Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ınanmıyorummm supermıssss gercekten cok sevındım bende bahar cıceklerını kullanıyorum devamlı ustunde beyaz guller olan harıka kokuyo

offfffffffff ofki ne offffffffffff

bende bıdahakı aya saklıyorum kendımı
deterjan alabılsem yeter
kesın olcakmı uygulama onumuzdekı ayda ?

ben birşey sorabilir miyim

bu ay omoya üye oldum hediyelerin çoğu bitmişti

bende sildim

gelecek ay

yeni baştan eklemeyi düşünüyorum

ay sonu puanlar sıfırlanıyormuş doğru mu

ayrıca ne yapmalıyım

hemen bitiyor hediyeler

bende onumuzdeki ay tekrar katilmayi dusunuyoum canm hizli olmak lazim
hizli olan kapiyo hediyleri sen takipp et burayi haberdar olursun muhakkak
puanlar her ay sifirlaniyo stoklar yenileniyo ve kampanya yeniden basliyo insallah hic kazanamayanlar alir bu sefer

Son düzenleyen: Moderatör:
selam kızlar gliss ne zaman acıklanıcak ?

ayrıca DOĞACI kozmetiğe iletişim bölümden mesaj atarsanız 4 tl kargo ödemesi karsılıgında güzel bir paket yolluyorlarmıs
ben denedim bakalım 2 hafta da geliyormus malatyada olan bir firma kayısı özlü ürünleri var bir bakın

gliss formun sonunda kazanıp kazanmadığını belirtiyorrr

sabahtan migrosa gittim Air Wick'i hiç bir ücret ödemeden aldım.ne kadar zevkliymiş %100 kazanmak..Devamı gelir inşallah..Magnum Mini dondurmalarda da 2.si %50 indirimli ondan da kaptım hemen dğmeyin keyfime

sabahtan migrosa gittim Air Wick'i hiç bir ücret ödemeden aldım.ne kadar zevkliymiş %100 kazanmak..Devamı gelir inşallah..Magnum Mini dondurmalarda da 2.si %50 indirimli ondan da kaptım hemen dğmeyin keyfime

magnum kaçlı ve fiyatı ne ?
ben carrefouran aldım bi alana bi bedava 4 +4 = 8 tane 6 tlcik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…