kızlar teknosanın yarışma cevabını biliyormusunuz soru şu
Apple iOS’un hangi sürümü ile birlikte passbook uygulaması hayata geçmiştir? aiOS 5 biOS 6 ciOS 5.1 diOS 4
cevap biOS 6 canım
bende katılacaktım fakat turuncu kart falan diyor kartmı yolluyor acaba üyemi yapıyor anlamadım o yüzden katılmadım
kızlaaaaaarrrrrrrrrrrrrr
Ülker Çikolatalı Gofret
Müjde, kampanyamızı uzattık! Ülker Çikolatalı Gofret çıtırtılarını bir kez duysam unutmam diyorsan, uygulamaya gir, hafızanı kullan ve çıtırtıları sırala! Ülker Çikolatalı Gofret kutusunu kazanma şansı yakala!
kızlar teknosanın yarışma cevabını biliyormusunuz soru şu
Apple iOS’un hangi sürümü ile birlikte passbook uygulaması hayata geçmiştir? aiOS 5 biOS 6 ciOS 5.1 diOS 4
Oleyyyyyyyyyyyyy
İOS 6 canımcım
Kızlar dettoldeki aslı benmişim mesaj attılar :) bu sefer tuttuuuuu:)) çok mutlu oldummmmm
turuncu kart ne oluyor canım anlamadım ben kargo parasını biz mi ödüyoruz
snikerslarımız geldi...
tabiii ne diyet kaldı bugün ne bişey.. güne börekle başlarsan ,çikolatayla devam eder.. [/Q]
Maşallahhhh dondurmalar, gofretler ,çikolatalar...Allah şansını artırsın...Afiyetler olsun...Dikkat et ama kilolar alıp başını gitmesin bacım...:13:
hippten tık yok derken az önce doğum günü paketi geldi.günahlarını aldım boş yere
içinden elmalı büsküvi kayısı püresi elma suyu 250ml sıvı biberon maması 2 poşet rezene 2 poşet karışık bitki çayı bir de cannım iyiki doğdun yazısı çıktı.duvar süslerken yapıştırcam doğum günümüz 1 hafta sonra.....milupayı sildim artık
Sephora Türkiye
Givenchy Noir Couture Maskaranın sadece Sephora Mağazalarında satışa sunulması şerefine, muhteşem bir sürpriz seni bekliyor! Bakışlarını Noir Couture Maskara ile güçlendirmeden önce kullanacağın Givenchy Magic Khol Eyeliner Pencil bugün Lucky Fridayi kazanan her 20. Kişinin olacak! Öğleden sonra oyun yayında; takipte kal, sakın kaçırma!
Sephora Türkiye | Facebook
snikerslarımız geldi...
tabiii ne diyet kaldı bugün ne bişey.. güne börekle başlarsan ,çikolatayla devam eder.. [/Q]
Maşallahhhh dondurmalar, gofretler ,çikolatalar...Allah şansını artırsın...Afiyetler olsun...Dikkat et ama kilolar alıp başını gitmesin bacım...:13:
haklısın ne diyiiim,tikkat ediyom ama
yazın aldığım 2 kiloyu veremedim gitti..
hep bu çikiletalar, dondurmalar,püskevitler yüzünden..
kızlar şu turuncu karta üye oldum bakalım ne olcak
ramazandan beri hiç birşey kazanamıyordum dünya kadar hediye dağıtıyorlar hiç birinde yokum diye kızarkeneşim bugün kühneden kazanmış çok şaşırdım darısı kazanamayanların başına...buarada ne kazandık ki acaba bilen var mı
Oleyyyyyyyyyyyyy
İOS 6 canımcım
Kızlar dettoldeki aslı benmişim mesaj attılar :) bu sefer tuttuuuuu:)) çok mutlu oldummmmm
dettoldenanam ve oğluşum kazanmış..
inanıyorum olacak demiştim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?