Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

daha önce katılmışlarsa olmaz...

ben kapadokya-nevşehir yazdım aynı şey değilmi olurmu acep :26:

cnm olmuyor demişlerdi dün...

mesela cunda ayvalık balıkesir azanlar kabul olmadı...

cunda adası ballıkesir oluck dediler...

dün assos - çanakkaleydi...

ilçe yazanı ordada kabul etmediler

il ve tarihi yerin adını yazıorlar...

bir çok kerede dedikleri ile çelişiorlar ama:)

Trotec Türkiye | Facebook

Yaratıcı ve eğlenceli fikirlerinizi bekliyoruz! Hazır mısınız? TTK 70 S yarışmamız şimdi başlıyor:
Bir nem alma cihazının günlük hayatınızda bir mucizevi cihaz olduğunu düşünün – nem almaktan başka ne yapmalı?
Fikirlerinizi bu post’un altında paylaşın ve arkadaşlarınızı beğenmeleri için teşvik edin, çünkü 10.07.2011 tarihine kadar en çok beğeni alan 5 paylaşım arasına jürimiz kazananı belirleyecek. Bol şans :)

üye olup katıldım ama,
bu süper çekilişin işleyişi nasıldır?:82:..
kazanınca mail mi geliyor yoksa takibetmek mi gerekiyor?
açıklar mısın biraz?

Ben de henüz bişey kazanmadım ama mail geliyormuş, sıkça sorulan sorular kısmında öyle yazıyor sitede

Ama ben de burda kazanmış bi arkadaş görmüştüm siteyi de ondan öğrendim mac pudra kazanmıştı sanırım hatta fotoğrafını filan da koymuştu

Son düzenleme:
Doğru cevap Peeling Özellikli Yüz Temizleme Jeli idi. Doğru cevabı verenler arasında yaptığımız çekiliş sonucu bizden
Clean & Clear Peeling Özellikli Yüz Temizleme Jeli kazananlar:
Serpil Güneş Kızıllar
Hasan Basri Cifci
Meltem Rüzgar
Ayşenur Balıkçı
Nilgün Çetin
Ruken Erdemoğlu
Yasemin Çavuş Ateş
Özge Atalay
Esra Hoşgör
Gamze Nalkıran

ben kazanmışım kııızzzlaaar..var mı başka kazanan?

clean start

KAZANANLARI BELLİ OLDU!

Brighten Up SPF15 Kazananlar:

Emine Yılmaz, Şeyda Süslü, Yegane Aka, Ayşenur Erek, Oya Blnd, Duygu Ekici, Betül Balcı Bulut, Ciftci Hande, Berna Karaca, Ayşe Gül, Esma Ergan, Yasemin Aslan, Arzu Akdağ, Fatma Özdem, Özlem Gürdağ Erol, Şule AktaŞ, Gülnaz Ocakoğlu, Gözde Palas, Ayşe Çöken, Merve Beşenk

Welcome Matte SPF15 Kazananlar:

Murat Goren, Kontus Hgk, Tuğbaa Isg, Tulin Fidan, Merve Sarıgöz, Deniz Can, Reyhan Dere, Müge Erken, Esra Hosgor, Onur Çelebi, Kampanya Deniz, Turgay Güneş, Ayse Akin, Arzu Balcin, Berrak Çalışkan, Aynur Akdemir, Gülay Ermiş, Elif Öztürk, Yayla Sümeyye, Mesut Tanyeri

varmı bizden..

Vision Türkiye
Bugün bir üyemize Gülhatmi & Orman çileği çayı ile Ihlamur & Nane çayı hediye ediyoruz. Vision'ın bu iki doğal çayı bu iletiyi beğenenler arasında çekilişle bir üyemize hediye, çekiliş bugün 22:00'de.

bu neydi? ben buna katılmamış mıydım ki

yaşasınn kazanmışımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…