Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

| YARIŞMA DUYURUSU |

Golden Goat Kazandırmaya Devam Ediyor...

Tüm detaylar üst menümüzde bulunan yarışma bölümümüzde.

HEMEN KATILIN, BEBEĞİNİZİN İLK KİTABI OLACAK "DOKUN KEŞFET ÇİFTLİK" HEDİYEMİZİ KAZANAN SİZ OLUN...

ÇEKİLİŞİMİZ 12 EKİM'DE:)

Golden GOAT Keçi Sütü | Facebook

kızlar peugo mepadan kazandınızdamı yolladılar yoksa yarışmaya katılanlara mı yolluyolar.sonuçlar açıklanmışmı :?

kızlar day buday den sparişleriniz iptal edildği oldu mu benim ikidir iptal edip duruyorlar çeklerimle almıştım sonra da 10 liralık çeki 1 aylık süre için yüklüyorlar çok sinirlendim kasten yapıyorlar bence

toyyz shopun dünkü yarışmasından

06 Ekim 2012 günü için Barbie Prenses & Pop Star filminin özel gösterimine 3 kiilik davetiye kazanmışım.
Gösterim Bilgileri : 06 Ekim 2012 14:30 / Trump Towers Cinemaximum (İstanbul-Şişli) yapılacaktır.

gitmek isteyen varsa verebilirim

ben alabilirim
öm atamıyorum
çünkü mesaj sayım azmış
akşama face e girebilirim ama
iş yerimdeyim şuan
teşekkürler :)

Son düzenleme:
sonuçlarını buraya koymanız mümkün mü rica etsem
bilmiyorum da
sağolun

'Yeni Peugeot 208 Beğen Paylaş Kazan' yarışmamız sona ermiştir! Yarışmaya katılarak Peugeot Mepa'dan sürpriz hediyeler kazanan talihlerimiz : Gönül Köse, Muharrem Naci, Özer Baykuş, Faysal Olgaç, Mesut Çakıroğlu, İsmail Kişmir, Deniz Altınkamış, Ayhan Özdemir, Gülşen Güler, Dilek Gürbakar, Fatma Nur Akbalık, Doğukan Susuz, Onur Alaşalvaroğlu, Mürvet Kelleci, Hülya Biçeroğlu, Kumru Taş, Zeynep Güler, Mine Çidam, Erkan Narlı, Fethi Çakır, Aylin Kaba, Mete Aysal, Burcu yadiga Taşer, Nazan Gökçe, Sevda Aker, Şerife Suyabatmaz, Oğuz Akdeniz, Muhlis Çakmak, Elif Ateş, Seçil Birol, Mevlüt Danacı, Turgay Dalgakıran, Aslı Seçil, Hilal Öztürk, Çiğdem Emeksiz, Esra Takım, Mehtap Akbulut, Tülay Cengiz, Esma Okullu Karaosmanoğlu, Dilaver Yücedağ, Yusuf Mert Avcı, Sabiha Çakıcı, Sezai Özaltın, Saim Altıntaş, Müzeyyen Karaman, Ertürk Yüksel, Muammer Bilgi, Gamze Tekin Özer, Banu Arıtsın, Duygu Giray, Banu Genç ve Eren Takım olmuştur. Yarışmamıza katılan herkese çok teşekkür ediyor, kazananları tebrik ediyoruz. Kazanan katılımcılarımız sürpriz hediyelerini Peugeot Mepa İkitelli Plazamıza gelerek, teslim alabilirler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…