Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar teknosanın yarışma cevabını biliyormusunuz soru şu
Apple iOS’un hangi sürümü ile birlikte passbook uygulaması hayata geçmiştir? aiOS 5 biOS 6 ciOS 5.1 diOS 4

cevap biOS 6 canım

bende katılacaktım fakat turuncu kart falan diyor kartmı yolluyor acaba üyemi yapıyor anlamadım o yüzden katılmadım

Son düzenleme:

Oleyyyyyyyyyyyyy

kızlar teknosanın yarışma cevabını biliyormusunuz soru şu
Apple iOS’un hangi sürümü ile birlikte passbook uygulaması hayata geçmiştir? aiOS 5 biOS 6 ciOS 5.1 diOS 4

İOS 6 canımcım

Kızlar dettoldeki aslı benmişim mesaj attılar :) bu sefer tuttuuuuu:)) çok mutlu oldummmmm

turuncu kart ne oluyor canım anlamadım ben kargo parasını biz mi ödüyoruz

canım bende anlamadımki turuncu kart katılım koşulları falan var bilgilerini doldurduğun yerde tıklıyorum okumak için fakat açılmıyor galiba kart yolluyorlar tam anlamadım bende

Son düzenleme:
DETTOL cevap yazmıs msjıma adresimi tekrar istemiş

kırk yılın başı bişiy kazandım o da sorunsuz gelsin

ülkerden kazanmısım cok sevındımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ramazandan beri hiç birşey kazanamıyordum dünya kadar hediye dağıtıyorlar hiç birinde yokum diye kızarken eşim bugün kühneden kazanmış çok şaşırdım darısı kazanamayanların başına...buarada ne kazandık ki acaba bilen var mı

kızlar şu turuncu karta üye oldum bakalım ne olcak

Berencim selam özledim senii :))) bu arada teknosanın reklamlarda belirttiği gece 10 da başlayan şu kampanyadan bahsetmek istiyorum defalarca pc başında beklediğimiz halde stokta sözüne ettikleri ürün yok , tamamen kandırmaca .. neymiş efendim o anda bitiyormuşmuş yani 3 tane bile koysa o an görmemiz gerekir kesinlikle indirim etiketi koyulan ürün yok orda , eh tabi yoksa bari ötekilere bakayım diyorsun , sözümona müşteri çekip bilgisayarları gösterip özendirecekler ,satış yapacaklar ama benim midem bulanıyor böyle ucuz kampanyalardan ve çok sinirleniyorum . GSM sektöründeki en başarılı şirketlerden birinde çalıştım, müşteri sadakati yaratma ve satış stratejileri gibi birsürü eğitim aldım ama böyle acemice bir reklam ve kampanya anlayışı görmedim kesinlikle çok itici , bigisayar alacaktım vazgeçtim bu yalan kampanyaya tepki olsun diye !! siz de yazın insanları aptal yerine koymasınlar

tebirkler kühnenin salata sosları gönderlcek diye okumuştum canım

dettolden anam ve oğluşum kazanmış..

inanıyorum olacak demiştim..

benim de babamın ismi var ama mail de gelmemiş emin olamadım kazandık mı:26:

Merhaba Sevgili Hipp Anne ve Babaları;

Salı ve Cuma günleri 15.00'te yaptığımız ödüllü yarışmamızın kuralları değişmiştir.

YENİ YARIŞMA KURALLARI

1- Yarışmanın kazananı çekilişle belirlenecektir.
2- Her katılımcının tek cevap hakkı vardır. Çift cevap veren diskalifiye edilecektir.
3- Düzenleme yapan diskalifiye edilecektir.

Adil bir yarışma için yeni kurallarımız yukarıdadır. Lütfen tüm takipçilerimizin bu değişiklikten haberdar olabilmesi için duvarınızda paylaşınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…