esmerist tebrikler canımmm güle güle kullan saatini
Arkadaşlar milupanın artık 1 yaş gönderimleri durdurulmuş twitterda okumuştum kendi sayfalarından... bilemiyorum neden ama artık yollanmıyormuş 1 yaş paketi.. hipp güzel gönderiyor inşallah sonlandırmaz o da :26:prima elçilerinde herkesin farklı puanı var maalesef 2 milyon puanda olan biliyorum.. şansımız zor maalesef... çevre lazım kısaca ayrıca kühne sonuçları 27 eylülde açıklanacakk :)
2milyon puan mı pes ne hırs var millette :))) bu arada ben de hipp e yazdım sadece doğumgünü paketi değil hoşgeldin paketi de yolluyorlarmış ama bakalım gelirse yazarım kızlar,dün migrostan sularımı ve airwicklerimi aldım bu hafta çok mu cömertlerdi ne ?? bebiş uyudu azıcık takılayım dedim 14.00 de milupa var twitter da , 15.00 de facebook da hipp yarışması var ,ayrıca twitter da first ve snickers var bugün her hafta katılıp eli boş dönen ve ısrarla yenilmekten usanmayan var mı benim gibi ?? bu arada dün koçtaştan 20 tl çek çıktı bana bir arkadaş inanmıyorum falan demişti ben de inanmıyordum ama çıktı denemeye devam edin yani 30 eylüle kadar da sitelerinden yapılan alışverişlerde kargo ödenmeyecekmiş zaten çekler sadece internet sitelerinde kullanılabiliyor yani denemeye devam edin derim 23 üne kdr sürüyor yarışma sanırım,bu kadar firma içinde en cömert hero baby çıktı kızlar afferin valla,koskoca milupaya dünyanın parasını ödedik 1 yıldır ama kaşık setinden başka birşey yollamadılar bu ne cimrilik set dediğim de bir plastik kaşık 2 tane de tek kullanımlık mama numunesi hepsi buD kargo paralarına yazık valla istemeyin birşey
kızlar hayrınıza biriniz güncel kampanyaları yazabilir mi 3 gündür hiçbirşeye katılamıyorum netteki sorundan dolayı ttnetten nefret ediyorummmm
kızlar hayrınıza biriniz güncel kampanyaları yazabilir mi 3 gündür hiçbirşeye katılamıyorum netteki sorundan dolayı ttnetten nefret ediyorummmm
dettol, veet, çokonat, ülker çikolatalı gofret, koçtaş, maggi :44:
maggide ne yapmak gerekiyor illa ki yemek mi yükleyeceğiz
ülker ducrostanda ses çıkmadı sonuçları açıklamadı hala yoksa benmi görmedim
son kazananların hepsi gül ile başlıyortesadüfün bölesii
baştada soyadında gül olan 2 kişi var :)) benim hiç şansım yok ismimim içinde g bile yook :))
galibabir de herşeyi,yle orjinal sana ait olması lazım herşeyin, yoksa jüriden geçmiyomuş tarifin, ben üşendim resim falan çekcen amaaan dedim
baştada soyadında gül olan 2 kişi var :)) benim hiç şansım yok ismimim içinde g bile yook :))
UHU Türkiye ‏@UHUTurkiye
Haftanın son #benimyesilnoktam yarışmasının başlamasına 10 dakika kaldı!
kızlar bu yeşil noktam ne ya ne yazıcam anlamadım ?? yardımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?