Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Kotex Türkiye

Yarışmamız başlıyor! Bugün saat 22:00 itibariyle en yüksek puanı alan ilk 5 yarışmacımıza Kotex bakım kutusu hediye.

Dettol 16 sında katılanları dikkete almadı sanırım. Akşam kardeşimin face adresinden girmiştim o kazanmış.kendi adıma kazanamamışım.anneme kısmetmiş

o kadar ugrastım takıldı sonra sayfa goruntulemıyor dedı bı dahada gıremedım.bıraz once bakayım dedım ne kalmıs dıye yuzde yuz almısım hbrım yok uzulmustumde cok bekledım dıye sevındım valla.:))

size özel kampanya kısmında şöyle yazıyor
Promosyon Adı : Tıkla Kazan Airwick %100 indirim kampanyası

%100 mü almışım yani

ayy nihayet sonunda alabilmişim hepiniz hakkınızı helal edin çok yardımcı oldunuz
başınızı ağrıttım.

moneyden bende 1 tane %100 1 tane %75 aldım.
dettolde annemin adı var ama ben yine yokum.
tanımadığım bir oktar soyadı var yine amam ben değilim of yaaa

koşa koşa gidip airwickmi aldım.. % 50 vardı :26:
bizim burası kücük biryer birkactane vardı,koklaya koklaya manyak oldum hangisini alcam diye
hayatta ilk kez birsey kazandım markette herkes duydu

bu arada bende ilk gün yapmıştım kızlar yani dahil etmişler bizleri dettol

Kişisel Bebek Büyütme Deneyimlerinizi Yazıp Gönderin, Kazanın!

BEBEĞİM BÜYÜRKEN…

Yarışmaya Katılmak İçin Yapmanız Gerekenler:

1. YARIŞMANIN KONUSU: Bebek büyüten ve büyütecek anne adaylarının bu konuda bilgilere gereksinmeleri var. Üstelik bu bilgiler, yaşanmış deneyimlerden çıkarıldığında daha da değerli oluyor.

Yemek yemeyen çocuğa yemek yedirme, uyumayan çocuğu uyutma, çocuğun yeteneklerini geliştirme, vb. yaşadığınız sorunlar, kendinizce bulduğunuz / geliştirdiğiniz çözüm yöntemleri…
Bebeğinizi ya da bebeklerinizi büyütürken yaşadığınız sorunları nasıl aştınız? Kendi kişisel geliştirdiğiniz çözümleri ve diğer annelere önerileriniz bize yazın, Baby2Go sosyal medya sayfalarında tüm annelerle paylaşalım.

2. Öncelikle eğer Baby2Go’nun buradaki Facebook sayfasının abonesi değilseniz, abone olmalısınız. Yani 'beğen'melisiniz. Daha sonra bu yarışmayı Facebook’taki diğer arkadaşlarınızla paylaşmanız gerekiyor.

3. Yaşadığınız sorunlar, bulduğunuz çözümler ve diğer annelere öneri yazılarınızı, bir sayfayı geçmeyecek şekilde Baby2go@hotmail.com.tr e-posta adresimize maille gönderin. Adınızı soyadınızı, yaşınızı, bebeğinizin ya da bebeklerinizin adını, yaşını, yaşadığınız şehri de yazmayı unutmayın. Eğer varsa bebeğinizin / kendinizin ya da birlikte bir fotoğrafınızı da ekleyebilirsiniz.

4. ÖNEMLİ: Sizden ricamız; internetten, gazete, dergi ve kitaplardan ‘kopyalama’ yapmayın! Lütfen kendi kişisel deneyimlerinizi yazıp, gönderin. Kopyalanıp gönderilen yazılar, yarışma dışında kalacaklardır.

5. Gönderilen yazılardan, yayınlanmaya değer bulunanlar Baby2Go’nun Facebook sayfasında yayınlanacak, Twitter’dan da duyurulacaktır.

6. Yayınlanan yazılardan, Baby2Go Jürisi’nin seçeceği en ilginç ve yararlı bilgileri paylaşan 5 anneye, bebek şampuanı, bebek yağı, nemlendirici süt, banyo köpüğü ve pişik kreminden oluşan seyahat çantalı BÜBCHEN Bebek Bakım Seti hediye edilecektir.

7. Yarışmaya son katılım tarihi 26 Eylül 2012 Çarşamba günüdür.

8. Yarışmaya gönderdiğiniz yazıların sosyal medya ve Baby2Go web sitesindeki yayın haklarını Baby2Go’ya devrederek katılmaktasınız.

9. Bu kampanya hiçbir şekilde Facebook'un sponsorluğunda yapılmamaktadır, Facebook tarafından desteklenmemekte ya da düzenlenmemektedir ve Facebook ile herhangi bir ilişkisi bulunmamaktadır. Bilgilerinizi Facebook'a değil, Baby’Go’ya vermektesiniz.

10. Kazanan yarışmacılardan, adres bilgilerini en geç bir hafta içerisinde göndermeyen kişi hakkını kaybeder. Yerine bir sonraki yedek yarışmacı kazanmış sayılır.

Herkese bol şanslar diliyor, yazılarınızı bekliyoruz.

Duvar Fotoğrafları | Facebook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…