Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

arkadaşlar kampanyacı veya kadınlar kulübü ile başlayan isimlerin face leri kapanıyormuş editörde duyurmuştu bilginize
eklemeyen varsa ekleyebilir Sarı Papatyam | Facebook

cnm benim okumadığım syflarda herhal bahsedilmiş,içeriği nedir yani neden böyle bişey var?kısaca açıklayabilirmsn,tşk ederim şimdiden:)

:44:kampanyaları takip edemiyorum bu ara

hediye kazananları tebrik ediyorum

cnm sen nsl oldun,bebiş nsl?

Kazanan arkadaslari kutluyorum,
haribo,verano,teknosa,vision...hepsine ve daha fazlasina katildim ama gene bisey yok.
Bu hevesim de baslamadan bitse iyi olacak, talihsizben

ArkoMen - Adam Gibi Bakım
‎1 Temmuz kazananlarımızı tebrik ederiz! Erkek gibi hissetmek için ArkoMen Duş Jeli Setini sen de kazamak istiyorsan sloganımızı BUL-KAZAN! ArkoMen - Adam Gibi Bakım - Bul-Kazan | Facebook

1 TEMMUZ KAZANANLARI

Kalender Yasan

Nevin özay

Abdullah Köksoy

Feridun Beki

Elbeyi Beyaz

Abdurrahman BOZ

Candan Küçükhüseyinoğlu

Abdullah Balcı

Demet Yalçınkaya

Mehmet Canata

ya kızlar gncturkcelın
arkadasını getr hedıyelerı gotur kampanyasında
cok eksıgım var
yardımda bulunun pls

verano yarışmasını biraz açıklarmısınız?sorumu soruluyor?

Kilzarr yha kanalturktekj bebegim programinda sifre ne ara verilioookacirdim heraldee.....

verano yarışmasını biraz açıklarmısınız?sorumu soruluyor?

canım link veriolar (bu gün 12:30da yayınlıcaklarmış) tukladığında bi resim çıkıyo onun neresi olduğunu iletişim bilgilerinle
verilen mail drresine gönderiyosun.. ben doğru cvbı burda almıştım.. çanakkaleyi söyleyen arkadaşa da teşekkürler

Verano Nerede Kampanyası 1 Temmuz Kazananları "Ödül Kazananlar" sekmesinde açıklanmıştır. Kazanan kullanıcılarımız; Hande Şen, Şenay Gazoz, Hakkı Onart, Mustafa Gündüz ve Senay Urun’u tebrik ediyoruz. Kampanyamız 25 Temmuz'a kadar sürecektir.

Ne demis ibrahim tatlises
Tam umidi kesmiskeeen, onu gordum karsimda!

Merhaba;
Shiseido güneş ürünlerinde DNA hasarını önleyen içeriklerden biri nedir? sorusuna doğru cevap verip Shiseido Suncare Tanning Cream SPF6 50ml. kazandınız.
Hediyenizin adresinize iletilebilmesi için güncel iletişim bilgilerinizi tarafıma iletmenizi rica ederim.
İyi günler.
Selin KALENDER
Reklam ve Halkla İlişkiler Yöneticisi
Tekin Acar Büyük Mağazacılık Tic. A.Ş.

Kazanmisiiiiiim. ayy ilk kez bisey kazandim, heyecanimi hos gorun

tebrikleerrrr....

çok sevindim canım umarım devamı gelir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…