Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bana da limango dan mail gelmiş Kargo bedeli değerindeki 7 TL hediye çekiniz gün sonuna kadar limango'da !.. Kaçırmayın!‏ diye ama hesabımda göremiyorum...anlamadım...

kızlar bana da limango 7 tl ve 10 tl çek verdi.

ama kullanamıycam. kullanmak isteyen olursa özelden mailini göndersin kendisine aktarayım.

kısa bir süre sonra bitiyor süreleri.

Son düzenleme:

ben gene yokummmmmmmmmmmmmmmmm

Verano Nerede Günün Kampanyası saat 18:30 itibariyle sona ermiştir. Sorumuzun doğru cevabı "Kapadokya - Nevşehir" ya da "Peri Bacaları - Nevşehir" olacaktı. Bu ikili cevapları içeren mailler kabul edilecektir. 1 Temmuz kazananlarını yarın saat 12:00'da "Ödül Kazananlar" sekmesinde görebilirsiniz.

ooohhhhh doğru cevaplamışım :)

merhabalar arkadaşlarr:)
çok çok çok yeniyim ben:)
ve en küçüğünüz bile olabilirim:)
bu da ilk paylaşımım:)

Yapacağınız her 30 TL'lik alışverişinize; Terracotta Tekli Göz Farı hediye!
Üstelik dilediğiniz rengi seçme, ücretsiz kargo ve 5 taksit avantajlarıyla birlikte..
Hemen carminashop.com 'a tıklayın, alışverişinizi tamamlayın ve seçtiğiniz renk kodunu info@carminashop.com adresine mail ile bildirin.

:44:kampanyaları takip edemiyorum bu ara

hediye kazananları tebrik ediyorum

Giriş Yap | Facebook
arkadaşlar benden başka sevda diler yok ekler misiniz normal hesabımdan ekliyodum arkadaşları ama duvarım kampanyalarla doldu arkadaşlarım kızıyolar hep bunlarla mı uğraşyosun diye :)

Bu yıl Temmuz ayında 5 CUMA ,5 CUMARTESİ .5 PAZAR bulunuyor.Bu 823 yılda bir olan durum.Buna (una borsa di soldi ) yani BEREKET deniliyor.Bu bilgiyi paylaşan herkese dört gün içerisinde para yağıyormuş.Feng Shui teorisine göre........... hadi bakalım kampanyalara bereket

blog kampanyaları paylaşmak yasak

face de paylaştım bile ..ay hadi... Allahım Yarabbim..

yeni üye olduğumdan yasak olduğunu bilmiyordum ama mağdur olmayacağınızı garanti edebilirim eğer sorun bundan dolayı ise çünkü başa bir sitede de bu konuda paylaşımlar yapılıyor ve gayet güzel işliyor yasak olmamasını tavsiye ederim. tabi yine siz bilirsiniz silinecekse de silebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…