2 adet yedek şişesi ve makinesi olan canım.. bende dün gittim aldım 75 kazanmıştım... 20.25 TL fiyatı.. Fazla bir şey ödemedim yani.. %100 kazananlar için süper indirim oldu...bende bi anneme bi kendime bi de ablama aldım herkes kendi istediği kokuyu alır artık onu da benden beklemesinler cemil ipekçi tasarımından aldım turunçgiller kokusunu mükemmel kokusu var yaaaaaaaaaa bayıldım vallaaaaaaaa
değerli neolife dostları,
prostat kanseri konulu sağlık akademisi ödüllü bilgi yarışmamız sonuçlandı. Yarışmamıza katılan 497 kişi arasından iki soruya da doğru cevap veren 219 kişi oldu.
Bir sonraki yarışma konumuzla ilgili yeni sorularımızı ve ödüllerimizi çok kısa bir süre içerisinde duyuracağız. Lütfen iletilerimizi takip etmeye devam edin.
Prostat kanseri konulu yarışmanın doğru cevapları:
1-aşağıdakilerden hangisi prostat kanserini düşündüren en önemli bulgudur?
C) psa ve dre (dijital rektal muayene) sonuçlarının normal sınırların dışında çıkması
2- prostat kanserinin tedavisi aşağıdaki seçeneklerden hangisi ile yapılır?
D) hepsi
kazanan yarışmacılarımız . Sayın saraçoğlu, sayın bozabalı ve sayın ergin, hediyelerinizi size bir an önce ulaştırabilmemiz için lütfen bizimle paylaştığınız e-mail adreslerinizi kontrol ediniz.
2.resim nerden kazandın veya numunemi o ?
Hero babynin kutusu nasılll
kutu karton,2.resim fikrimühim baby me kampanyası ordan geldi cnm
teneke olan çokkk güzeldiiiii puffff..güle güle kullan canım
bende bıdahakı aya saklıyorum kendımı
deterjan alabılsem yeter
kesın olcakmı uygulama onumuzdekı ayda ?
Çokonat | Facebook yeni yarışma başladı :)) bu arada herkese günaydınlar ...
ikimiz bu aralar bakmakla yetiniyoz sanırsam :/
ben birşey sorabilir miyim
bu ay omoya üye oldum hediyelerin çoğu bitmişti
bende sildim
gelecek ay
yeni baştan eklemeyi düşünüyorum
ay sonu puanlar sıfırlanıyormuş doğru mu
ayrıca ne yapmalıyım
hemen bitiyor hediyeler
selam kızlar gliss ne zaman acıklanıcak ?
ayrıca DOĞACI kozmetiğe iletişim bölümden mesaj atarsanız 4 tl kargo ödemesi karsılıgında güzel bir paket yolluyorlarmıs
ben denedim bakalım 2 hafta da geliyormus malatyada olan bir firma kayısı özlü ürünleri var bir bakın
sabahtan migrosa gittim Air Wick'i hiç bir ücret ödemeden aldım.ne kadar zevkliymiş %100 kazanmak..Devamı gelir inşallah..Magnum Mini dondurmalarda da 2.si %50 indirimli ondan da kaptım hemen dğmeyin keyfime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?