canım 850 ile başlayan numara daybuyday olabilir ya da internet alışverişin olan siteler onlar 850 ile başlıyor beni de aramışlardı oaradan biliyorum. 30 ile başlayan hakkında fikrim yok :44:
off off napıcam
Lütfen güvenlik kontrolünü tamamla
Güvenlik kontrolleri Facebook hesaplarının başkalarının eline geçmesini önlemeye ve spamcıları uzak tutmaya yardımcı olur.
Hesabını doğrulamak için telefonunu kullan
Kullandığın telefon numarası sadece tek bir hesabı doğrulamakta kullanılabilir. Numaranı girdiğinde, Facebook hesabını doğrulamak için bir kod alacaksın. Telefon numaran sadece senin hesabını doğrulamak için kullanılacaktır ve iznin olmadan kimseyle paylaşılmayacaktır.
böle dioo
selam kızlarrrr hippe üye oldum mail geldii
"iPP Bebek Kulübümüze üye olduğunuz için teşekkür ederiz.
Sizinle ve minik bebeğinizle yakında tanışacağımız ve size heyecan dolu büyüme ve gelişim süreci içerisinde destek olabileceğimiz için çok mutluyuz.
Kulübümüzün çok yönlü hizmetleri bebeğinizin bu süre içindeki gereksinimleri göz önünde bulundurularak geliştirilmiştir. Bilgilendirmelerimizin size tam ve doğru yapılabilmesi için lütfen bebek kulübü kartlarını eksiksiz doldurunuz.
Bilgileriniz elimize geçer geçmez kişisel hoş geldiniz paketiniz en kısa sürede size gönderilecektir.
Bu arada her hangi bir sorunuzun olması durumunda bize telefon etmekten çekinmeyin. Her zaman sizin için buradayız. Bize Pazartesi ile Cuma günleri 8.30 ile 17.30 saatleri arasında 0216 428 30 40 telefon numarasından veya info@hipp.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.
Bunun dışında HiPP - Organik Bebek Mamalar1, Organik Bebek Mamas1, Organik Bebek Yemekleri adresinden hamilelik sırasında sağlıklı beslenme ve doğru bakım yöntemleri hakkındaki gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz. "
bu şekilde bir mail. "Bilgilendirmelerimizin size tam ve doğru yapılabilmesi için lütfen bebek kulübü kartlarını eksiksiz doldurunuz."
cümlesi benim kafamı karıştırdı kartlar derken neyden bahsediyor sizce. kişisel bilgiler falan mı yoksa başka birşey mi??:44:
Kızlar bişe diycem ama kızmayın ..inanın ki iyi niyetle söylüyorum..hepiniz cok iyi kızlarsınız belli, canlarım benimmmm
ya ben gidiyorum geliyorum herkes burdaa, bu nasıl oluyor
aynen bende onu soracaktım.hepinizin çocukları var sanırım.benim çocuğum yok henüz.bazen aklıma takılıyo bebek olsa yetişebilir miyim acaba diye:44::44::44:.bide bunun sosyal hayatı var.bi yere gitsem aklım burda kalıyor.
ben bebeleri uyutuyorum işlerimi yapıyorum öyle bakabiliyorum
onlar uyanıkken baktığımda sanki onlardan vakit çalmışım gibi hissediyorum kendimi kötü oluyorum
yanlız kızlar dışardan tabanca sesleri geliyor erkekler bağırıyor bişiler oluyor 1 dakikadır
Bende onu düşünüyorum bebiş olsa yetişemem galibaaynen bende onu soracaktım.hepinizin çocukları var sanırım.benim çocuğum yok henüz.bazen aklıma takılıyo bebek olsa yetişebilir miyim acaba diye:44::44::44:.bide bunun sosyal hayatı var.bi yere gitsem aklım burda kalıyor.
Kızlar bişe diycem ama kızmayın ..inanın ki iyi niyetle söylüyorum..hepiniz cok iyi kızlarsınız belli, canlarım benimmmm
Bende onu düşünüyorum bebiş olsa yetişemem galiba Eki Görüntüle 515585 Eki Görüntüle 515585
bu kadar arkadaş yapıyo bizde yaparız heralde:126::126:
bize tüyo versinler:78::78:
bu kadar arkadaş yapıyo bizde yaparız heralde:126::126:
bize tüyo versinler:78::78:
Sen kaç senelik evlisin cnm.Çocuk düşünüyomusun:44::44:
3 yıl oldu cnm.biraz daha beklemek istiyorum aslında ama bilemiyorum kafam karışık biraz bu konuda.kendimi hazır hissedemiyorum bi türlü
AynenBenimde kafam karışık..2 yıl olacak benim 3 gün sonra ..Evlenip senesi dolmadan bebişlerini kucağına alan insanları görünce tuhaf oluyorum ..Hayırlısı
canım kartın kargosunu bizmi ödicez
ramazandan beri hiç birşey kazanamıyordum dünya kadar hediye dağıtıyorlar hiç birinde yokum diye kızarkeneşim bugün kühneden kazanmış çok şaşırdım darısı kazanamayanların başına...buarada ne kazandık ki acaba bilen var mı
bugün mü kazandın dettolü canım benim de babamın ismi var ama isim benzerliği mi acaba mail mi gönderdiler
kızlar ben yurt dışına açıldım 2 bebeynen haberiniz olsun
akşam üstü 850 le başlayan bi nodan arandım şimdi de 30 la başlayan no aradı
ilki kuzey koreymiş şimdikide yunanistan
açmadım tabi ama aynı gün iki farklı ülke midem bulandı diyebilirim
bu katıldığımız yerler bilgilerimizi kimbilir nerelerle paylaşıyo :26:
ah ahh işten yorgun argın gel koşa koşa yarışmalara gir pc basında uyu tek çöp kazanama bu bana revamı
onlar uyanıkken baktığımda sanki onlardan vakit çalmışım gibi hissediyorum kendimi kötü oluyorum
yanlız kızlar dışardan tabanca sesleri geliyor erkekler bağırıyor bişiler oluyor 1 dakikadır
canım kartın kargosunu bizmi ödicez
ramazandan beri hiç birşey kazanamıyordum dünya kadar hediye dağıtıyorlar hiç birinde yokum diye kızarkeneşim bugün kühneden kazanmış çok şaşırdım darısı kazanamayanların başına...buarada ne kazandık ki acaba bilen var mı
bugün mü kazandın dettolü canım benim de babamın ismi var ama isim benzerliği mi acaba mail mi gönderdiler
kızlar ben yurt dışına açıldım 2 bebeynen haberiniz olsun
akşam üstü 850 le başlayan bi nodan arandım şimdi de 30 la başlayan no aradı
ilki kuzey koreymiş şimdikide yunanistan
açmadım tabi ama aynı gün iki farklı ülke midem bulandı diyebilirim
bu katıldığımız yerler bilgilerimizi kimbilir nerelerle paylaşıyo :26:
ah ahh işten yorgun argın gel koşa koşa yarışmalara gir pc basında uyu tek çöp kazanama bu bana revamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?