yurtiçi kargo beni çok sinrlendirdi bizim zil sorunlu diye bir gun önceden söyledim telefonla ulaşışn diye yine not bırakığ gitmişler hiç sevmiyorum yurtiçi kargoyu eve getirin dedim tekrar getirmemişler giidp aldım mecburen
boşverrrrrr.. ben ,annem,kardeşim,teyzem terlik yaptık da ne oldu
kızlar ben yurt dışına açıldım 2 bebeynen haberiniz olsun
akşam üstü 850 le başlayan bi nodan arandım şimdi de 30 la başlayan no aradı
ilki kuzey koreymiş şimdikide yunanistan
açmadım tabi ama aynı gün iki farklı ülke midem bulandı diyebilirim
bu katıldığımız yerler bilgilerimizi kimbilir nerelerle paylaşıyo :26:
facebookum gittiii.. tel onayı istiyo no yazıorum mesaj falan göndermiyorlar napıcamm
facebookum gittiii.. tel onayı istiyo no yazıorum mesaj falan göndermiyorlar napıcamm
hc bnde öle sorun olmadı canım yha
cgr atıp kapatıolarmı yoksa konusuolarmı
aynısı banada olmuştu sonra kendiliğinden açıldı ...
aynı sey banada oldu canm yenı hesap acmak zoruna kaldım sen kurtarırsın ınsallah
onay msj gelmıyosa eskı dandık bı tele tak hattını o zmaan gelıyo dıyolar bı dene ıstersen
cnm aynısıkardeşimin hesabına oldu yarışmalar yüzünden spama düşüyoruz büyük ihtimal. onun da aktlablmesi için açmştk adresi ne yazkki katlamadışmdi öylece duruyor bşy de geldiği yok
Berencim selam özledim senii :))) bu arada teknosanın reklamlarda belirttiği gece 10 da başlayan şu kampanyadan bahsetmek istiyorum defalarca pc başında beklediğimiz halde stokta sözüne ettikleri ürün yok , tamamen kandırmaca .. neymiş efendim o anda bitiyormuşmuş yani 3 tane bile koysa o an görmemiz gerekir kesinlikle indirim etiketi koyulan ürün yok orda , eh tabi yoksa bari ötekilere bakayım diyorsun , sözümona müşteri çekip bilgisayarları gösterip özendirecekler ,satış yapacaklar ama benim midem bulanıyor böyle ucuz kampanyalardan ve çok sinirleniyorum . GSM sektöründeki en başarılı şirketlerden birinde çalıştım, müşteri sadakati yaratma ve satış stratejileri gibi birsürü eğitim aldım ama böyle acemice bir reklam ve kampanya anlayışı görmedim kesinlikle çok itici , bigisayar alacaktım vazgeçtim bu yalan kampanyaya tepki olsun diye !! siz de yazın insanları aptal yerine koymasınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?