yaaa canım nasıl yaptın yenıledınmı sayfayı o arada vakıt gecıyo cunku artı ben hıc goremedım stok fln puanım 1900 oldu hedıyeyı sectım yetersız dedı sonrada bıttı
puanım 1900 oldugu halde yeterlı degıl dedı bu nasıl ıs yaaa sınır oldummyneıleyene kadarda bıttı tabı
puanım 1900 oldugu halde yeterlı degıl dedı bu nasıl ıs yaaa sınır oldummyneıleyene kadarda bıttı tabı
bu hangi çekiliş?
merhaba hangı sıtede oyun oynuyorsun bulamadım :26::26:
Vitamalt herkese hediye!
Herkese ücretsiz Vitamalt! Sınırlı sayıda!
Her yaşın içebileceği Vitamalt, 24lü kolisinde herkese hediyemiz!
Yetişkinler için antioksidan, enerji deposu, hamileler için faydalı onlarca vitamini barındıran mucize kaynak, yeni anneler için anne sütünü arttırıcı ve çocuklar için de vitamin deposu olan Vitamalt 24lü kolisinde kapınıza kadar geliyor! Piyasa değeri 120 TL olan ürünler sınırlı sayıdadır!
Her katılımcıya gönderilecek hediyeniz için katılım koşulları aşağıdadır.
Nasıl katılırım?
1- BiAile Facebook sayfamızı beğenin.
2- Vitamalt Türk Facebook hesabını ekleyip, ad, soyad, açık adres, telefon, mail adresi ve TC kimlik numaranız ile ( fatura bilgileri için gereklidir ) facebookdan bir mesaj atmanız gerekmektedir.
3- Katılımınız gerçekleşince sizlere haber verilecektir.
4- Katılımcı sayısı SINIRLIDIR.
5- Ürün kargo bedeli tarafınıza aittir.
6- 18 yaşından küçükler katılamaz.
7- Bilgilerinizi eksiksiz olarak göndermeniz gereklidir.
Biaile
kargo parası bize aitmiş gerçi 1 şişesi 6,7 lira yeni doğum yapınca süt artırıcı diye almıştık tadı iğrenç..
yaaa canım nasıl yaptın yenıledınmı sayfayı o arada vakıt gecıyo cunku artı ben hıc goremedım stok fln puanım 1900 oldu hedıyeyı sectım yetersız dedı sonrada bıttı
00:00 da 3 adet kalmışken bastım olmadı artık bi iş var heralde benden hızlısına süpermen diyoruz çünkü
kızlar ya bu dettol yarışması nasıl bişey ya20. kişi diyo hergün 150 kişiye diyo ben anlamadım :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?