Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Ptt
“ Yarışmamız sonuçlanmıştır. Ödül almaya hak kazanan değerli takipçilerimizle en kısa zamanda iletişime geçilecektir. Ödüllü yarışmalarımız devam edecektir, bizi takip etmeye devam edin. Göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz” PTT Genel Müdürlüğü.

elini yorup yazmak zor geldi sanırım ,öteki sayflra bakıp bulamdığm için yazdım,neyse bu taktiği artk bnde yapayım,yardımcı olmk yerne gözz kırpmak en iiyiisi

Ben cevaplarını bilmiyorum..Hepsini aklımda tutmak zorundayımıyım..Senin içinde önceki sayfalara bakıp önüne sunmamı mı istiyosun..Kendin bak.İyilik yapıyoruz bilmiyodur diye önceki sayfalarda var diyoruz..Tepkiye bak

ben zaten senin bilmen gerekiyor söyliceksin söyle söyle,demedim.bilen arkdşlrn yazması için sordum.öteki sayfları gezmek bitek senn değil benmde aklıma geldi ama göremedim.tartışmak bana göre değil hele böyle bir ortamda hiç değil,iyi gclerrr

elini yorup yazmak zor geldi sanırım ,öteki sayflra bakıp bulamdığm için yazdım,neyse bu taktiği artk bnde yapayım,yardımcı olmk yerne gözz kırpmak en iiyiisi

canım aynı şeyleri mükerrer defalar yazmak olmuyor..veya cevabın şıkları herkesin ezberinde olacak değil..
bi zahmet bakıver demiş arkadaş ,bi de gözkırpmış ,kötü bişry yok bunda ,gayet yardımcı olmuş yol göstererek...

cnm neyzkki tartşma çıkrmk istemiyorum,syflrca yazı yazıp insnlrı meşgul etmeylim.konuyu kapatrmsn.eminm diğerlri de rahtsz olur.böyle gereksiz muhabbt döngü halinde dönmesin

cnm neyzkki tartşma çıkrmk istemiyorum,syflrca yazı yazıp insnlrı meşgul etmeylim.konuyu kapatrmsn.eminm diğerlri de rahtsz olur.böyle gereksiz muhabbt döngü halinde dönmesin

tatlım anlayamadım yaaa..mesaj diliyle yazılanları okumuyorum bile...
hayırlı akşamlar olsun sana

öyle mes'ut oldum ki anlatamam...

neyyyssse konumuza dönelim
bebiş sularını üşenmeyip alaydım iyiydi..oğluşum okula götürürdü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…