Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar teknosanın yarışması var ya bende turuncu karta kayıtlı değildim yarışmaya katıldım ama yine de... Mail gelmiş kart göndermiyorlar numarasını yollamışlar..Gelen mail ;

Teknosa Turuncu Kart’a üye olduğunuz için teşekkür ederiz. Teknosa Turuncu Kart avantajlarından faydalanabilmek için kart numaranızı aşağıda bulabilirsiniz, lütfen kart numaranızı kaydediniz.

Teknosa Turuncu Kart Numaranız : .............................

Teknosa avantajlar dünyasına hoş geldiniz!

Saygılarımızla.
Teknosa

ben de ya of onu bırak 1 aydr gene bşy yok ztn kazandıklrım da gelmyo

aaaaaaaaaaaaaaa niyeymiş o neden göndermiyorlar? haketmişsen göndermeliler,düştün mü peşlerine ? sordun mu? ben en son gofret kazandım,zaten ondan önce de bişey kazanamamıştım

ben de ya of onu bırak 1 aydr gene bşy yok ztn kazandıklrım da gelmyo

aaaaaaaaaaaaaaa niyeymiş o neden göndermiyorlar? haketmişsen göndermeliler,düştün mü peşlerine ? sordun mu? ben en son gofret kazandım,zaten ondan önce de bişey kazanamamıştım

arkadaşlar geçen face te okudum. Birisi gelmeyen hediyeleri için şikayetvar.com'a yazı yazmış ertesi gün hemen firma 3-4 kere aramış. Hediyesi gelmeyen arkadaşlar bunun gibi yollar deneyebilirsiniz.

dettol kazanırsıız sizde inş gerçi markette gördüm 4 lira daha büyük şeyler kazanırız inş.

canimm yaaa dettole bile raziyim dogru duzgun bisi kazanigim yok fiyati farkemez benm ossun yeterr
gonul tabikiiii buyuklerini istiyo ama kismettt
mesala omodan deterjani bile kazanamayan ben kahve makinesine diktim gozumu uzun suredir istiyodum zateeennn cokk istiyorumm cokkkk lutfen benim olsun biriiiiiiii

yaa protex aylardır yok ztn. kaç kere msj attım duvara söylesen çatlar ya. bu kdr da ilgisiz olunmaz ki insan cvp verir elimzde kalmadı diye fln olsun. loccitane de önmzdeki hfta göndercez dediler 3 hfta geçmiş üstüne bşy yok. mynet ten bileti hiç söylemyorum ztn 1-2 kez yazmştm birdha hiç ilgilenmedim.bir de detan var son zmnlrda tek kazandığm şey bklm o nolucak en işimize yarıcak hediye şu an o gerçi evde var ama eve nerden geldiği bilinmez haşereler doldu bi ara bu kdr sanırım

Son düzenleme:
protex benim de arkadaşımın da hala gelmedi... sıkıldım artık valla protexten... bundan önce bir yarışması vardı o zaman da kazandım göndermediler belki bu gelir dedim ama nafile ... beklemiyorum bile artık........:2:

sen yinede tekrar yaz,tüketici haklarına başvuracağım de,sonuçta sana bu hakkı onlar verdi dimi,sende ara hakkını,pesetme canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…