeki money kart kayınpederime ait bunu önce kayıt ettiricem dimi?
sonrada direk tıkla kazana katılabilirmiyim.?
bu kartı ben money sitesinden kayıt edebilirmiyim
money cluba üyemi olmam gerekiyor nasıl yapıcam lütfen biri açıklayabilirmi?
birde mesela % 50 kazandım diyelim bunu almak istemiyorum almak zorundamıyım?

moneyclubcard facebook tan önce kartını kayıt ettir.bazen burda yapılıyor tıkla kazan her salı günü.her facebook adresine 1kart kayıt edebilirsin.almak zorunda değilsin kazandıgın ürünü

bilsemm yardımcı olurdum canım bende bilmiyorumm. malesef

moneyclubcard facebook tan önce kartını kayıt ettir.bazen burda yapılıyor tıkla kazan her salı günü.her facebook adresine 1kart kayıt edebilirsin.almak zorunda değilsin kazandıgın ürünü

açıklama için çok teşekkür ederim..
birşey daha soracağım kazandığımız ürünü sadece migrostanmı alabiliriz.tansaştan alamazmıyız.

Son düzenleme:
maviş nickli arkadaşım , money club kartını Money Club buradan kayıt ettirebilirsin sonra direkt tıkla kazana katılabiliyorsun , bu arada kartına aldığın indirimi almak zorunda değilsin tabii ki fiyat uygun gelmezse neden alacaksın ki .. eğer facebook tan katılacaksan facebook sayfaları üzerinden de kayıtlı money numaranı girmen gerekiyor facebook sayfalarından bakabilirsin ona , bazen fazebook bazen de kendi sayfaları üzerinden yapıyorlar tıkla kazan ı o nedenle kayıt yaptır, ha bu arada birkaç kart ile kayıt olabiliyorsun ama farklı cep tel numaraları ister kayıt ettirirken .. iyi şanslar

kayıt için link yapıştırdım ama görünmedi sanırım money club ın kendi sitesinde anasayfa yazan yerin tam altında money club yazan kısım var onun en altında kartınızı kaydettirin bölümünde canım

anladığım kadarıyla ikisindende kayıt ettirmem gerekiyor hem face sayfasından hemde money club internet sitesinden.
çok teşekkür ederim

bilsemm yardımcı olurdum canım bende bilmiyorumm. malesef

canım bak money club yazan siteye gireceksin yani facebookta değil moey club kart sitesinde oraya kartını kaydettir var bilgilerini gir sonra oradakimiüştesi hizmetlerini arayıp şifre alacaksın sonra facebokktan money clup kart sitesine gel tekrarorada money yazan yere kartını kaydettir kadar

tıkla kazan katılabilirsin yoksa katılamazsın

kızlar bısı sorucam bu starbucks tan kazandıgımız kartta 25 tl yuklu kartmı yollucaklar oyle bısı kalmıs aklımda ama emın de degılım.bılen varmı?:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…