Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar bu biaile yazan bölümde vitamalt 24 lü gönderimle ilgili bir facebook sayfası var biz üye olduk aylardır birşey yollamıyorlar bilgilerinizi yollamayın , neden gelmiyor diye şikayette bulunduğumda kargo şirketleri çok ağır olduğu için paketleri taşımak istemediler yazdılar ben de şikayet ettim sayfayı bilgilerinize ... pek iyi niyetli olduklarını düşünmüyorum açıkçası koskoca firma böyle ucuz yalanlara sığınmamalı, altında kötü niyetli kişiler var bunun bence

beğendirmeliymiş..

hanimlarrr nerdesiniz yaaa neden kimse yok cok sikildim
guzel kampanya haberleri getirinnnn

kızlar çokonat yarısmasını bugunde yapıyım dedim, begendiğim halde begenin öyle yapın diyor.. sabahtan beri hırrrrrrrrrr

aaa dettolmu varmıs bende kazanamamıstım umarım moneyde kazanırız

inşallah kazanırız...ben daha migros a gidip airwick de almadım artık ikisini birlikte alırımm :) salı günü pc ye esir olcaz yine..

olsun canm yaa cekılıse bısey kazanamamaktan ıyıdır bekleyıp garantılemek
ben ılk defa gecen hafta katıldım moneye sabah ogrendım tıla kazan oldugunu ve ınan 4 e kadar hıc bı ıs yapmadım hep pc basındaydım ama kaptım %100 u ve kasadan para vermeden gecmekte ayrı bı keyıfmıs bu haftada razıyım beklemeye yeterkı benım olsun %100 ler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…