Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kizlar bu moneyden kazandigimiz airwick hangisi sadece parfum mu yoksa makineli olan mi?

2 adet yedek şişesi ve makinesi olan canım.. bende dün gittim aldım 75 kazanmıştım... 20.25 TL fiyatı.. Fazla bir şey ödemedim yani.. %100 kazananlar için süper indirim oldu... bende bi anneme bi kendime bi de ablama aldım herkes kendi istediği kokuyu alır artık onu da benden beklemesinler cemil ipekçi tasarımından aldım turunçgiller kokusunu mükemmel kokusu var yaaaaaaaaaa bayıldım vallaaaaaaaa

Ne zamandır giremiyordum kk ya
bi bebe doğurdum gelen giden pasta börek
bu kadar hamur işinin içinde iyi verdim doğum kilolarını haa
önceden katıldığım yarışmaların çocundan da kazanmışım kızımın kısmetine midir artık ne

Büyük taklit ustası İsmail Baki Tuncer’le arkadaşını şakalayıp tıklım tıklım Lipton Ice Tea dolu buzdolabı kazanmaya ne dersin? Her gün 3 şakayla çekilişe katılabilir, kazanma şansını artırabilirsin. Haydi ne duruyorsun arkadaşını şakalayıp kazanmak için Lipton Ice Tea - Promotions | Facebook linkine tıkla!

[h=5]Maggi Türkiye
[/h][h=5]MAGGI® Kazandıran Lezzet kartları muhteşem hediyeler dağıtmaya başladı!

Uygulamamızda tariflerini ekleyerek, arkadaşlarını uygulamamıza davet ederek, leziz tariflere yorum yapıp arkadaşlarınla paylaşarak MAGGI® Lezzet kartlarını açabilir, sen de muhteşem hediyeler kazanabilirsin!

hhttps://www.facebook.com/MaggiTurkiye/app_101315273355991

katılım formunda ödülleri yazmışlar:) omo gibim bişi

[/h]

sabah sabah eğleniyorum valla hediye bile umrumda değil çok güzel

bende biraz baktım fakat benim uğraşabileceğim birşey değilmiş. zor yani.

Ünlülerin saç tasarımcısı Charlie Le Mindu’nun tercihi “Mademoiselle Infinium” saç spreyiyle harikalar yaratma sırası sizde!

Yarın gün içinde, Twitter sayfamızdan soracağımız soruya cevap verecek her 25. kişiden biri olun, sizde bu şansı yakalayın!
https://twitter.com/LOrealProTR

Değerli Neolife Dostları,

Prostat Kanseri konulu Sağlık Akademisi Ödüllü Bilgi Yarışmamız sonuçlandı. Yarışmamıza katılan 497 kişi arasından iki soruya da doğru cevap veren 219 kişi oldu.

Bir sonraki yarışma konumuzla ilgili yeni sorularımızı ve ödüllerimizi çok kısa bir süre içerisinde duyuracağız. Lütfen iletilerimizi takip etmeye devam edin.

Prostat Kanseri konulu yarışmanın doğru cevapları:

1-Aşağıdakilerden hangisi prostat kanserini düşündüren en önemli bulgudur?
c) PSA ve DRE (dijital rektal muayene) sonuçlarının normal sınırların dışında çıkması

2- Prostat Kanserinin tedavisi aşağıdaki seçeneklerden hangisi ile yapılır?
d) Hepsi

Kazanan yarışmacılarımız . Sayın Saraçoğlu, Sayın Bozabalı ve Sayın Ergin, hediyelerinizi size bir an önce ulaştırabilmemiz için lütfen bizimle paylaştığınız e-mail adreslerinizi kontrol ediniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…