Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Selam kızlar, bilgisayarımın pili bozulmuştu bugün aldım servisten:)
Çok özledim burayı:)

Bu arada Dettolden ismim görünüyo ama ben 17 eylülde katılmadımki, 14ünde falan girip seçmiştim sadece, ama 17 eylül kazananları olarak gözüküyo ismim, düşündürücü:44::44::44::44:
He bi de aras kargodan kazandığım kahve makinesi hala gelmedi off ipodum da gelmedi(((

Son düzenleme:
kızlar bır arkadas vardı gunduz konusmustuk faıry cekı verecektı onlıne degıl su an acaba sızde varmı cek kullanmayacaksanız verebılırmısınız hepsıburadadan alısverıs yapıyorum deterjanda alayım dedım

yolladım canım mesaj kutunaa bak.kusura bakma misafir wardı anca girebildimmm

bu gün moneyde o kadar bekledim ben katıldım site çöktü çok üzülmüştüm meğer %100 almışım çok sevindim

PTT, siz takipçilerine hediye vermeye devam ediyor. Ayrıntılar az sonra...

https://www.facebook.com/Ptt.Kurumsal

Yarışmamız başladı! #benimyesilnoktam hashtagi ve @UHUTurkiye mentionıyla hayatındaki yeşil noktayı anlat UHU’dan hediye sepetini kazan!

https://twitter.com/UHUTurkiye

CORnettodan hem bn hem annem kazanmısız ama arayan olmadı

Barilla Türkiye
Şeklini bir prensesin değerli elbiselerini tamamlayan dantel kıvrımlarından alan ürünümüzün adı nedir? Cevaplarınızı info@barilla.com.tr adresine, mail’in konu bölümüne Barilla Facebook Yarışması yazarak yollayın. Doğru cevabı gönderen 10. 20. ve 30. kişiler, sos ve makarnadan oluşan hediye paketinin sahibi olacak! İpuçları için www.barilla.com.tr’ye göz atabilirsiniz. Herkese bol şans!

CEVABI BULDUM :
Mafaldine

gecenin bu vakti yarım saat uğraştım katılmak için.ama şimdi görüyorum ki yarışma 9 saat önce bitmiş.keşke emin olup öyle yazsak , boşuna da uğraşmasak !

arkadaslar bişey sorcam aranızda eti form takipi takip edip ödül kazann var mı son 2 hafta içerisindee??
ben bi ay önce falan kazandım etinin ürürlerini gönderdiler
kızlar marmara form ne yarısması var ben anlamadım orda mı kupon alıcaz acaba

canım nasıl bir tatilcisin uygulaması var plaj çantası veriyorlar, ama el ile teslim alabiliyorsun..birde ben barkoddan bahsetmiştim, yerlerde barkodlar var telle okutuyosun hediye veriyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…