Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar bu hipp in sitesine üye olmak yeterli değil mi?gelen mailde hoşgeldin hediyeniz adresinize gönderilecek filan demişler de

milupatr ‏@milupatr
Sevgili Anneler! Yarın saat 14:00'teki yarışmamıza kimler katılıyor? Katılanlar retweet etsin.

milupa dan haziran da kazandım. adres istediler. bebek seti sanırım mail atmama ragmen göndermediler. kızların söyledigine gore sepet içeriği de zayıfmış zaten. gözümden düştü milupa.

milupa dan haziran da kazandım. adres istediler. bebek seti sanırım mail atmama ragmen göndermediler. kızların söyledigine gore sepet içeriği de zayıfmış zaten. gözümden düştü milupa.

neden göndermediler acaba.ilk defa senden duyuyorum burda bi kaç kişi paylaşmıştı kazandıgı ürünleri

valla cnım insanların aklı nelere çalısıo pes diorum seni ben sananlar var malesef nası bir zihniyetse allah affetsin günahımı aldılar pes diyorum bu kadar

canım ben kazandımm banada gec geldi hem mail hem faceden söledim ilgilendiler hemen cvb yazdı bana ilgili kişi... ben resim atmıştım sanırım

Son düzenleme:
kızlarrrrrrrrrrrrrrr babammmm su almış migorsstannnnnnnn capacityde doluuuu varmışşşşşşşşşşşşşşş
birini merterden migrostan birini bakırköyden almışşşşşşş

starpet cevapları
332
5-12
25
ş.urfa
10

bunu da yanı çokonat gibi yapmışlar yeni bir uygulama herhalde

ortalıkda yazılan şey arkadan konuşma değildir!
ister özge olun ister olmayın bu kazeni ilgilendirir!!!

kızlarrrrrrrrrrrrrrr babammmm su almış migorsstannnnnnnn capacityde doluuuu varmışşşşşşşşşşşşşşş
birini merterden migrostan birini bakırköyden almışşşşşşş

annem almış ama sanırım halkalıdaki migrostan yada starcity migrostandır.

bizde bu akşam starcitye gidecektik vazgeçtik
kartlarınızda yüklü görünüyormu acaba?
benimkinde görünmüyor vermezler diye gitmedim
müşteri hizmetleriyle görüştüm.ürün kartınıza yüklenmese bile sizi mağdur etmeyeceğiz ürün alımınızı kartınıza yüklenir yüklenmez diğer günlerde de alabileceksiniz dediler inş. dedikleri gibi yarın alabiliriz.

bebek suları karta tanımlanmamış, kasada düşecekmiş..sayfasına öyle yazmış admini..
ben gıttım yuklenmemıstı kartıma o yuzden kasayada gtmedım

Eki Görüntüle 514246

Bunlar var canım içinde. ama bana 2 paket geldi. 2 kere üye olmuşum sanırım. 1 paketin içinde hepsinden 1er tane var.
bana bunun lınkını verırmısın canım yhaaaaaaa
İşler Güçler T-shirt Tasarım Yarışması

İşler Güçler T-Shirt Tasarım Yarışması

canım netten baktım gözkmüyoru kasada düştü.... aa çok iyiymiş iyi ilgilenmişler hee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…