Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Bizim dettol'lerde gelmiş,kargo eşimi görünce size paket bar diye tutuşturmuş eline amma velakin eşim getirmeyi unutmuş.Ne ceza vereyim şimdi kırk satırmı yoksa kırk katırmııı

Bizim dettol'lerde gelmiş,kargo eşimi görünce size paket bar diye tutuşturmuş eline amma velakin eşim getirmeyi unutmuş.Ne ceza vereyim şimdi kırk satırmı yoksa kırk katırmııı

Değerli Şarapsever Dostumuz,

Eylül ayı içerisinde Doluca araplar | Kurumsal Web Sitesi sitemizde yer alan ve her ay yeni sorular ile siz şarapseverlerin şarap bilgisini ölçebilmesini sağlayan “Ödüllü Test” imizi doldurmuş olduğunuz için teşekkür ederiz. Testimizin doğru cevaplarını ve ayın talihlisini sitemizden takip edebilir, her ay yeni cevapları bize göndererek şansınızı devam ettirebilirsiniz.

Testimizi cevaplarken doldurmuş olduğunuz iletişim bilgilerinizin datamızda kayıt altına alınmasını ve bu sayede 3 ayda bir ücretsiz olarak yayınladığımız şarap, yaşam ve eğitim dergimiz Bouquet’nin adresinize gönderilmesini, aktivite ve tadım günlerimizden web mailing yoluyla haberdar edilmenizi istiyorsanız adres bilgileriniz ile beraber aşağıdaki iki sorumuza Evet veya sadece Hayır diyerek cevap vermenizi rica ediyoruz. Cevabınızı size gelmiş olan bu maili “reply” ederek bize geri göndermeniz yeterli olacaktır. Cevap göndermeyen veya olumsuz cevap veren kişilere dergi ve mail gönderiminin gerçekleştirilmeyeceğini bildirmek isteriz.

Bouquet dergisinin adresime gönderilmesini istiyor musunuz?

E-mail gönderim yolu ile aktivitelerimizden haberdar olmak istiyor musunuz?

Saygılarımızla,

DOLUCA A.Ş.

böyle mail atmış ayy geçen ay kim kazandıı göremedimm emrak ettmmm:44:

avon benmkınınde ustune yattı yha
her yarsmasında böle yapıor

ilahı gacı :)

bu tayyar bızıde kurdugu sahte cokertme ıslemıylen topumuzu yok etmeseydı

en yakın zamanda şikayet edicem,cnm..bakalım sonuc alacakmıyım hayır kremde değilim muamele sinir etti benii

Sadece Migros'larda satılan Barilla’nın yumurtalı makarna serisi Barilla Emiliane ile gerçek İtalyan lezzetini keşfedin! Siz de bu içeriği Facebook sayfanızda paylaşın, sürpriz hediye paketi kazanma şansını yakalayın.
Barilla Türkiye | Facebook

3.90 kargo bedeli ödemek şartıyla bedava kitap !

http://www.evekitap.com

çokk güzel site kızlar ben de dün üye oldum ve hemen 1 tane kitap aldım bedavaya her alışverişte sadece 1 tane bedava kitap alabiliyormuşuz, ben başta sepeti doldurdum tabii sonra doldurduğum gibi boşalttım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…