Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ah ahh işten yorgun argın gel koşa koşa yarışmalara gir pc basında uyu tek çöp kazanama bu bana revamı

canım 850 ile başlayan numara daybuyday olabilir ya da internet alışverişin olan siteler onlar 850 ile başlıyor beni de aramışlardı oaradan biliyorum. 30 ile başlayan hakkında fikrim yok :44:

doğru olabilir fakat benim netten alışverişle alakam yoktur
cornettodan kazanmışım hala aramadılar adres teyidi için o olabilir diye düşünmüştüm ilk aradıklarında

aranan arkadaşlar connetto hangi no ile arıyor ilk 3 rakamını yazabilir misiniz?

benimki birkaç gün içinde açılmıştı..hatta nüfus cüzdan fotokopisi faxlayarakda açtırabiliyormuşsun ama ona gerek kalmamıştı..sende bekle biraz istersen..

Kızlar bişe diycem ama kızmayın ..inanın ki iyi niyetle söylüyorum..hepiniz cok iyi kızlarsınız belli, canlarım benimmmm
ya ben gidiyorum geliyorum herkes burdaa, bu nasıl oluyor

Son düzenleme:

bu yazı bsna gelen numunenin içindede vardı

Kızlar bişe diycem ama kızmayın ..inanın ki iyi niyetle söylüyorum..hepiniz cok iyi kızlarsınız belli, canlarım benimmmm

aynen bende onu soracaktım.hepinizin çocukları var sanırım.benim çocuğum yok henüz.bazen aklıma takılıyo bebek olsa yetişebilir miyim acaba diye:44::44::44:.bide bunun sosyal hayatı var.bi yere gitsem aklım burda kalıyor.

ben bebeleri uyutuyorum işlerimi yapıyorum öyle bakabiliyorum
onlar uyanıkken baktığımda sanki onlardan vakit çalmışım gibi hissediyorum kendimi kötü oluyorum

yanlız kızlar dışardan tabanca sesleri geliyor erkekler bağırıyor bişiler oluyor 1 dakikadır

hayırdır inş. canım aman cama falan çıkmayın..

Bende onu düşünüyorum bebiş olsa yetişemem galiba

İyi olan iyi görür cnm

3 yıl oldu cnm.biraz daha beklemek istiyorum aslında ama bilemiyorum kafam karışık biraz bu konuda.kendimi hazır hissedemiyorum bi türlü

AynenBenimde kafam karışık..2 yıl olacak benim 3 gün sonra ..Evlenip senesi dolmadan bebişlerini kucağına alan insanları görünce tuhaf oluyorum..Hayırlısı

Son düzenleme:
canım kartın kargosunu bizmi ödicez

Canım valla kart olayını ben de pek anlamadım, o yüzden devam etmedim başıma iş açılmasın diye

valla ben de ne kazandık bilmiyorum:) inşallah bi tane birşey yollamazlar:))

bugün mü kazandın dettolü canım benim de babamın ismi var ama isim benzerliği mi acaba mail mi gönderdiler

Canım maile bakmadan ben hemen faceden mesaj attım admine hemen cevap veriyo çok ilgili bir admini var dettolün, zaten 18inde de bi tane benim ismim soyismiden kazanan vardı o yüzden mesaj atmıştım admine, ordan beni tanıdı, " bu sefer sizsiniz" diyo bana:))))

canım korktum valla, beni aramadılar hiç öyle:26::26::26:

ah ahh işten yorgun argın gel koşa koşa yarışmalara gir pc basında uyu tek çöp kazanama bu bana revamı

Kıyamam canım ya:) çok tatlısın

Valla benim pc sürekli açık sayfa da açık, gidiyorum geliyorum bakıyorum yeniliyorum sayfayı. hep başında değilim ama tatlım:))) ama tabi normalden fazla duruyorum pc başında o ayrı:26::26::26::26:

canım hayırdır inşallah, kötü bişey yoktur inşallah:18::18::18::18::18:

canım kartın kargosunu bizmi ödicez

Canım valla kart olayını ben de pek anlamadım, o yüzden devam etmedim başıma iş açılmasın diye

valla ben de ne kazandık bilmiyorum:) inşallah bi tane birşey yollamazlar:))

bugün mü kazandın dettolü canım benim de babamın ismi var ama isim benzerliği mi acaba mail mi gönderdiler

Canım maile bakmadan ben hemen faceden mesaj attım admine hemen cevap veriyo çok ilgili bir admini var dettolün, zaten 18inde de bi tane benim ismim soyismiden kazanan vardı o yüzden mesaj atmıştım admine, ordan beni tanıdı, " bu sefer sizsiniz" diyo bana:))))

canım korktum valla, beni aramadılar hiç öyle:26::26::26:

Kıyamam canım ya:) çok tatlısın

Valla benim pc sürekli açık sayfa da açık, gidiyorum geliyorum bakıyorum yeniliyorum sayfayı. hep başında değilim ama tatlım:))) ama tabi normalden fazla duruyorum pc başında o ayrı:26::26::26::26:

canım hayırdır inşallah, kötü bişey yoktur inşallah:18::18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…