Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

yaaa canım nasıl yaptın yenıledınmı sayfayı o arada vakıt gecıyo cunku artı ben hıc goremedım stok fln puanım 1900 oldu hedıyeyı sectım yetersız dedı sonrada bıttı

yeniledim yenilemeyinceede puan yetersizz diyo ama bu durumda zaten herkes yenilemek zorunda alanlarda dahil onlara zaman geçmiyomu yok artık bi iş olduğunu düşünüyorum

iyi geceler kızlar deminden beri geçmişi okuyorum,kazananlar güle güle kullansın
bende yarın Ankara yolcusuyum,
artık kazandıgım hediyeler ben yokken gelir
unutmayım şurayada yazım sorgularım
cornetto ayıcıgı
dettol sabun
Gliss set
şu ne dedeydi o da hala gelmedi gelirse tabi

Yeni alışveriş alışkanlığınız www.netvarium.com daha önce düzenlediği ücretsiz ürün kampanyasını bir adım ileri taşımış.
Şimdi www.netvarium.com adresinden yapacağınız her 50TL'lik alışveriş için ekstra bir ürünü hediye olarak alabiliyorsunuz. Sizde Netvarium'a üye olun hem indirimlerden yararlanın hem de hediyenizi alın.

50 liralık ürün alanlar bedava nike ayakkabıları falanda bitirmiş ama yinede markalı ürünler var bedavaya gelen ben daha önce tommy ürünlerinden aldım ertesi gün geldi...

Vitamalt herkese hediye!
Herkese ücretsiz Vitamalt! Sınırlı sayıda!

Her yaşın içebileceği Vitamalt, 24lü kolisinde herkese hediyemiz!

Yetişkinler için antioksidan, enerji deposu, hamileler için faydalı onlarca vitamini barındıran mucize kaynak, yeni anneler için anne sütünü arttırıcı ve çocuklar için de vitamin deposu olan Vitamalt 24lü kolisinde kapınıza kadar geliyor! Piyasa değeri 120 TL olan ürünler sınırlı sayıdadır!

Her katılımcıya gönderilecek hediyeniz için katılım koşulları aşağıdadır.

Nasıl katılırım?

1- BiAile Facebook sayfamızı beğenin.

2- Vitamalt Türk Facebook hesabını ekleyip, ad, soyad, açık adres, telefon, mail adresi ve TC kimlik numaranız ile ( fatura bilgileri için gereklidir ) facebookdan bir mesaj atmanız gerekmektedir.

3- Katılımınız gerçekleşince sizlere haber verilecektir.

4- Katılımcı sayısı SINIRLIDIR.

5- Ürün kargo bedeli tarafınıza aittir.

6- 18 yaşından küçükler katılamaz.

7- Bilgilerinizi eksiksiz olarak göndermeniz gereklidir.

Biaile

kargo parası bize aitmiş gerçi 1 şişesi 6,7 lira yeni doğum yapınca süt artırıcı diye almıştık tadı iğrenç..

tadı iğrenç demene güldüm cnm

Mini Süper Star Çocuk Şenliği Hediyeli Kampanya

Okulların açıldığı bu dönemde miniklerimizi unutmadık ve onlar için hediyeli bir kampanya başlatmak istedik.

3 miniğimizin MONAMİ SULUBOYA kazanacağı kampanyamıza katılmak için

-Octamar Şurup Facebook Sayfasını beğenmek
(https://www.facebook.com/OctamarSurup)

-Kampanyayı paylaşmak

gece gece can sıkıntısı kendime twitter açtım yarışmalara çift yönlü katılım olsun bari..

kızlar günaydııııııııııııın :)
Üst komşum sayesinde sabahın köründe uyandım
halı silkeliyor kendisi
sabah sabah
illa zorla bağırtacaklar insanı
çıldırdım resmen
koca halıya neden vurursun ki
Pazar sabah
Bir yandan oğlu masa çekiyor şu an kafamda
neymiş kahvaltı edeceklermiş
ayyyyyyyyyy

neyse sabahtan sıyrılıp
buralardayım
yeni birşeyler var mı
dün akşam bakamadım da
geçmişe bakayım

yaaa canım nasıl yaptın yenıledınmı sayfayı o arada vakıt gecıyo cunku artı ben hıc goremedım stok fln puanım 1900 oldu hedıyeyı sectım yetersız dedı sonrada bıttı

00:00 da 3 adet kalmışken bastım olmadı artık bi iş var heralde benden hızlısına süpermen diyoruz çünkü

ben oradan üyeliğimi sildim

Ekim başı gibi tekrar üye olucam
yetmiyor puanlar
deterjanları alsam yeterli

kızlar ya bu dettol yarışması nasıl bişey ya 20. kişi diyo hergün 150 kişiye diyo ben anlamadım :26:

Sütaş
Haydi Anneler!

Büyümix paketlerindeki şifre ile çocuğunuzun tatil fotoğrafını yükleyin, Çadır Kazanın!

https://apps.facebook.com/buyumixtatilinianlat/

Her hafta 3 fotoğraf yükleme hakkınız vardır, her hafta en fazla beğeni toplayan ilk 10 kişiye Büyümix Çadırı hediye edilecektir. üyümix paketlerinden çıkan şifreleri girmeyi sakın unutmayın!

Royce Energy Drink
Royce yine şımartacak! İçeriği beğenen ve paylaşan takipçileri sürpriz ödüller bekliyor!

Not: Paylaşımlarınızı görebilmemiz için Facebook duvarınızı açık tutmanız gerekmektedir.

1 Kisiye Ussaro Bayan Ayakkabı. Son Gun 23.09.2012
Kazanmak isteyenler Kampanyol ziyaret edin hemen cekilis kaydinizi yaptirin.
Kargo talihliye aittir.2.90 TL Paylasimda bulunanlar +1 daha sansli Ayrica yorumlarinizda lutfen beden belirtin

Kampanyol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…