Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

üyeligini silmene gerek yoktu ay başı otomatik puanlar sıfırlanıyor zaten

nasıl yani

ben kamuda çalışıyorum
ve bu yarışmalara katılmak için face açılmıyor bizde
telefon alacaktım

katılamayacak mıyım şimdi?

bende iphone kullandığım için iyi biliyorum, açılmadığına eminim araştırdım çünkü çok, hatta kazananları görmek için bile cepden giremiyorum uygulamaya, akşamları girebilirsin çoğu uygulama günlük olmuyorki,

money ne
nasıl yapıyorsunuz hangi linkten

canım money kart her salı günü bir üründe kampanya yapıyor kartın varsa katılabiliyorsun
https://www.facebook.com/#!/MoneyClubKart

Forum İstanbul Alışveriş ve Yaşam Merkezi

Okullar açıldı, Külyutmaz ile sınavlar başladı! Külyutmaz'ı alt edebileceğine inanıyorsan hemen tıkla, Forum İstanbul YKM mağazasından hediye çekini kap! https://www.facebook.com/istanbulforum/app_413487605367436

gecenin bu vakti yarım saat uğraştım katılmak için.ama şimdi görüyorum ki yarışma 9 saat önce bitmiş.keşke emin olup öyle yazsak , boşuna da uğraşmasak !

özür açıkçası bende sonradan farkettim, bebişten fırsat bulup face baktığımda ana sayfada görünce hemen paylaşmak istedim , hatta cevabı bile sonra araştırdım buldum , bir gördüm kiaynen 9 saat olmuş ,:26: yenidenn özürrr

ne cornettodan kazanmışım, ne dettolden, money'e giremiyorum bile bugün çamlıca gazozlarım geldi, kazanamayışımın şerefine içeyim bari

evet meliscim bende sonradan çaktım hergün katılmak gerekiyor yani hergün 150 kişiye veriliyor....:))))

aramıza tekrardan hoşgeldin çağancım.Gerçi ben de 3 hafta sonra katılamam artık kampanyalara.senin gibi biraz büyütürüm oğluşumu ancak öyle geri döncem ahh doğana kadar bişiler kazanabilsem o kadar uğraşıyorum tık yok

moneycard alıp kaydettirip yapacağım sanırım

ben bu yarışmayaı anlamadım..bu arada külyutmaz adam yarışma başlamadan ne diyor

canım kağıttaki kelimelerden çok çok yazman gerekiyor, ama bunu külyutmaz amca görmeden yapman gerekiyor.. o bakarken hemen kağıdını gizliceksin. ben dinlemedim onu ne dio bilmiom valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…