2 tane vip kazandım bi eşimden bi kardeşimden iyi bişeymi acaba gitsekmmi :)
terlik yaptım ben
durmadan yaptım
habire vip bilet kazandım
tüm belediyeye dağıtırım artık :)))
arkdşlr çoknot ın cevablrnı cevplerini vereblrmsnnzz lütfennn
önceki sayfalarda vardı cevaplar
1-- 6
2--8-9
3-- 6
4-- b şıkkı
5-- 25
elini yorup yazmak zor geldi sanırım ,öteki sayflra bakıp bulamdığm için yazdım,neyse bu taktiği artk bnde yapayım,yardımcı olmk yerne gözz kırpmak en iiyiisi
Teşekkürler canım:)
20 gün sonra evleniyorum kısmetse, çeyizime koydum, kullanınca yazarım yorumlarımı canım:))))
Ben cevaplarını bilmiyorum..Hepsini aklımda tutmak zorundayımıyım..Senin içinde önceki sayfalara bakıp önüne sunmamı mı istiyosun..Kendin bak.İyilik yapıyoruz bilmiyodur diye önceki sayfalarda var diyoruz..Tepkiye bak
elini yorup yazmak zor geldi sanırım ,öteki sayflra bakıp bulamdığm için yazdım,neyse bu taktiği artk bnde yapayım,yardımcı olmk yerne gözz kırpmak en iiyiisi
bu starpet a.ş nerde acaba bzm brlrda yksa işime yaramaz boşuna ktlmyım:26:
canım aynı şeyleri mükerrer defalar yazmak olmuyor..veya cevabın şıkları herkesin ezberinde olacak değil..
bi zahmet bakıver demiş arkadaş ,bi de gözkırpmış ,kötü bişry yok bunda ,gayet yardımcı olmuş yol göstererek...
cnm neyzkki tartşma çıkrmk istemiyorum,syflrca yazı yazıp insnlrı meşgul etmeylim.konuyu kapatrmsn.eminm diğerlri de rahtsz olur.böyle gereksiz muhabbt döngü halinde dönmesin
tatlım anlayamadım yaaa..mesaj diliyle yazılanları okumuyorum bile...
hayırlı akşamlar olsun sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?