Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

1960 GÖRDÜM AMA EMİN DEİLİM İşte Sorumuz: 1960 yılında kurulan Eastpak ilk defa kim için zorlu koşullarda da en iyi şekilde dayanabilmesi için çanta üretmeye başlamıştır? A) Amerikan ...

eastpak sitesinde 1976 yılında kurulduğunu yazmış. Yer sanırım ABD. daha spesifik bir yer mi isterler bilemedim.

bilet değil de sepet kazansak daha güzel olur valla.bu arada katılım koşullarında sadece Almanyadakiler katılsın diye bişi yazıyor ama

banada vermiyor,CANIM

ne oluyorr burda kızlarr yaa hemen arkamdan konusulmaya baslamışş.ben fairy kodu üretmiyorum bitti ki vermiyorumm.elimde olanları birsürü kişiye dagıttım zaten ve bitti.ayrıcaa sunuunda farkına varmanız gerekirr ben kimseyee kod verme mecburiyetinde degilimm sizde biliyorsunuz ki .sevabına dagıttımmm bitti ..ayrıca özge falan da degilim bosuna kızın günahına girip durmayınn

canım benım mesajımdada adın gectı ama arkandan konusmadım yanlızca benım gırdıgımde cevrımdısıydın onu soyledım bana vermıs oldugun kod gecersız dıyor bır yanlıslık oldu heralde

kızlar Hipp banada göndermiş paket hiç beklemiyordum 2 gün önce kızımın doğum günüydü onun için gönderdiler herhalde gerçi mama yeme yaşımızı geçtik ama olsun kızım çok mutlu oldu ben mi kazanmışım bunu diye sorup duruyo

canım benım mesajımdada adın gectı ama arkandan konusmadım yanlızca benım gırdıgımde cevrımdısıydın onu soyledım bana vermıs oldugun kod gecersız dıyor bır yanlıslık oldu heralde

kodlar karısmıs olabilirr kullanılanlarla kullanılmayanlarr.bi tane kaldı sonn onu yollayımm inşallah kullanılmış degildirr

arkadaşlar şimdimigrostan geliyorum aylardır bebe suları marketlerde yoktu. tabiiki yine bulamadım elim boş döndüm.
moneyin sayfasına da yazdım stokta olmayan ürünü kampanyasımı olur diye.amam sanırım sadece benim olduğum ilde değil birçok ilde ürün yokmuş. bilginize...

ne saçma...iyi ki gidip kendimi yormamışım
eyirvikimi almıştım dün, bahar çiçekleri.. hoş kokuyor..tam da almayı düşünüyordum...
kaytan bıyık cemilimin tasarımıymış bir de

kızlar istanbulda olupta moneyin verdiği suları alan oldumu acaba ?aldıysanız nereden aldınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…