Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bugün bendide 850 li numaradan aradılar yetieşemdim ben aradım hepsiburada çıktı niye aradılar acaba siparişimde yok

hepsiburada mı benim netten alışveriş siteleriyle işim olmaz beni neden aradılarsa
hadi yanlışlık oldu diyelim numaramı nerden buldular hayret bişi :18:

Benide 850 li numaradan aramışlar 2 defa duymamışım nerden acaba?

sıkıldım yaaa.... acaba alabilecek miyim bugün omoda hiç umudum yok ama şans bakalımmmmmm.. bekleyen var mı benim dışımdaa:26:

kızlar tamam buldum vodafon dan aramışlar
bende diyorum hepsiburada dan benim işim olmazzz

sıkıldım yaaa.... acaba alabilecek miyim bugün omoda hiç umudum yok ama şans bakalımmmmmm.. bekleyen var mı benim dışımdaa:26:

bende beekliyorum bende omoyu bile alamayan ben kahve makinesini alcam bugun siz stogu 4 sayin hatta sendromda var stok 3 bu gece hahaha
dimi sendrom makinelerden ikisi bizim

bende beekliyorum bende omoyu bile alamayan ben kahve makinesini alcam bugun siz stogu 4 sayin hatta sendromda var stok 3 bu gece hahaha
dimi sendrom makinelerden ikisi bizim

evet canım bizim olsun... valla kaçtır uğraşıyorum bi alamadım yaa rondoya da kettlea da ihtiyacım vardı tıkladım alamadım kahve makinesini de istiyorum tiryaki olarakkkk

kızlar sizin kahve makinası muhabbetlerinizi okuyunca çeyizimde hiç kullanmadığım kahve makinamı kullanmaya başladım
vesile oldunuz

cok güzel köpük yapıyor bayıldım ,kazanamazsanız korkmazı tavsiye ediyorum

sanıyesınde kahve makınası bıttı alan var mı ınsallah burdan alan olmusturrrr o kadar puan bırıktırdım of yaaaa

puanım 1900 oldugu halde yeterlı degıl dedı bu nasıl ıs yaaa sınır oldumm yneıleyene kadarda bıttı tabı

o bokac kısye daha olmustu canm ole puan yeterlı oldugu halde kabul etmemıstııı ne yapalım kısmettt

kızlar ya bı taktıgı olmalı muhakkak puan ısledıgı anda oduller kısmından hedıyeyı secmek bıkac sanıye suruyo cunku f5 le ana sayfaya yonlendırıyo o aradada bıtmıs oluyo
odul sayfasına nasıl dırek gıdebılırız duyan bılen bı cıtlatsın :26:

Son düzenleyen: Moderatör:
siteden kartim var ve bardagim var fakat promosyonlariniz nasil oluyor haberdar olmak isterim bu bilgileri nasil temin edebilirim tesk.

00:00 da 3 adet kalmışken bastım olmadı artık bi iş var heralde benden hızlısına süpermen diyoruz çünkü

00:00 da 3 adet kalmışken bastım olmadı artık bi iş var heralde benden hızlısına süpermen diyoruz çünkü

yaaa canım nasıl yaptın yenıledınmı sayfayı o arada vakıt gecıyo cunku artı ben hıc goremedım stok fln puanım 1900 oldu hedıyeyı sectım yetersız dedı sonrada bıttı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…