arkadaşlar kampanyacı veya kadınlar kulübü ile başlayan isimlerin face leri kapanıyormuş editörde duyurmuştu bilginize
eklemeyen varsa ekleyebilir Sarı Papatyam | Facebook
:44:kampanyaları takip edemiyorum bu ara
hediye kazananları tebrik ediyorum
cnm benim okumadığım syflarda herhal bahsedilmiş,içeriği nedir yani neden böyle bişey var?kısaca açıklayabilirmsn,tşk ederim şimdiden:)
kokocum bende nedenini tam bilmiyorum facedeki kişilerdende duymuştum birçok kişinin kapanmış face hesapları birkaç gün öncede editörün uyarı yazısını okumuştum burda
arkadaşlar şuy verano nerde nin linki neydi
verano yarışmasını biraz açıklarmısınız?sorumu soruluyor?
Kilzarr yha kanalturktekj bebegim programinda sifre ne ara verilioookacirdim heraldee.....
Ne demis ibrahim tatlises
Tam umidi kesmiskeeen, onu gordum karsimda!
Merhaba;
Shiseido güneş ürünlerinde DNA hasarını önleyen içeriklerden biri nedir? sorusuna doğru cevap verip Shiseido Suncare Tanning Cream SPF6 50ml. kazandınız.
Hediyenizin adresinize iletilebilmesi için güncel iletişim bilgilerinizi tarafıma iletmenizi rica ederim.
İyi günler.
Selin KALENDER
Reklam ve Halkla İlişkiler Yöneticisi
Tekin Acar Büyük Mağazacılık Tic. A.Ş.
Kazanmisiiiiiim.ayy ilk kez bisey kazandim, heyecanimi hos gorun
sadece bir kere katıldım buna.. şimdi linki görünce tıklasam mı tıklamasam mı diye tereddüt ettim.. hatta sayfayı değiştirdim..
sonra dur bi bakayım ya dedim.. kazananlara göz attım... ABOOOOOOOOOOoKazanmışımmmm
Ne demis ibrahim tatlises
Tam umidi kesmiskeeen, onu gordum karsimda!
Merhaba;
Shiseido güneş ürünlerinde DNA hasarını önleyen içeriklerden biri nedir? sorusuna doğru cevap verip Shiseido Suncare Tanning Cream SPF6 50ml. kazandınız.
Hediyenizin adresinize iletilebilmesi için güncel iletişim bilgilerinizi tarafıma iletmenizi rica ederim.
İyi günler.
Selin KALENDER
Reklam ve Halkla İlişkiler Yöneticisi
Tekin Acar Büyük Mağazacılık Tic. A.Ş.
Kazanmisiiiiiim.ayy ilk kez bisey kazandim, heyecanimi hos gorun
tebrikleerrrr....
çok sevindim canım umarım devamı gelir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?