milupa dan haziran da kazandım. adres istediler. bebek seti sanırım mail atmama ragmen göndermediler. kızların söyledigine gore sepet içeriği de zayıfmış zaten. gözümden düştü milupa.
ne oluyorr burda kızlarr yaa hemen arkamdan konusulmaya baslamışş.ben fairy kodu üretmiyorum bitti ki vermiyorumm.elimde olanları birsürü kişiye dagıttım zaten ve bitti.ayrıcaa sunuunda farkına varmanız gerekirr ben kimseyee kod verme mecburiyetinde degilimm sizde biliyorsunuz ki .sevabına dagıttımmm bitti ..ayrıca özge falan da degilim bosuna kızın günahına girip durmayınn
milupa dan haziran da kazandım. adres istediler. bebek seti sanırım mail atmama ragmen göndermediler. kızların söyledigine gore sepet içeriği de zayıfmış zaten. gözümden düştü milupa.
tamam canım oldu bu sefer tesekkur ederım o kadar ugrastın
kızlar istanbulda olupta moneyin verdiği suları alan oldumu acaba ?aldıysanız nereden aldınız?
starpet cevapları
332
5-12
25
ş.urfa
10
ne oluyorr burda kızlarr yaa hemen arkamdan konusulmaya baslamışş.ben fairy kodu üretmiyorum bitti ki vermiyorumm.elimde olanları birsürü kişiye dagıttım zaten ve bitti.ayrıcaa sunuunda farkına varmanız gerekirr ben kimseyee kod verme mecburiyetinde degilimm sizde biliyorsunuz ki .sevabına dagıttımmm bitti ..ayrıca özge falan da degilim bosuna kızın günahına girip durmayınn
kızlarrrrrrrrrrrrrrr babammmm su almış migorsstannnnnnnncapacityde doluuuu varmışşşşşşşşşşşşşşş
birini merterden migrostan birini bakırköyden almışşşşşşş
Ne kadarlık su bu yaaa???Damacanamı
kızlarrrrrrrrrrrrrrr babammmm su almış migorsstannnnnnnncapacityde doluuuu varmışşşşşşşşşşşşşşş
birini merterden migrostan birini bakırköyden almışşşşşşş
annem almış ama sanırım halkalıdaki migrostan yada starcity migrostandır.
ben gıttım yuklenmemıstı kartıma o yuzden kasayada gtmedımbebek suları karta tanımlanmamış, kasada düşecekmiş..sayfasına öyle yazmış admini..
Hobby
Hobby'nin yeni yarışması başladı! Kadın ve erkler için özel olarak hazırlanmış hediye paketimizden siz de kazanmak ister misiniz? Hemen tıklayın, soruyu cevaplayın! https://www.facebook.com/HobbyCosmetics/app_229426777115473?ref=ts
bana bunun lınkını verırmısın canım yhaaaaaaaEki Görüntüle 514246
Bunlar var canım içinde. ama bana 2 paket geldi. 2 kere üye olmuşum sanırım. 1 paketin içinde hepsinden 1er tane var.
bizde bu akşam starcitye gidecektik vazgeçtik
kartlarınızda yüklü görünüyormu acaba?
benimkinde görünmüyor vermezler diye gitmedim
müşteri hizmetleriyle görüştüm.ürün kartınıza yüklenmese bile sizi mağdur etmeyeceğiz ürün alımınızı kartınıza yüklenir yüklenmez diğer günlerde de alabileceksiniz dediler inş. dedikleri gibi yarın alabiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?